Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kokoška
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 24, 2023 10:07 pm

volimtezeljo je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:58 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:52 pm
volimtezeljo je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:49 pm

Podrzat samo otkaz koji mu uprava mora uruciti.
Cuj podize igru, stvarno je podigao.
Ma kakav ba otkaz uouzbiljite se. Prvo predviđaju da će nas satrat i onda kad te jedva u zadnjoj minuti pobjede ne valja, otkaz, ne valja niko. Igrali smo protiv daleko najbolje ekipe u državi koja ima 35 DOBRIH igrača, a mi u vrh glave 5 da iole valjaju, i to je upitno.
Druze napada te Hrvanovic, Malekinusic. Od tih 35 nema Balica, Bradarica, igra se 11 na 11. Realan rezultat veceras je 5-1.
Igrali smo protiv ovih igraca milijardu puta. Prosle godine smo ih razvalili sa Edisom u obje utakmice, a oni su bili jaci nego veceras.

Ovo je odron odrona. Ima Basic : Stilica, Amoaha, Cocalica, Mekica ta su cetri igraca najbolja na svojim pozicijama. Sasvim ok rijesenja Haracic, Ovcina, Jasarevic..
Nije bas da smo toliko losi da nas i Sloga dobije 3:0.
Sto se Edise spustas na ovaj nivo, haj sto si neznalica i kao trener a i kao igrac bio pa imaj bar malo dostojanstv i nemoj sebi ovo dozvoljavati da po forumu blatis sve trenere redom jer si dobio nogu koju si zasluzio i ranije pa su te trpili radi suza ratnickih, nevlja ti to nikako...

fanaticZeljin
Kontakt:

Kad im cetalj ebe mame pa mu svi sute , trebamo im i mi malo ebati
Srcu draga, boja PLAVA !

NEZALAGANJE
Kontakt:

theoriginals je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:01 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
Ma samo pola ekipe otjerati.Iskoristiti te pare da se jos vise vrati dug, obzirom da od Evrope ove sezone nece biti nista. Dobro razmisliti koji je smjer kluba i ekipe i da li je i ovo trener za duze staze!?

Mi MORAMO poceti afirmisati mlade igrace.Kako god, na bilo koji nacin.Dosta vise polovnjaka.Dosta vise rustemovia, kosorica, stilica, cocalica itd.Sve preko 25, adio, osim mozda dvojice ili trojice. Projekat kluba mora biti na terenu,a projekat je afirmisanje mladih igraca, dovodjenje i prodaja takvih.To je start i konacno neko mora vise izaci s tim planom.

Nije plan i ne moze plan kluba biti vracanje dugova, a poslije sta Bog da!?

Nije problem poraza, problem je uzasnog izgledanja na terenu, a to nije samo trener.To je NEKVALITET!!
Samo to i nista vece nek se sezona halali i tacka ali jedino na taj način,a svaki drugi način je gubljenje vremena iz sezone u sezonu sad ili nikad.
Ma odmah halaliti sezonu.Jos veceras.Uraditi analizu do iduceg kola, izaci i sazvati press i reci tako i tako. Sama smjena trenera nije rjesenje.Potreban je radikalan rez sa jasnim ciljem.Izaci i reci da je cilj opstanak uz afirmaciju mladih igraca i vec sada poceti sa trazenjem istog takvog profila igraca za dovesti na zimu, ako moze ili za ljeto.Poceti dogovarati sporazumne raskide ugovora s ovima koji su nagodni.Oni koji nisu, na tribine ili ih u juniore poslati na trening.Nema ovdje vise na pola rjesenja.Dosta s tim.

Ja sam nedavno jednom nasem clanu uprave rekao.Nama da sad neko da 15mil, nama to nista ne bi znacilo, jer NE ZNAMO i nemamo sistem.U prevodu, automatski bi se pola pokralo, a drugom polovicom zamazale oci navijacima.Covjek suti.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

igla
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:08 pm

I usput, vruće glave, ali ako ko treba letiti to je Samir Bekrić. Bolje prelazne rokove smo s Demirom Hotićem imali.

Zvaka72
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:08 pm

salle86 je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:04 pm
Ma Nerminu je odbrojano. NA ŽALOST. Ovaj scenario smo viđali iz godine u godinu, nije ništa novo. Porazi će se nastaviti dok ne bude smijenjen.
Mi smo kao klub istruhli skor, sami sebi podapinjemo.
Nije da je i on odradio sve kako treba ali da "druge sile rade mu o glavi", ali jednostavno svi nasjednu na isto i upecaju se.
Možemo mi dovoditi Murinja, Klopa, Anćelotija...svi ni isto bili potrošeni bez sistema rada i sistema odgovornosti.

I kad vidim da neko brani igrače...ma bilo koga u klubu, muka mi. Ne respektuju oni Želju 1%. NIKO
Jarane mi moramo Igrače mjenjati ne trenera uz igrače i skoro sav stručni štab. Jedino Bašića i Hasagića ostaviti. Hidić ih je pripremio svaka mu čast.
Plava porodica me ubi u pojam.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:10 pm

Ovaj klub su navijači sahranili

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:11 pm

Ma ja im ovu tekmu nemam puno toga zamjeriti. Prvo poluvrijeme je bilo solidno. Razlika u kvaliteti je primjetna. Samo smo se prerano povukli. Cosic bez noge je korisniji od Turanjanina i Rustemovica. Stila mora igrati jer je bolji od ostalih. Galic je bio uzasan. Dubackic je kasnio svaki put i zive fulao. Bas imamo puno losih igraca na terenu. Ne pamtim na terenu odavno vise limitiranijih igraca. Gledam u drugom, Dubackic, Kosoric, Galic,Jasar, Turanj, Rustem i Drljo...pa se zapitam sta covjek da ocekuje 🤣🤣
Grande Miske 💪

Diverzant
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:11 pm

Rumeni odnesi im buket sto su nas naguzili veceras prčim te u onaj razdeljak
'Legende' će nas sahraniti
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:12 pm

I kad vidim ove suze nasiih igraca i lafo svi na koljenima!! Mamu vam je.bem u pi.cku pateticnu svima redom!! Nasli ste na Zrinjskom da se vadite, a ne postojite protiv daleko slabijih ekipa od njih.Mrs!

salle86
Kontakt:

Ma samo pola ekipe otjerati.Iskoristiti te pare da se jos vise vrati dug, obzirom da od Evrope ove sezone nece biti nista. Dobro razmisliti koji je smjer kluba i ekipe i da li je i ovo trener za duze staze!?

Mi MORAMO poceti afirmisati mlade igrace.Kako god, na bilo koji nacin.Dosta vise polovnjaka.Dosta vise rustemovia, kosorica, stilica, cocalica itd.Sve preko 25, adio, osim mozda dvojice ili trojice. Projekat kluba mora biti na terenu,a projekat je afirmisanje mladih igraca, dovodjenje i prodaja takvih.To je start i konacno neko mora vise izaci s tim planom.

Nije problem poraza, problem je uzasnog izgledanja na terenu, a to nije samo trener.To je NEKVALITET!!
MORA TAKO, kad tad. Jedino je taj put ispravan.
Samo što niko nema muda da se odluči na to. Da kaže OK, evo 3 sezone nemamo nikakvih ciljeva sem opstanka, igraćemo sa 8 juniora i 3 starca.
Doduše pitanje je gdje selektirati te mlade kad nam je OP sve gori i gori a nema nikog u klubu ko može prepoznati talenta negdje vani prije nego što neko drugo ne dovede sve ono što valja.

Yebo ovaj poraz, on je najmanji problem. Trebali smo realno izgubiti 5-1, to je veći problem. A najveći bi bio što bi ovi "fudbaleri" da smo kojim slučajem dobili, da nas sreća nije držala "samo" 80% utakmice već kompet...što bi pomislili da znaju, opet bi išli storiji po Instagramu i samohvaljenja.

Ufff
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Maestro_1921
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:15 pm

exbabilon je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:02 pm
Ima li neka ekipa da se poslije sezone u kojoj se plasirala u Evropu vec narednu grcevito borila za opstanak? Olimpik?

Turanjanin, Rustemovic... kakve izmjene..
Velež, i to onaj Dudićev, koji je fantastično igrao u Evropi, izbacio AEK-a. Onda se u prvenstvu raspali totalno, bili u borbi za opstanak. Nekad pred kraj polusezone Dudić ponudio ostavku, uprava stala iza njega, onda su proigrali na proljeće i izašli u Evropu kroz Kup, a mogli čak i kroz ligu na kraju. Tad smo svi hvalili to i ibretili se, kako je klub stao iza trenera, svi tako trebaju bla, bla. Eh, sad i mi imamo priliku za to, svakako je s Bašićem na duži period planirano. Na polusezoni podvući crtu, završiti s nekim igračima, dovesti par pojačanja i eto. Mi s ovim amaterima nećemo daleko dogurati, Uprava i Bekrić su Bašića bacili pod voz. Hoćeš na duže staze, da gradiš sistem, a treneru s kojim to planiraš uvališ mrtve amatere s kojim će to jako teško ići, pa će navijači u nekom trenutku tražiti ostavke i on će platiti cijenu.

400000razloga
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:16 pm

Yebe im idiot komplet familiju, prijeti i unosi se, niko ne smije ni da se pomjeri, :rofl1: a mi od takvih očekujemo neki rezultat i neki kvalitet, pa do nas je onda.
Svi koji su bili u krugu 30 metara od idiota plus komplet vip loža zaslužuju otkaz.

theoriginals
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:17 pm

Samo jedini i ispravan put mora biti da klub krene cistiti ove igrace i sistemski uvoditi juniore.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:17 pm

Ma trenera ne dirati, ni slucajno. Samo da sam ne ode jer je bas tezak raspored, a ekipa bas limitirana i bezobrazna. Samo spustiti kriterije i na zimu pola otjerati.
Grande Miske 💪

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:18 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:10 pm
Ovaj klub su navijači sahranili
Najveca istina veceras napisana. I to 10% navijaca uz pomoc sampanjac ekipe....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

dzulijano_pike
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:18 pm

Stupčanica bi hrabrije odigrala od nas.
Sramotno.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Diverzant
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:19 pm

Pičkeeeeeee
Vi ste samo obične pičketine smrdljive koje treba šamarati na svakom koraku
Otjerati sve taman iz lige ispali, ovi smradovi raspali ne smiju nositi dres Željezničara, ne smiju jednostavno
Treba vidjet sa violetom da nam budu sponzori da imaju pičke uložaka, sve vam ***** usta ono pičkasto
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:20 pm

salle86 je napisao/la:

MORA TAKO, kad tad. Jedino je taj put ispravan.
Samo što niko nema muda da se odluči na to. Da kaže OK, evo 3 sezone nemamo nikakvih ciljeva sem opstanka, igraćemo sa 8 juniora i 3 starca.
Doduše pitanje je gdje selektirati te mlade kad nam je OP sve gori i gori a nema nikog u klubu ko može prepoznati talenta negdje vani prije nego što neko drugo ne dovede sve ono što valja.

Yebo ovaj poraz, on je najmanji problem. Trebali smo realno izgubiti 5-1, to je veći problem. A najveći bi bio što bi ovi "fudbaleri" da smo kojim slučajem dobili, da nas sreća nije držala "samo" 80% utakmice već kompet...što bi pomislili da znaju, opet bi išli storiji po Instagramu i samohvaljenja.

Ufff
Ma ne moraju mladi biti samo iz naseg OP.Ciljano dovodi mlade igrace iz cijele BIH, kao i strance tipa Amoaha i Santosa sto je bio.Prica na koju ce doci je garantovano igranje u Zelji i afirmacija koju nemaju u svom x klubu. Neces te sve mlade naci u 1.godini projekta, ali ce se jacati takav nacin rada iz godine u godinu i biti bolji u tome.

igla
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:23 pm

Mi iz sezone u sezonu iste priče pričamo, ništa konkretno nismo uradili.

Isto debela osoba kad govori - od ponedjeljka ću!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned sep 24, 2023 10:24 pm

Puno je bolnije to što niko ne reaguje na upućene riječi igrača broj 27. prema našoj klupi, igrači i stručni štab samo nijemi posmatrači, pa da je bar neko ustao.

A sad adio, do nekih boljih vremena.
Fear of the Maniacs!

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot], nikson i 75 gostiju.

Prijava