sub maj 20, 2017 7:56 pm
Rano smo proslavili titulu. Nije se smjelo onako podići nakon pobjede nad Zrinjskim. Razočaran sam. Uopšte me ne interesuju razlozi zbog kojih su ovako "odigrali" ove dvije ključne utakmice. Mene je zanimala samo titula, a poslije utakmice sa Krupom sam rekao da nećemo moći protiv Sarajeva sa onakvom igrom. Jedino mi je žao nas koji smo otišli danas gore da im damo vjetar u ledja.
Smradovi, popišali ste se na nas 1725 koji smo došli danas. Popišali ste se na nas koji smo vam kroz cijelu sezonu bili vjetar u ledja. Nikad se nisam ovako osjećao, niti sam psovao igračima. A sad me boli ***** što će neko reći da smo isti kao Pitari. Stidite se balerine!
***** li vam majku smradovi! ***** li vam svu familiju! ***** li ti onog ko te dovede u Želju Semire Kerla. Da Bog da odmah večeras dobio otkaz i više nikad ne pronašao klub. Da Bog da ti propala karijera pičketino. Ne mogu da vjerujem da nam se ovo dešava. **** vas hljeb, pa da ste imali dvije lijeve noge odigrali biste bolje. I sad ko hoće nek im daje podršku. Moju podršku više nemaju, niti će je imati sve dok iz ovog kluba ne odu Kerla, Bogičević i ostali.
Jedino što mi je drago je što se sezona završava.
Toliko sam ljut da bih najradije otišao i napravio igračima sačekušu! Treba im se dobro najebati majke i nabiti s noge na nogu. Porazbijati im one prazne glave. Petrović razočarao u ključnim utakmicama. Niko, ama baš niko u ovom klubu nema muda! Od trenera, do igrača- bezmudaši. PIČKICE! KURVE! Popušite *****, nemojte nargilu! Imam svašta za reći, ali ne mogu više. Od utakmice sa Krupom nisam zaspao normalno, a evo neću ni u narednim noćima. A vi, sad odite do nargila bara, do neke kafane...
Još kad vidim šta uradiše u Mostaru... SAVEZE STIDI SE!
Ali nas uopšte ne treba zanimati Zrinjski, mi smo trebali posao završiti prošlog vikenda. I još jednom, ***** VAM MAJKU!!!!!!! MANEKENI! PEDERI!
Mi smo Željo! Mi! Mi koji smo se patili i gledali vašu kurcobolju kroz ovu sezonu! A vi, vi ste ono sve najgore što nas je moglo potrefiti. Vi ste pičke! I niko se neće ovdje zajebavati sa Željom. Ako treba organizovati protest ispred stadiona i tražiti odlazak ovih balerina iz kluba!
Sve, sve bih učinio samo da ih više moje oči ne vide. Svaka utakmica i svaki trenutak koji ovi igrači provedu na Grbavici šteti našem klubu. Ako ste pravi, ODLAZITE SAMI!
I da, ako ćemo vraćati Osima da bismo osvojili titulu ili napravili neki uspjeh, da Bog da više nikad ne osvojili ništa. **** ti nas ako ne možemo bez Osima osvojiti titulu. I mjenjanje trenera mi je preko glave više.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!