Valter je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 7:25 pm
Model1964 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 7:09 pm
Valter je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 7:01 pm
Bojim se da je to i neciji plan jer igra pojedinih igraca u zadnjih par utakmica jako mi je sumljiva. Cak se bojim da je krajnji cilj ova uprava. Kako god ja ni po koju cijenu ne bih tjerao Slavku ovako vruce glave, a on ako i malo ima pameti neka ih prepozna i nogira. Sve, sve samo ne vracajte Amara molim vas, pa ako Zeljo moze napraviti neki iskorak samo sa njim pisaj ga.
Pustite teorije zavjere, dosta je bilo za ovu sezonu.
Pali smo na foru, teke, kondicije spartanaca i matematike.
Kao i svuda na svijetu glavni i jedini krivac je trener. Bez obzira na igracki kadar do njega je.
Sa istim igracima dođeš blizu cilja i onda zasereš.
SLAVKO DO TEBE JE!
Uopste ne sporim sve Slavkine pogreske, medjutim sa igrom pojedinaca u zadnjih par utakmica, a pojedinaca koje si bio prinudjen ubaciti u igru jer nemas drugih, nema trenera koji bi mogao uzeti titulua. Onako spore pasove izmedju pojedinih igraca ja nikada nisam gledao, nije moguce da se lopta kod igraca Krupe i drugih timova duplo brze krece. Mozda ovako vruce glave je i konstruiram neke teorije zavjere kojih nema, ali licno bih volio dati Slavki priliku i naredne sezone, a on ce garant iz ove nase carsijske skole izvuci nauk za sebe. Samo neka se ne vraca Amar kao vjecni spasioc, jednom je gledao par utakmica iz tunela, pa se nesto premisljao i onda nas sutno kao uvrijedjena mlada. Pa valjda jos neko na ovome bijelom svijetu moze donijeti malo radosti strpljivim navijacima Zelje.
Ja Amara kao trenera cijenim.
Kao covjek mi je pao u ocima kada je otišao na *godišnji odmor*
Nisam ni za Slavku ni za Amara.
Sada, kada nas Cenam iznenadi sa genijalnim zamislima

, što trenerskim što igrackim.
Možda proširi strucni štab na tri osobe da Ima ko Slavki reci kada kenja.
U ponedeljak ide slika Novog JUGA