Veteran1965 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 6:37 pm
salle86 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 6:35 pm
https://imgur.com/E4EOWa0
Svaka čast svima, ali meni smeta što su u svemu, bilo dobro a pogotovo loše, najglasniji oni u "švedskoj,americi,u stanu na Alipašino" dok se utakmica igra
Nije idealno, nikad nije ni bilo i nisam optimista da će u ovoj nakaradnoj državi ikad i biti idealno.
Ali da se toliko sere a da ko pojedinac neću kurrcem da mrdnem da popravim prvo sebe, pa bliži krug ljudi oko sebe, pa tek onda širiti to...e to je fantazija.
Jebbem smo narod
Nema veze gdje je ko. Ljubav prema Želji se ne može mjeriti.
I niko nije veći i nema veće pravo ako je danas bio na Grbavici. Kada si me napao, pitao sam te konkretno, pa bih te zamolio i za takve odgovore. Hvala ti.
Jeste kad je samo danas, ali kod mnogih je to i juče, i danas, i sutra...vazda usta puna Želje a udobne fotelje pune lijenih guzica.
Da ti odgovorim, mislim da klub nije mogao puno više uraditi nego je uradio.
Boli me lijevo mudo jesu li na stative stavili trake, kese, nečije iskorištene uloške. Bitno je da je označeno.
Linije su ocrtane, boli me desno mudo je li ih crtao jedan ili trojica, bitno da su ocrtane.
Moglo se pokušati snijeg očistiti ali nisi bio tu pa da vidiš količinu padavina, u jednom trenutku se sa istoka nije vidio jug kako je padao.
I to onaj vodeni koji se ne topi lahko već pravi bljuzga.
Na bolovanju sam ali sam ipak danas došao, pokisao i smrzo se ko pičkka, i opet ću sutra ako bude.
Jer to volim, niko ne ne tjera.
Ljepše je nego u svemu tražiti mahanu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍