Honaaaj, honaaaj... Papak ostaje honaaaaj papak.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 4:58 pmVojnik Zeljin. Karina! Nabijem ga na dorata. Smece ono jedno hinjsko, futavo
Edise seljačiću, popišam ti se u usta nepismena.
Honaaaj, honaaaj... Papak ostaje honaaaaj papak.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 4:58 pmVojnik Zeljin. Karina! Nabijem ga na dorata. Smece ono jedno hinjsko, futavo
Raptor44 je napisao/la:Uostalom zar klub ne može kupiti najlon obični i prekiti ga tokom zime da teren bar na nešto liči kad dođe vrijeme utakmica u tom periodu.
Ni jednom navijacu Zelje nije muka na ovo.A mnogo je drugih kojima jest i sigurno da ce zanemariti ovu cinjenicu i nastaviti sa provokacijama.
Nemoj života ti da ti slike postavljam. Sramota me.salle86 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 5:11 pma ček, jel to nisu bili označeni golovi, nisu linije očišćene i ocrtane ?Veteran1965 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 4:48 pmČekajte, ja mislim da ćemo se složiti svi da smo trebali imati par širokih plastičnih lopata, i kvalitetno očistiti linije, jeli tako? Jesmo li trebali imati crvene ljepljive trake da markiramo golove? Jesmo li trebali imati crvene boje da ofarbamo očišćene linije? Jesmo. I to je sve. Takođe ne znam čija je ideja,ali lopte nismo trebali farbati. Mislim da smo znali da je to obaveza saveza, i jednostavno reći nemamo lopti za snijeg. Pa neka ih Peljto farba.
Sve ostalo, termin, MUP, BH telecom, i savez naravno se svi slažemo, i tu ne vidim da neko nešto kontra piše. Ako nismo mogli napraviti ovo gore, e onda nas fakat treba yebat...
haj nemojmo srati bez potrebe
nije bilo spremno u 13 ali u 13:30 je bilo sve to što si ti naveo
termin sam po sebi je bio loš, znalo se da će biti snijega ali smo se i mi kao klub i savez vodili parolom "inšallah možda ne bude"
Problem je bio kad je Peljto zakotrljao loptu i "vidio" da nije uslovno
Pa ja trubim cijeli dan o tome raja me sprda, ukljucise prvo mozak, skonta se da savez dijeli lopte i da svi moraju igrati sa njima, pa onda skonta se da je savez dao crvenih lopti vjerovatno bi ih bilo osim ako ih ko nije kuci ponio znaci najobicnija logika i skontas sve.Durgo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 5:28 pmJa sam prvi pljuvao za farbanje lopti. Sudeci po zvanicnoj objavi, izgleda da stvarno nije do nasih.
Ako je tako onda, nema se sta reci za to... Al cinjenica je da se ostalo moglo bolje odraditi...
Sve u svemu, samo jako Zeljo i je.bi kone sutra....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk