Ja se opet ne bih zamjenio sa pitarima

Ja se opet ne bih zamjenio sa pitarima
A dobro, treba to gledati i iz drugog ugla. Garant bi ko svaki trener mislio da je njegov tim oštećen, pa bi trubio o penalu, crvenom i sl.
Meni je iskreno smijesno da iko tvrdi da ono nije penal, a vidim piskara se to svugdje. Penal iz udzbenika.
Koliko me sjećanje služi da je igrao za pitare protiv UNPROFOR-a nekad '94 ( sa Ćenanom )barbarez je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:19 pmOtisli su pocetkom 95. Svi se vratili pred reintegraciju. Adzem na posudbu i Dzelo 6 mjeseci. Pehli i Zera zastalno. Niko o njima nije puno pricao. Pricalo se samo o Pehliju i Faci. Jer Pehli je bio Tito. Nikad mi nece biti jasno sta se tom covjeku desilo. Kakav je to igrac bio. Znamo mi djeca Zeljina i oni koji su pratili Zelju tada. Covjek bio ala Baljic koji je tad bio u Sarajevu. Kad smo zijanili 4-2 u finalu kupa kantona . Strasno sta je radio. Poslije ni sjena tog covjeka. Nakon pola godine. Vratili se Dzelo i Adzem u Zagreb i opet nazad. Dzelo odmah
a Adzem malo kasnije. I ako ste zaboravili, trebao da potpise za Sarajevo. Sve bilo zavrseno i onda navijaci se digli i on potpisao za nas . Izaso intervju u avazu. Gdje kaze kako ipak nije mogao potpisati iako je sve bilo dogovoreno.Srce je presudilo...
Al za juniore to nije kvantna fizika, takodjer nije za Zaku, Ramovica i mozda Voju. Tako da polahko mijenjati, kroz 2-3 godine uz Adzema bi moglo nesto biti od te ideje i ondaPompey je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:09 pmIsta prica i kod mene. Ovo sto smo u zadnjih nekoliko dana i generalno mi neki postavljali formaciju sa tri nazad su samo neke nase zamisli, sta bi ko mi voljeli vidjeti i sl. A svi smo svjesni da je i najobicnija 4-4-2 za ove igrace kvantna fizika, a kamo li varijacije sa tri nazadazbaha je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 12:44 pmMa ova formacija sto sam postavio je trenutno nemoguca, znam ja to, al onako bezveze se malo igram s idejama.
Bas to sto neko kaze, vidi se kad Projic ne igra kakvih problema imamo, sjebe nam se desna strana, jer je Zaka sam, a lijeva nam ionako nije nesto.
Treba nam jos jedan lijevi bek fakat, a nadam se da ce neki junior moci upasti tu.![]()
E jbg odvadi malo ipakPorodicaRibar je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:42 pmZaimovic je igrac za kantonalne lige. Njegovo kretenje, pokrivanje,
snalazenje u gol prilici ukazuje na sve osim na ozbiljnog profesionalnog igraca. Pogotovo igra na poziciji koja nam odavno skripi, to je samoubistvo.
Koliko se ja sjecam Pehlija su unistile povrede, koljeno cini mi se.barbarez je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:19 pmOtisli su pocetkom 95. Svi se vratili pred reintegraciju. Adzem na posudbu i Dzelo 6 mjeseci. Pehli i Zera zastalno. Niko o njima nije puno pricao. Pricalo se samo o Pehliju i Faci. Jer Pehli je bio Tito. Nikad mi nece biti jasno sta se tom covjeku desilo. Kakav je to igrac bio. Znamo mi djeca Zeljina i oni koji su pratili Zelju tada. Covjek bio ala Baljic koji je tad bio u Sarajevu. Kad smo zijanili 4-2 u finalu kupa kantona . Strasno sta je radio. Poslije ni sjena tog covjeka. Nakon pola godine. Vratili se Dzelo i Adzem u Zagreb i opet nazad. Dzelo odmah
a Adzem malo kasnije. I ako ste zaboravili, trebao da potpise za Sarajevo. Sve bilo zavrseno i onda navijaci se digli i on potpisao za nas . Izaso intervju u avazu. Gdje kaze kako ipak nije mogao potpisati iako je sve bilo dogovoreno.Srce je presudilo...