Ja se opet ne bih zamjenio sa pitarima

Ja se opet ne bih zamjenio sa pitarima

🤍
🤍
🤍
A dobro, treba to gledati i iz drugog ugla. Garant bi ko svaki trener mislio da je njegov tim oštećen, pa bi trubio o penalu, crvenom i sl.
🤍
🤍
🤍
Meni je iskreno smijesno da iko tvrdi da ono nije penal, a vidim piskara se to svugdje. Penal iz udzbenika.
Koliko me sjećanje služi da je igrao za pitare protiv UNPROFOR-a nekad '94 ( sa Ćenanom )barbarez je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:19 pmOtisli su pocetkom 95. Svi se vratili pred reintegraciju. Adzem na posudbu i Dzelo 6 mjeseci. Pehli i Zera zastalno. Niko o njima nije puno pricao. Pricalo se samo o Pehliju i Faci. Jer Pehli je bio Tito. Nikad mi nece biti jasno sta se tom covjeku desilo. Kakav je to igrac bio. Znamo mi djeca Zeljina i oni koji su pratili Zelju tada. Covjek bio ala Baljic koji je tad bio u Sarajevu. Kad smo zijanili 4-2 u finalu kupa kantona . Strasno sta je radio. Poslije ni sjena tog covjeka. Nakon pola godine. Vratili se Dzelo i Adzem u Zagreb i opet nazad. Dzelo odmah
a Adzem malo kasnije. I ako ste zaboravili, trebao da potpise za Sarajevo. Sve bilo zavrseno i onda navijaci se digli i on potpisao za nas . Izaso intervju u avazu. Gdje kaze kako ipak nije mogao potpisati iako je sve bilo dogovoreno.Srce je presudilo...
Al za juniore to nije kvantna fizika, takodjer nije za Zaku, Ramovica i mozda Voju. Tako da polahko mijenjati, kroz 2-3 godine uz Adzema bi moglo nesto biti od te ideje i ondaPompey je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:09 pmIsta prica i kod mene. Ovo sto smo u zadnjih nekoliko dana i generalno mi neki postavljali formaciju sa tri nazad su samo neke nase zamisli, sta bi ko mi voljeli vidjeti i sl. A svi smo svjesni da je i najobicnija 4-4-2 za ove igrace kvantna fizika, a kamo li varijacije sa tri nazadazbaha je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 12:44 pmMa ova formacija sto sam postavio je trenutno nemoguca, znam ja to, al onako bezveze se malo igram s idejama.
Bas to sto neko kaze, vidi se kad Projic ne igra kakvih problema imamo, sjebe nam se desna strana, jer je Zaka sam, a lijeva nam ionako nije nesto.
Treba nam jos jedan lijevi bek fakat, a nadam se da ce neki junior moci upasti tu.![]()

E jbg odvadi malo ipakPorodicaRibar je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:42 pmZaimovic je igrac za kantonalne lige. Njegovo kretenje, pokrivanje,
snalazenje u gol prilici ukazuje na sve osim na ozbiljnog profesionalnog igraca. Pogotovo igra na poziciji koja nam odavno skripi, to je samoubistvo.
🤍
🤍
🤍
Koliko se ja sjecam Pehlija su unistile povrede, koljeno cini mi se.barbarez je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 1:19 pmOtisli su pocetkom 95. Svi se vratili pred reintegraciju. Adzem na posudbu i Dzelo 6 mjeseci. Pehli i Zera zastalno. Niko o njima nije puno pricao. Pricalo se samo o Pehliju i Faci. Jer Pehli je bio Tito. Nikad mi nece biti jasno sta se tom covjeku desilo. Kakav je to igrac bio. Znamo mi djeca Zeljina i oni koji su pratili Zelju tada. Covjek bio ala Baljic koji je tad bio u Sarajevu. Kad smo zijanili 4-2 u finalu kupa kantona . Strasno sta je radio. Poslije ni sjena tog covjeka. Nakon pola godine. Vratili se Dzelo i Adzem u Zagreb i opet nazad. Dzelo odmah
a Adzem malo kasnije. I ako ste zaboravili, trebao da potpise za Sarajevo. Sve bilo zavrseno i onda navijaci se digli i on potpisao za nas . Izaso intervju u avazu. Gdje kaze kako ipak nije mogao potpisati iako je sve bilo dogovoreno.Srce je presudilo...