Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zeljeznicka21
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 20, 2019 10:46 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
sub apr 20, 2019 10:24 am
Nikad necu razumjeti da covjek bez interesa, koji voli klub moze da osjeti mrznju orema Amaru Osimu i Senadu Misimovicu.
na ovom forumu vise pitara nego Željovaca u zadnje vrijeme

evo citam zrinjski dobio hiljadu maraka samo za bakljade, a neko mi rece od onog sastanka saveza sa uefom ce se poostriti kazne jer uefa trazi da se skroz iskorijene baklje, ali eto taj dogovor za sad samo za sarajevske klubove vrijedi, takodjer klub se mora do 22.04. ocitovati o tome sta je znacila ona parola "ima zabranit" i zastava one drzave i onda ce ici kazna ako se ustanovi da to ima veze sa gay paradom, a ima
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

sejo
Kontakt:

sub apr 20, 2019 10:50 am

zeljeznicka21 je napisao/la:
sub apr 20, 2019 10:46 am
sub apr 20, 2019 10:24 am
Nikad necu razumjeti da covjek bez interesa, koji voli klub moze da osjeti mrznju orema Amaru Osimu i Senadu Misimovicu.
na ovom forumu vise pitara nego Željovaca u zadnje vrijeme

evo citam zrinjski dobio hiljadu maraka samo za bakljade, a neko mi rece od onog sastanka saveza sa uefom ce se poostriti kazne jer uefa trazi da se skroz iskorijene baklje, ali eto taj dogovor za sad samo za sarajevske klubove vrijedi, takodjer klub se mora do 22.04. ocitovati o tome sta je znacila ona parola "ima zabranit" i zastava one drzave i onda ce ici kazna ako se ustanovi da to ima veze sa gay paradom, a ima
Kad bude repka igrala napraviti koreografiju zastavu Bruneja nek nas izbace iz svih mogucih takmicenja.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 20, 2019 11:09 am

Babuka, vakat je da upalis masineriju. :kafa:

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 20, 2019 11:18 am

Znači danas možeš uzeti kartu za jug i ući na sjever?
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

black64
Kontakt:

sub apr 20, 2019 11:22 am

Hoce li se moc uci na sjever sa godisnjom za jug ?

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 20, 2019 11:32 am

black64 je napisao/la:
sub apr 20, 2019 11:22 am
Hoce li se moc uci na sjever sa godisnjom za jug ?
Hoće i za pojedinačne piše da može, ali da utvrdim.

Biće Željo opet šampion!

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 20, 2019 11:42 am

gavran je napisao/la:
pet apr 19, 2019 10:22 pm
Korteo zivotinja polazi u 19 ispred socijalnog
Bojim se da necete stici na vrijeme.
Krenite ranije da ne bi propustili dva gola u prvih 15 minuta :kafa:

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 20, 2019 12:20 pm

Čekaj, jel 'no on sad traži podršku navijača?

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub apr 20, 2019 12:46 pm

HOĆEMO POBJEDE IGRAJTE PIČKICE!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 20, 2019 12:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 20, 2019 11:42 am
gavran je napisao/la:
pet apr 19, 2019 10:22 pm
Korteo zivotinja polazi u 19 ispred socijalnog
Bojim se da necete stici na vrijeme.
Krenite ranije da ne bi propustili dva gola u prvih 15 minuta :kafa:
Daj Bože da samo dva propuste..

Biće Željo opet šampion!

MiroslavKruzik

sub apr 20, 2019 1:11 pm

sub apr 20, 2019 10:21 am
Bosanac1993 je napisao/la:
sub apr 20, 2019 3:21 am
zeka_tm87 je napisao/la:
pet apr 19, 2019 9:06 pm

hhahahah kako ko pedCednik je sigurno.
Kao prvo niti Amar niti ostala njegova kompanija uposlenika( cast gospodi i plavim damama koji su tu duze tj ostali u administraciji ) ne rade za džaba, već itekako naplaćuju od našeg Želje masnu lovu za svoje "razočarenje".

Amare nek' vam je jasna jedna stvar SVE DOK STE NA PLATNOJ LISTI , VI STE SAMO UPOSLENICI KLUBA, ŠUPLJU PROSIPAJTE U TUBORGU A NE U PLAVOM SALONU!

I kako bolan Amare mislis da imamo 3 boda manje nego sto ste planirali? Jesi to unaprijed Amare znao i halalio da ce nas njanjajevo i svinjski karati?? Pa nije valjda bilo i u planu da se ne dobiju Radnik i Gosk?? Saberi bolje Amare i sebe i te bodove, ima tu vise od 3 boda..brrrrrr zimaaa , zima nam je svima a obecao si nam topliji period i suncanije dane!

Iii da, BRRRR Amare!!!
Imao sam osjecaj da ovo pise navijac Sarajeva.
Svi smo mi "anam oni" cim Amaru ne lizemo guzicu...tako je, pitari smo i izdajnici cim konkretnim cinjenicama progovorimo na racun Amara.

gavran
Kontakt:

sub apr 20, 2019 1:15 pm

Ja sam najavio da nas kupuje seik sa Bruneja i zato je bila parola zabranit prodaju uz zastavu Bruneja.Logicno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

AdmirA
Kontakt:

sub apr 20, 2019 1:25 pm

gavran je napisao/la:
sub apr 20, 2019 1:15 pm
Ja sam najavio da nas kupuje seik sa Bruneja i zato je bila parola zabranit prodaju uz zastavu Bruneja.Logicno
Šta li su ovi mislili.... :r

BTW. D A N A S I G R A Ž E L J E Z N I Č A R !

PratimsamoPlave

sub apr 20, 2019 1:43 pm

sub apr 20, 2019 3:21 am

Kao prvo niti Amar niti ostala njegova kompanija uposlenika( cast gospodi i plavim damama koji su tu duze tj ostali u administraciji ) ne rade za džaba, već itekako naplaćuju od našeg Želje masnu lovu za svoje "razočarenje".

Amare nek' vam je jasna jedna stvar SVE DOK STE NA PLATNOJ LISTI , VI STE SAMO UPOSLENICI KLUBA, ŠUPLJU PROSIPAJTE U TUBORGU A NE U PLAVOM SALONU!

I kako bolan Amare mislis da imamo 3 boda manje nego sto ste planirali? Jesi to unaprijed Amare znao i halalio da ce nas njanjajevo i svinjski karati?? Pa nije valjda bilo i u planu da se ne dobiju Radnik i Gosk?? Saberi bolje Amare i sebe i te bodove, ima tu vise od 3 boda..brrrrrr zimaaa , zima nam je svima a obecao si nam topliji period i suncanije dane!

Iii da, BRRRR Amare!!!
Svi smo mi "anam oni" cim Amaru ne lizemo guzicu...tako je, pitari smo i izdajnici cim konkretnim cinjenicama progovorimo na racun Amara.
Kakvim bolan cinjenicama?
Kome je hladno? Zelji majstore, meni, Amaru jer ga ti ne smatras navijacem Zelje 😂😂
Zato ti lizes guzicu bivsima, iako je veci dio minusa u tom vremenu napravljen !!! Ne sjecam se da si se smrzavao, mozda kukako kako nas sudije jebu.
Lizes guzicu Petrovicu, koji je planirao bodove i nazivali ga vrhunskim matematicarem 😂😂

I ne znam koji ***** raspravljamo, svakako si prestao ici na utakmice. Jebote taj tvoj mozak isprani procitaj moje postove itekako kritikujem ovo stanje.
Razlika izmedju tebe i onih u Tuborgu je u mjestu okupljanja. Vi se negdje u kantini Megamixa, medicine, Makijatu okupljate.
Prica vam je ista! Svi zivi su lobotomci, samo niste vi...

Amar je uvijek dominantan bio u ovoj ligi, i bice ponovo aBd.
Amar Osim je najtrofejniji trener, najtrofejnijeg kluba u BiH!
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 20, 2019 1:48 pm

Ama Amar se prvi poceo srdati s tim "Bvvv Bvvvv".

Kad to on kaze onda je mangupluk, a kad navijac sad to kaze onda se sprda s klubom jer klub je u minusu.
Glumio nesto sa Fotbalom, s minusom i spustao bivsim, a vidi njeg sad, igramo penisbal ( penis rijec vrlo poznatog porijekla, svi ga imaju osim nasih , a klab je Amar vec objasnio ), a minus jos veci.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub apr 20, 2019 2:36 pm

Pioniri remizirali sa Zrinjskim 1-1, strijelac jedinog gola za nas Ali Serdarević. Kadeti od 15 sati. Sljedeći meč je derbi, a od žutih se trebaju paziti Duraković, Džanko, Musić, Gasal, Šošić i Fejzić.

slika

MiroslavKruzik

sub apr 20, 2019 2:45 pm

sub apr 20, 2019 1:43 pm

Kakvim bolan cinjenicama?
Kome je hladno? Zelji majstore, meni, Amaru jer ga ti ne smatras navijacem Zelje 😂😂
Zato ti lizes guzicu bivsima, iako je veci dio minusa u tom vremenu napravljen !!! Ne sjecam se da si se smrzavao, mozda kukako kako nas sudije jebu.
Lizes guzicu Petrovicu, koji je planirao bodove i nazivali ga vrhunskim matematicarem 😂😂

I ne znam koji ***** raspravljamo, svakako si prestao ici na utakmice. Jebote taj tvoj mozak isprani procitaj moje postove itekako kritikujem ovo stanje.
Razlika izmedju tebe i onih u Tuborgu je u mjestu okupljanja. Vi se negdje u kantini Megamixa, medicine, Makijatu okupljate.
Prica vam je ista! Svi zivi su lobotomci, samo niste vi...

Amar je uvijek dominantan bio u ovoj ligi, i bice ponovo aBd.
Amar Osim je najtrofejniji trener, najtrofejnijeg kluba u BiH!
Bogu hvala pa mogu reci da nisam nikada tjerao covjeka koji je dosao u klub i od njega krenuo praviti iz nicega ,totalne dubioze od administrativnog do marketinskog sektora jednu europsku pricu i uspio vratiti Zeljeznicar na sigurne tracnice. Uvijek sam bio za kritiku , imali su je i oni ali sam bio za nadogradnju i da ne gubimo ono sto smo tada jedini imali u drzavi a to je UREĐEN SISTEM POSLOVANJA I VIZIJU KLUBA. Amara se molilo da taj sistem nadogradi i SPORTSKIM SEGMENTOM,da budemo jedno tkivo ali odbio je iz njemu poznatih razloga.

Niko ni tebi ni Amaru ne spori da je najtrofejniji trener ,da ima najvece zasluge kada su u pitanju trofeji ali treba ti biti jasno da niko Amaru niti Zelji nece skidati gace od njegove same pojave i price da mu je brrr zima, da smo mi futbol klab a Fata se smije kad to izgovori jer realna slika nase igre i odnos ka grbu na terenu to ne pokazuje.

Nadalje sto se tebe tice i tvog prozivanja,ja sam vratio clansku ali nisam prestao pratiti i dolaziti na Grbavicu, nije to ni tvoje ni moje a ni Amarovo a ni Senadovo..to nikad nije niti ce biti upitno, iii sto je najbitnije to je moj individualni potez za koji ja znam svoje razloge sto sam to uradio a nikako ne inicirajuci da i ti to radis ako ne mislis kao ja. Znaci ohladi malo na tu temu, jer veze nemas oko mnogocega.

Spominjes da je napravljen veci minus, onda si sigurno svjestan da je Amar dosao da se taj minus smanji i da nam skupa s njim ne bude kako on kaze brrrr hladno i trese glavom..evo mi idalje tresemo glavom i smrzavamo se a vi da odemo na minus 41 bi opravdavali samo jer je to Bozanstvo zvamo Amar. E pa forumas moj, meni niko nije veci od mog Zelje,meni Amarove nebuloze vrijedjaju inteligenciju jer sve ove stvari koje mu se sad stavljaju na racun je sam govorio za trenere koji su Zelju doveli u taj minus. A sta danas Amar radi,skupa sa ovom skupinom neznalaca na terenu...produbljuje taj minus i pravda se kako nemaju snage za svih 90 min,kako su tereni losi,kako nemamo faktor srece, slucajno ovo ono..daj ba, ublehaske price mogu tebi i slicnima pricati ali ja licno ocekujem NAPREDAK a NE MINUSE,jer nam je Amar obecao kada se 'vracao' da ih nece biti.

Sto se tice Petrovica,ne znam sto ga meni spocitavas ali evo reci cu ti i za njega licno misljenje. Taj isti Petrovic je dosao u isto tako losu situaciju ,bodovni zaostatak i znamo svi da se na kraju borio za titulu kada niko od nas nije imao neka velika ocekivanja za to. Pa kada povuces crtu Petrovic je za sada ispao veci futbol kouc od Amara. A da ne zaboravimo da nam je Selimovic na Skupstini obecao i eventualno ukljucenje u borbu za titulu, kao nista nije izgubljeno...a sta dobismo na kraju skroz suprotno jer eto Amar rece da ne ide po planu kako su zamislili. Pa tjerali ste sve zivo i mrtvo u klubu jer nije bilo igre,nije bilo bodova a da bi dosao Amar. Evo dosao je i on i oni kao sto su ga eto navodno doveli. I pitam i tebe i sve zagovornike,gdje su nam bodovi,igra i rezultati. Procentualno kad stavis sve,imamo losije rezultate nego Odovic sto je imao a i njega ste kao po navici tjerali jer je eto neznalica i pogubio konce u rukama.
Gubi li Amar konce u rukama ili ih nikako ne drzi jer je totalno nezainteresovan cini mi se ovu sezonu za bilo cime osim eto vratio sam se i dajem izjave okolo koje nemaju veze s mozgom i realnoscu. I spominjes kukanje za sudije, ka.rali su nas i u vrijeme Petrovica, Mulalica,Adzema, Krcmarevica, Odovica a nastavljaju i danas u vrijeme Amara,tako da niti su prestajali a niti planiraju. A ni mi ne planiramo izaci sa saopstenjem vec godinama,izgleda da odgovara i Misimovicu a danas i Selimovicu najvece kazne i najlosije sudjenje kada smo mi u pitanju.

Ja se ne okupljam ni u Makijatu,ni u Tuborgu a ni u Megamixu jer mi je jedino okupljaliste Grbavica. Tamo je dom i svetinja, tuborg i megamix su prolazni to dobro zapamti.

ž'21
Kontakt:

sub apr 20, 2019 2:54 pm

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 20, 2019 2:55 pm

Valjda Zeko stariji starta u tom slučaju biće se nešto i vidjeti..
Hajde Željo!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 20, 2019 2:57 pm

ž'21 je napisao/la:
sub apr 20, 2019 2:54 pm
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... era/152703
Nije loš sastav. Iako bi ja iskreno mujezinovića stavio na ofanzivnog, a Ramovića na desno krilo..
Dobar je bio prošle sezone protiv MDK i Radnika.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Occasionally i 30 gostiju.

Prijava