PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 1:43 pm
Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 1:11 pm
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 10:21 am
Imao sam osjecaj da ovo pise navijac Sarajeva.
Svi smo mi "anam oni" cim Amaru ne lizemo guzicu...tako je, pitari smo i izdajnici cim konkretnim cinjenicama progovorimo na racun Amara.
Kakvim bolan cinjenicama?
Kome je hladno? Zelji majstore, meni, Amaru jer ga ti ne smatras navijacem Zelje

Zato ti lizes guzicu bivsima, iako je veci dio minusa u tom vremenu napravljen !!! Ne sjecam se da si se smrzavao, mozda kukako kako nas sudije jebu.
Lizes guzicu Petrovicu, koji je planirao bodove i nazivali ga vrhunskim matematicarem

I ne znam koji ***** raspravljamo, svakako si prestao ici na utakmice. Jebote taj tvoj mozak isprani procitaj moje postove itekako kritikujem ovo stanje.
Razlika izmedju tebe i onih u Tuborgu je u mjestu okupljanja. Vi se negdje u kantini Megamixa, medicine, Makijatu okupljate.
Prica vam je ista! Svi zivi su lobotomci, samo niste vi...
Amar je uvijek dominantan bio u ovoj ligi, i bice ponovo aBd.
Amar Osim je najtrofejniji trener, najtrofejnijeg kluba u BiH!
Bogu hvala pa mogu reci da nisam nikada tjerao covjeka koji je dosao u klub i od njega krenuo praviti iz nicega ,totalne dubioze od administrativnog do marketinskog sektora jednu europsku pricu i uspio vratiti Zeljeznicar na sigurne tracnice. Uvijek sam bio za kritiku , imali su je i oni ali sam bio za nadogradnju i da ne gubimo ono sto smo tada jedini imali u drzavi a to je UREĐEN SISTEM POSLOVANJA I VIZIJU KLUBA. Amara se molilo da taj sistem nadogradi i SPORTSKIM SEGMENTOM,da budemo jedno tkivo ali odbio je iz njemu poznatih razloga.
Niko ni tebi ni Amaru ne spori da je najtrofejniji trener ,da ima najvece zasluge kada su u pitanju trofeji ali treba ti biti jasno da niko Amaru niti Zelji nece skidati gace od njegove same pojave i price da mu je brrr zima, da smo mi futbol klab a Fata se smije kad to izgovori jer realna slika nase igre i odnos ka grbu na terenu to ne pokazuje.
Nadalje sto se tebe tice i tvog prozivanja,ja sam vratio clansku ali nisam prestao pratiti i dolaziti na Grbavicu, nije to ni tvoje ni moje a ni Amarovo a ni Senadovo..to nikad nije niti ce biti upitno, iii sto je najbitnije to je moj individualni potez za koji ja znam svoje razloge sto sam to uradio a nikako ne inicirajuci da i ti to radis ako ne mislis kao ja. Znaci ohladi malo na tu temu, jer veze nemas oko mnogocega.
Spominjes da je napravljen veci minus, onda si sigurno svjestan da je Amar dosao da se taj minus smanji i da nam skupa s njim ne bude kako on kaze brrrr hladno i trese glavom..evo mi idalje tresemo glavom i smrzavamo se a vi da odemo na minus 41 bi opravdavali samo jer je to Bozanstvo zvamo Amar. E pa forumas moj, meni niko nije veci od mog Zelje,meni Amarove nebuloze vrijedjaju inteligenciju jer sve ove stvari koje mu se sad stavljaju na racun je sam govorio za trenere koji su Zelju doveli u taj minus. A sta danas Amar radi,skupa sa ovom skupinom neznalaca na terenu...produbljuje taj minus i pravda se kako nemaju snage za svih 90 min,kako su tereni losi,kako nemamo faktor srece, slucajno ovo ono..daj ba, ublehaske price mogu tebi i slicnima pricati ali ja licno ocekujem NAPREDAK a NE MINUSE,jer nam je Amar obecao kada se 'vracao' da ih nece biti.
Sto se tice Petrovica,ne znam sto ga meni spocitavas ali evo reci cu ti i za njega licno misljenje. Taj isti Petrovic je dosao u isto tako losu situaciju ,bodovni zaostatak i znamo svi da se na kraju borio za titulu kada niko od nas nije imao neka velika ocekivanja za to. Pa kada povuces crtu Petrovic je za sada ispao veci futbol kouc od Amara. A da ne zaboravimo da nam je Selimovic na Skupstini obecao i eventualno ukljucenje u borbu za titulu, kao nista nije izgubljeno...a sta dobismo na kraju skroz suprotno jer eto Amar rece da ne ide po planu kako su zamislili. Pa tjerali ste sve zivo i mrtvo u klubu jer nije bilo igre,nije bilo bodova a da bi dosao Amar. Evo dosao je i on i oni kao sto su ga eto navodno doveli. I pitam i tebe i sve zagovornike,gdje su nam bodovi,igra i rezultati. Procentualno kad stavis sve,imamo losije rezultate nego Odovic sto je imao a i njega ste kao po navici tjerali jer je eto neznalica i pogubio konce u rukama.
Gubi li Amar konce u rukama ili ih nikako ne drzi jer je totalno nezainteresovan cini mi se ovu sezonu za bilo cime osim eto vratio sam se i dajem izjave okolo koje nemaju veze s mozgom i realnoscu. I spominjes kukanje za sudije, ka.rali su nas i u vrijeme Petrovica, Mulalica,Adzema, Krcmarevica, Odovica a nastavljaju i danas u vrijeme Amara,tako da niti su prestajali a niti planiraju. A ni mi ne planiramo izaci sa saopstenjem vec godinama,izgleda da odgovara i Misimovicu a danas i Selimovicu najvece kazne i najlosije sudjenje kada smo mi u pitanju.
Ja se ne okupljam ni u Makijatu,ni u Tuborgu a ni u Megamixu jer mi je jedino okupljaliste Grbavica. Tamo je dom i svetinja, tuborg i megamix su prolazni to dobro zapamti.