Buraz, bez ljutnje.
hhahahah kako ko pedCednik je sigurno.staaarinavijac je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 9:00 pmU međuvremenu :
Osim: I mi smo svi navijači i razočarani smo rezultatima
Ma znam da je bezveze tema, ali mora se voditi racuna o tome, predstavljas klub, prvi si covjek kluba kada su u pitanju javni nastupi, pocesljaj se i obrij ako nista.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 7:44 pmBuraz, bez ljutnje.
To ti je isto kad su oni trazili da Slavko bude primjer igracima i smrsa on 10 kila jer ih je tjerao da skinu kile.
Pošto će doći ta djeca, bit će nas 2500-3000.
Kampanjac citaj sta se pise
Eto zanimacije ovim osnovcima da nisu džabe došli na utakmicu
Krenite malo ranije da Stanic stigne na vrijeme
Kao prvo niti Amar niti ostala njegova kompanija uposlenika( cast gospodi i plavim damama koji su tu duze tj ostali u administraciji ) ne rade za džaba, već itekako naplaćuju od našeg Želje masnu lovu za svoje "razočarenje".zeka_tm87 je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 9:06 pmhhahahah kako ko pedCednik je sigurno.staaarinavijac je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 9:00 pmU međuvremenu :
Smrsao je.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 7:44 pmBuraz, bez ljutnje.
To ti je isto kad su oni trazili da Slavko bude primjer igracima i smrsa on 10 kila jer ih je tjerao da skinu kile.
Imao sam osjecaj da ovo pise navijac Sarajeva.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 3:21 amKao prvo niti Amar niti ostala njegova kompanija uposlenika( cast gospodi i plavim damama koji su tu duze tj ostali u administraciji ) ne rade za džaba, već itekako naplaćuju od našeg Želje masnu lovu za svoje "razočarenje".zeka_tm87 je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 9:06 pmhhahahah kako ko pedCednik je sigurno.staaarinavijac je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 9:00 pmU međuvremenu :
Amare nek' vam je jasna jedna stvar SVE DOK STE NA PLATNOJ LISTI , VI STE SAMO UPOSLENICI KLUBA, ŠUPLJU PROSIPAJTE U TUBORGU A NE U PLAVOM SALONU!
I kako bolan Amare mislis da imamo 3 boda manje nego sto ste planirali? Jesi to unaprijed Amare znao i halalio da ce nas njanjajevo i svinjski karati?? Pa nije valjda bilo i u planu da se ne dobiju Radnik i Gosk?? Saberi bolje Amare i sebe i te bodove, ima tu vise od 3 boda..brrrrrr zimaaa , zima nam je svima a obecao si nam topliji period i suncanije dane!
Iii da, BRRRR Amare!!!
Vratit ce kilaz od ovih strahovitih 50 000km koliko je vec naplatio..DANAN je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 7:55 amSmrsao je.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet apr 19, 2019 7:44 pmBuraz, bez ljutnje.