s obzirom na stil igre koji gaje sve otocke ekipe u odnosu na ono sto bi trebalo krasiti nas, sramota je svakako.sajo10 je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 8:04 pmNije meni sramota sto otocka ekipa naravi duplo vise pasova. Izuzemo li Dzeku i Pjanica, pogledajte gdje njihovi igracu igraju i gdje nasi. Pa vecina igra u PL/Championship etc. Ono ste je meni sramota, je sto nam ovo uradi mozda i najlosija ekipa na otoku.. Eh u tome lezi problem..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 8:00 pmprotivnik je takav kakav je.
problem je sto smo mi bili UZASNI! sramota je da jedna otocka ekipa napravi duplo vise pasova od nas, da imaju 30% veci posjed lopte.... o ostaloj statistici da ne govorimo, korneri, sutevi....
Zuti je trenerska ubleha koja ce nas skupo kostati u svakom smislu.
klupa: pirić, memišević, memija, čivić, hadžiahmetović, ramović, bajić, demirović.
Otprilike.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 10:13 pmklupa: pirić, memišević, memija, čivić, hadžiahmetović, ramović, bajić, demirović.
eh tad bi me ko i interesovala reprezentacija..
Jebho majku koliko bi to pomoglo premijer ligi nasoj, koliko bi unaprijedili neke stvari koliko bi ti igraci izginuli na odnosu na neke trenutne... pa ***** ti savez i majkuPlava Porodica je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 10:13 pmklupa: pirić, memišević, memija, čivić, hadžiahmetović, ramović, bajić, demirović.
Nista od toga dok su tu oni sto su nam crtali linije nakon Sirokog, oni sto su omogucili da neko iz petnaest ofsajda nama otme titulu, oni sto su zataskali aferu "Lorens Listo u Bijeljini", oni sto nam na Grbavicu dovode sudije koje omoguce igracima Zrinjskog da igraju rukom a zatim i zabiju gol za ovjeru titule.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 10:13 pmklupa: pirić, memišević, memija, čivić, hadžiahmetović, ramović, bajić, demirović.
joj ljudi ja koliko god sam gledao ovaj stadion i na slikama i uzivo, uvijek kad neko izbaci kakvu sliku zastanem po minutu-dvije i samo ga gledam i iznova mu se divim. Ne znam jesam jedini.