Kod prvog gola, Džeko je napravio pritisak na njihovog golmana koji je izbacuje na centar. Lopta dolazi do Pjanića, koji sjajno pronalazi Džeku, a ovaj još bolje Duljevića. 90% zasluga za prvi gol pripada Džeki, te dobrim potezima Pjanića i na kraju Duljevića. Drugi gol je poklon.cikazubo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:37 pmBez uvrede, smijesno je pomisljati da je tu bilo gram taktike, u svim segmentima smo apsolutno nadigrani, duel igra, trka, kombinatorika, pa ja dugo nisam vidio neku ekipu s otoka da s takvom lakocom kombinuje oko protivnickog sesnaesterca izuzev Engleske naravno.
Mi raspad sistema, lopte nismo uspjeli iznijeti 2 puta po poluvremenu, golovi su cisti pokloni protivnika, cista nemoc i sreca.
A to da je bio podjrdnak broj sansi je takodje smijesno, pa koliko je samo Sehic odbrana imao danas, vidjecemo kako ce to u utorak izgledati, ali sa alibi veznjacima iz Arabije i Koreje tesko da ce biti bolje.
Duljevic bez potrebe za bilo kakvim demarkiranjem sam u petercu je itekako poklon, naravno posao Dzeke, Pjanica i Dulje je odlicno odradjen.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:48 pmKod prvog gola, Džeko je napravio pritisak na njihovog golmana koji je izbacuje na centar. Lopta dolazi do Pjanića, koji sjajno pronalazi Džeku, a ovaj još bolje Duljevića. 90% zasluga za prvi gol pripada Džeki, te dobrim potezima Pjanića i na kraju Duljevića. Drugi gol je poklon.cikazubo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:37 pmBez uvrede, smijesno je pomisljati da je tu bilo gram taktike, u svim segmentima smo apsolutno nadigrani, duel igra, trka, kombinatorika, pa ja dugo nisam vidio neku ekipu s otoka da s takvom lakocom kombinuje oko protivnickog sesnaesterca izuzev Engleske naravno.
Mi raspad sistema, lopte nismo uspjeli iznijeti 2 puta po poluvremenu, golovi su cisti pokloni protivnika, cista nemoc i sreca.
A to da je bio podjrdnak broj sansi je takodje smijesno, pa koliko je samo Sehic odbrana imao danas, vidjecemo kako ce to u utorak izgledati, ali sa alibi veznjacima iz Arabije i Koreje tesko da ce biti bolje.
Samo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:40 pmOvo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
Najbitnije je da se progura neciji igrac, nabiju guzice pojedincima u savezu i svi sretni. Kad savez krene ulagati u klupski nogomet onda cu i ja poceti navijati za reprezentaciju, a do tad nek se svaku brukaju kao i danas. Skacemo na Zelju i nase igrace kad na guzove dobijemo, a ovo bi pravdali. Nema smisla
Vecina njihovih igraca igra u skotskom premiershipu, imaju jos dvojicu ili trojicu koji su u Premier ligi, a ostalo su sve nize engleske lige. Mi imamo dvojicu igraca koji su svjetska klasa plus dosta igraca koji su puni potencijala i kojima se treba pruziti sansa, par dokazanih igraca tipa Visca i branimo se skoro citavu utakmicu. Ocekujemo da igramo na europskom ili svjetskom prvenstvu, al nas vile nosaju protiv Irske. Daj ti meni argumente sto smatras da su oni bolji od nas, eto meni je dovoljno da ja pogledam nas i njihov sastav i to je to.kvalitet je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:54 pmSamo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:40 pmOvo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
Najbitnije je da se progura neciji igrac, nabiju guzice pojedincima u savezu i svi sretni. Kad savez krene ulagati u klupski nogomet onda cu i ja poceti navijati za reprezentaciju, a do tad nek se svaku brukaju kao i danas. Skacemo na Zelju i nase igrace kad na guzove dobijemo, a ovo bi pravdali. Nema smisla
I ja nisam rekao da je bilo nešto super, već DOVOLJNO dobro za pobjedu. Kad pobijediš, to moraš reći. Ok, imali smo i sreće, ali pobijedili smo. Također, nisam rekao da je Prosinečki baš ovako zamislio, ali očito da jeste bio plan malo ih pustiti da igraju (to što su se oni baš razigrali je druga stvar).
Još nešto. Ružno je čitati komentare Željovaca o Žutom, samo jer su izabrali njega, a ne Amara. Veliko, ogromno je to fudbalsko ime. U našoj historiji, a globalno gledajući, samo je Ivica veći od njega.
I meni je totalno neukusno pisati lose o selektoru pa ko god da je. Ekipa koja dopusti 18 kornera ne moze biti plod neke uspjesne taktike. Isto ko da igramo protiv Spanije na Mestalli. Tad smo fakticki bolje i odigrali. Po kojim parametrima je Prosinecki odma ispod Ivice? To mi nije ni blizu. Za selektora smo ovaj put imali dvije dobre opcije, i sam sam bio za Prosineckog ali ovo danas nije bila taktika, nego sreca. Mislim da ce bolje izgledati kad budemo u punom sastavu.kvalitet je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:54 pmSamo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:40 pmOvo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
I ja nisam rekao da je bilo nešto super, već DOVOLJNO dobro za pobjedu. Kad pobijediš, to moraš reći. Ok, imali smo i sreće, ali pobijedili smo. Također, nisam rekao da je Prosinečki baš ovako zamislio, ali očito da jeste bio plan malo ih pustiti da igraju (to što su se oni baš razigrali je druga stvar).
Još nešto. Ružno je čitati komentare Željovaca o Žutom, samo jer su izabrali njega, a ne Amara. Veliko, ogromno je to fudbalsko ime. U našoj historiji, a globalno gledajući, samo je Ivica veći od njega.
Kakva dominacija u pm! Sa Farisom pod hitno potpisati ugovor!LARSSON je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 7:14 pm
Najbolji strijelac Juniorske lige: Faris Zubanović
Najbolji strijelac Kadetske lige: Faruk Duraković
Drugi strijelac Kadetske lige: Tarik Pehilj
Krpića možemo računati kao prvog strijelca PL BiH, jer je Koljić otišao, valjda će dati bar dva gola do kraja.![]()
Opet gledaš prvo igrače, pa tim. Oni su kao tim kompaktniji. Više trče jedan za drugog, bolje pokrivaju prostor... Na kraju krajeva, rezultati dovoljno govore. Igrački jesmo jači, to sam već i sam napisao.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 7:08 pmVecina njihovih igraca igra u skotskom premiershipu, imaju jos dvojicu ili trojicu koji su u Premier ligi, a ostalo su sve nize engleske lige. Mi imamo dvojicu igraca koji su svjetska klasa plus dosta igraca koji su puni potencijala i kojima se treba pruziti sansa, par dokazanih igraca tipa Visca i branimo se skoro citavu utakmicu. Ocekujemo da igramo na europskom ili svjetskom prvenstvu, al nas vile nosaju protiv Irske. Daj ti meni argumente sto smatras da su oni bolji od nas, eto meni je dovoljno da ja pogledam nas i njihov sastav i to je to.kvalitet je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:54 pmSamo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 6:40 pmOvo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
Nigdje ni spomenuo nisam da si ti rekao da je igra super, vec sam rekao da ovo nije bilo dovoljno za pobjedu. Mi smo se 75 minuta branili protiv ekipe koja je losija od nas, htio to neko priznati sebi ili ne. Svi mi volimo Bosnu, svi smo patriote, al vala u savezu je sve truhlo i ja nemam nikakve potrebe niti me sikira hocemo li pobjediti ili ne. Samo mi je krivo kad se pravda nesto sto nije bilo ni igra ni taktika ni nista vec cista sreca. Ti napises mozda bi Sehic odbranio, sta bi bilo kad bi bilo. Sta bi bilo da Dzeko nije igrao ? Sta bi bilo da Duljevic nije zadnjih 5-6 utakmica strasno raspolozen za reprezentaciju i igra vrhunski ?
I nigdje nisam rekao nista za Prosineckog, ako si i mislio na mene, ali je cinjenica da je reprezentacija odavno mrtva, da se ne rade prave stvari, da je savez korumpiran od cistacice do predsjednika, a ovo iznajmljivanje LED reklama je samo potvrda za sve to.
Da ne duljimo i ne prljamo temu sa njima, ja cu ih pratiti sa nekim emocijama tek kad dodje do promjena u savezu.
Nije meni sramota sto otocka ekipa naravi duplo vise pasova. Izuzemo li Dzeku i Pjanica, pogledajte gdje njihovi igracu igraju i gdje nasi. Pa vecina igra u PL/Championship etc. Ono ste je meni sramota, je sto nam ovo uradi mozda i najlosija ekipa na otoku.. Eh u tome lezi problem..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sub sep 08, 2018 8:00 pmprotivnik je takav kakav je.
problem je sto smo mi bili UZASNI! sramota je da jedna otocka ekipa napravi duplo vise pasova od nas, da imaju 30% veci posjed lopte.... o ostaloj statistici da ne govorimo, korneri, sutevi....
Zuti je trenerska ubleha koja ce nas skupo kostati u svakom smislu.