Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Cane
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 26, 2019 6:55 pm

Tolika lova a drenaza nikakva, voda stoji na vecem dijelu terena.

Kome bi se isplatilo toliko lovu ulagati u grijace ako trose toliko? Da li se tacno zna koliko trose ili su sve same pretpostavke?

Elegant
Kontakt:

uto mar 26, 2019 6:59 pm

Ja sam razocaran kvalitetom terena nakon par sati padavina, mnogo se pitanja da postaviti sta i kako, se radilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fcz
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:03 pm

Teren je pravo razocarenje a na vecinu pitanja bi prevashodno trebali da odgovore nadlezni iz prethodne uprave i oni koje su unajmili.

Ove sadasnje mozes jedino kriviti za grijace. Dalje cemo ih vidjeti, mada iskreno nisam optimista.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

avlami97
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:03 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto mar 26, 2019 6:47 pm
Treba neko poslije utakmice postaviti pitanje savezu sta je sa terenom i tada cemo dobiti konacan odgovor.
Ovo nije milionski teren ovo je prosjecan teren koji ne moze da izdrzi 2cm snijega.
Koliko li tek vrijedi, po tebi, teren Galate kada se mora odgoditi utakmica LIGE PRVAKA zbog 2 cm sbijega? :D Gdje su im grijači, gdje im je drenaža? najlakše popljuvati, a desetljećima nisu neki qurcem mrdnuli, ali su zato redovno znali tužiti Klub kojeg navodno vole.

slika

Ponavljam, teren ima garanciju na 10 godina i ako neštto ne valja, nova Uprava je na potezu. Vlasnik Sparsa, neka odmah krene u akciju. Možemo čak i hajrovati, ako se ispostavi da nam teren nije OK. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

blueboy
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:05 pm

Što se tiče grijača sad sam pričao sa jednim članom stručnog štaba koji kaže da je preskupo paljenje grijača i da je pitanje hoće li se ikad upaliti. E sad se postavlja pitanje odgovornosti, što smo ulagali i radili teren ako ga nećemo koristiti u punom kapacitetu kad je potrebno.

Druga stvar nevezano za stanje terena, Sipović je prije dva dana svim ženama koje čiste na stadionu (oko 10 njih) podijelio po 50 KM. Nije to neko bogatstvo, ali bitan je gest. Svaka čast momčino!

avlami97
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:09 pm

Cane je napisao/la:
uto mar 26, 2019 6:55 pm
Tolika lova a drenaza nikakva, voda stoji na vecem dijelu terena.

Kome bi se isplatilo toliko lovu ulagati u grijace ako trose toliko? Da li se tacno zna koliko trose ili su sve same pretpostavke?
Možeš imati najbolju drenažu na svijetu na samom stadionu, ali ako ti je gradska infrastruktura za otpadne vode katastrofa, onda se možeš samo slikati. Cijeli grad je u kolapsu zbog bljuzgavice. Voda ne otiče. Zašto? Takva nam Država.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

tm87alem
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:21 pm

Neko je spomenuo Hanover i Bundes ligu. Gledao sam mec. Jel to oni nemaju grijace pa im je bilo snijega vise nego nama danas! Koliko znam, oni se pale ranije, ali nisam strucnjak pa ne znam koliko. Danas je bilo vode po terenu, ali bilo je i tad u Hanoveru! Ako nista, dobro je, jer po tome ne zaostajemo za Bundes ligom! Ja sretan! Mislim da bi nam se trebao oko terena javiti occassionaly. Ubijedjen sam da ce teren biti ok. Idemo dalje, svi zajedno i svi ko jedan!

tm87alem
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:34 pm

Avlami, otprilike, to je to! Mi smo pokusali otici ispred ove kaljuze, ali ne mozemo sami! Jedan korak naprijed, tri nazad! Jednostavno, takva nam drzava i drustvo. Ne trebamo pljuvati po nasoj ljepotici!

teatrale36
Kontakt:

uto mar 26, 2019 7:49 pm

Elegant je napisao/la:
uto mar 26, 2019 6:27 pm
Od cetvrtka najavljuju ljepo vrijeme pa cemo vidijeti koliko brzo ce se oporaviti, a zaista se postavlja pitanje od kvalitete trave, hibirida, pa i svega ispod dole.

Nevjerovatno da je par sati padavina ovo ucinilo, sta bi tek bilo da se snijeg talozio i stajao dan ili vise na travi.
Ma problem je u onom ispod trave u drenaži, i kad su pravili bio je onaj problem kod sjevera prema istoku, ali izgleda da ga nisu riješili kako treba, samo ih je vrijeme poslužilo pa su pobjegli ne uradivši kako treba. I kad se to spominjalo ljetos ovde su branioci stare uprave pjenili na svaku dobronamjernu kritiku.
Biće valjda bolje....

gavran
Kontakt:

uto mar 26, 2019 8:01 pm

Vidim strucnjaci da nista ne valja
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

djoxxx1921
Kontakt:

uto mar 26, 2019 8:26 pm

Kakva smo mi stoka... Ma daj nam onu staru kaljuzu nazad, nismo za bolje. Strucnjaci samo znaju srat i pljuvat, po svemu i svacemu

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 26, 2019 8:37 pm

Ne znam sta hocete od terena.
Ja prezadovoljan, ocekivao sam jos gore jer je ciscen lopatama i natabali radnici dok su cistili. Znate koja se voda i kaljuza napravi tada. I to tik pred mec su krenuli raditi to i zavrsili.
A ja kod nas ne vidjoh blato i kaljuzu.
Nemojte zajebavati. Samo treba raditi s njim pravilno da se ne bi sjebao a ovo danas ga sigurno sjebaje. Lopate, tabanje i igra odmah poslije toga.

storm_raider
Kontakt:

uto mar 26, 2019 8:41 pm

Timscho je napisao/la:
uto mar 26, 2019 4:36 pm
jesu li testirani ti grijaci ikad dosad?
Jesu naravno, vise puta.

Nema ovo veze mnogo sa trenutnom Upravom, Savez je organizator i njihova je bruka. Grijaci se pale prije padanja. A ovo struganje lopatom po terenu Savezu dobro treba naplatiti. Ono sto je neko od nasih trebao uraditi, to je makar sugerisati Savezu, jer su ocito nesposobni, a i zato sto je Grbavica nas dom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 26, 2019 8:44 pm

Ustanem i imam šta vidjeti..
**** sam od do državi savezu bivšoj i novoj upravi..
Boli me ba đon ko igra i za šta igra..
Ono što je bitno igraju na našem terenu.. Koji smo krvavo otplatili. Kojem se svi dive.
I sad takav teren uništavaju lopatama..
Nabijem vas na *****.
Neće se jednom ništa osjetiti, neće drugi put, ali treći put itekako hoće. Pa se vi zaebajite a sve preko Željinih leđa
Mene ove slike bole ko navijača ko da mi po parketu u kući lopataju..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto mar 26, 2019 9:05 pm

Nigdje se vise ovi novi tereni ne ciste ovim zeljeznim lopatama, ovo danas sto su uradili je dno.

Teren nece liciti ni na sta naredni 15 dana.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

barbarez
Kontakt:

uto mar 26, 2019 9:46 pm

storm_raider je napisao/la:
uto mar 26, 2019 8:41 pm
Timscho je napisao/la:
uto mar 26, 2019 4:36 pm
jesu li testirani ti grijaci ikad dosad?
Jesu naravno, vise puta.

Nema ovo veze mnogo sa trenutnom Upravom, Savez je organizator i njihova je bruka. Grijaci se pale prije padanja. A ovo struganje lopatom po terenu Savezu dobro treba naplatiti. Ono sto je neko od nasih trebao uraditi, to je makar sugerisati Savezu, jer su ocito nesposobni, a i zato sto je Grbavica nas dom.
Nije mi jasno brate sto nasi ne razmisljaju ako savez ne razmislja. Ne mozes im dsti da ti handre teren i reci pa nismo mi organizatori. Nas je teren nasa su pravila. Niti ce im iko ista reci niti ce im naplatiti.
Ovdije su nasi ispali idioti i niko vise. ***** ga ja,dajes im nesto svoje i jos ti razvaljuju teren,ne dajes im nesto od pitara da te boli *****.
Ne znam brate koji im je *****.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 26, 2019 9:50 pm

Mislim da su unisteni dijelovi terena gdje je golman prilikom lopatanja, mozda mi se samo ucinilo. Nadam se da ce biti okej, ali ovo jeste sve neozbiljno. Imamo takav teren da zahtijeva apsolutnu paznju, a da li mi to mozemo iznijeti, nisam siguran.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto mar 26, 2019 9:52 pm

Omar500 je napisao/la:
Mislim da su unisteni dijelovi terena gdje je golman prilikom lopatanja, mozda mi se samo ucinilo. Nadam se da ce biti okej, ali ovo jeste sve neozbiljno. Imamo takav teren da zahtijeva apsolutnu paznju, a da li mi to mozemo iznijeti, nisam siguran.
Treba se nabaviti adekvatna oprema za ciscenje terena odnosno trebalo se o tome odmah razmisljati po postavljanju trave.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Online

uto mar 26, 2019 11:40 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto mar 26, 2019 9:52 pm
Omar500 je napisao/la:
Treba se nabaviti adekvatna oprema za ciscenje terena odnosno trebalo se o tome odmah razmisljati po postavljanju trave.
Ali,ali...Mi smo futbol klab!!Nismo gradjevinska firma.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 27, 2019 2:40 am

Ma yebeš stručnost ili nestručnost..
Danas me baš "izbilo iz cipela" kad sam vidio slike šta rade levati.. Što neko reče ko da mi po glavi lopata.
Boli me ba kita što savez ne interesuje hoće li ovo ostaviti posljedice po teren, nego što naši ni na koji način nisu reagovali pa lakše malo haveri niste ga vi platili.. A usput ti isti nas u tandemu sa džokolom yebu oko para, dozvola..
Fuj.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic, Dzezvar, fanaticZeljin, NEZALAGANJE i 46 gostiju.

Prijava