Pa mora biti brate kad je snijeg lezao po terenu. Mislio sam da ce gore biti i da ce se bas dobro ostetiti. Dobro je ovo
Pa pogledaj malo drugo poluvrijeme jel lopta stoji u vodi???? Snijeg je mokar bio, tek sklonjen sa terena, ne moze teren biti suh ko barut. Drugo poluvrijeme, teren odlican!
Teren ima GANANCIJU od 10 godina. Ako naša Uprava misli da nešto ne valja, postoji pravni lijek. Ako ne valja, Uprava je na potezu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto mar 26, 2019 6:22 pmTeren je ocajan, do koga je ne znam ali ovo nije ok. Tolike pare ulozene i trud a da tek tako nesto ne radi stvarno ne razumijem.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto mar 26, 2019 6:45 pmTo sto govorite da je organizator kriv a ne nasa uprava..je l treba izdati stadion na koristenje i uslugu, a da te pri tome zaboli ona stvar sta ce biti sa IMOVINOM kluba..ko je ba savez da moze organizovati kako hoce,na nasoj imovini klub i uprava su duzni postaviti uslove za koristenje VLASTITE insfrastrukture i doviđenja!
Drugi je problem sto mi nemamo ljude u Upravi koji su u klubu i fokusirani na klub vec rade 101 drugu stvar licnu a Zeljo je usput onako za promociju Kk manifestacija.
Je l pojedinr stid sta pisu i opravdavaju da nam se na terenu izivljavaju samo zato sto su Savez ili organizatori meca..nek ga igraju na kosevu i nek ga ciste traktorima ako hoce.. a Uprava za mjesece i mjesece koliko je na funkciji nisu pronasli nacin za jedan trafo da stave u pogon grijace a ako jesu zasto nisu u funkciji i ko im je zabranio da na svojoj imovini i terenu ih upale da sacuvaju teren? Vrlo lako postaviti i skontati 2 i 2..daj baa