tm87alem je napisao/la: ↑čet mar 21, 2019 9:52 am
Juče saznam jednu informaciju (pošto čuo, toliko prodao, a ozbiljan je čovjek u pitanju i prijatelj fudbalera - Zake), a to je da će Zakarić put Turske i to u Bešiktaš. Cifru ne znam, ali će nam onaj procenat itekako dobro doći i dati itekako iščekivanu finansijsku injekciju. Znamo kako veliki timovi u Turskoj plaćaju. Drugo, moglo bi nas po ko zna koji put ovo za Džekinja obradovati. Tu su još veći milioni u igri. Treće, od istog izvora kao za Zaku, saznajem da je Graovac u veoma teškoj finansijskoj situaciji i da tri ili pet plata nije dobio, a valja plaćati stan, hranu i ostalo. Da li je u kombinacijama da se vrati, to ne znam, ali Zaki je rekao da se zaj..ao (menadžeri) i da je trebao ostati na Grbavici, što je i želio. Jutros čitam da je i Lendra pun takvih grešaka, a mi naplatismo dobre pare za njega za kratko vrijeme. Mislim da će biti uzavrelo ljeto kod nas, ali jako pozitivno! Samo da se dokopamo Evrope, u što ne sumnjam. Smrdice se digle, hoće Evropu, a do juče plakali da ostanu u Ligi. Krivi smo mi, što smo im serijom poraza to dopustili, pa je mala bodovna razlika između nas i osme pozicije, samo pet bodova. Povedi nas Amare do evropskih visina za dvije tri godine akobogda i da za 100. godišnjicu se imamo čemu radovati. Željni smo uspjeha. SVI KO JEDAN!
Dzeko > West Ham 15.000.000€
Zakaric > Besiktas 1.000.000 €
Visca > Schalke 04 8.000.000 €
Graovac > Zeljeznicar free transfer
Lendric > Zeljeznicar free transfer
Krpic > Al Kharaitiyat SC 300.000€
Sabanadzovic 2. rata
Moglo bi se sta zavrtit na ljeto

A kakvi smo pehovi Dzeko ce u Inter, Visca u Galatu, Zakaric ce se povrijedit, Graovac ce dobit pare u Vosi, Lendric ce dalje lutat po nizeligasima svijeta, Krpic uci u zadnju polusezonu ugovora i s menadzerom praviti pritisak itd