Isto misljenje imam.
Ne lupajte gluposti, u Olimpiku sami sljam, Jarani sabrine i Emira Hadžića. Kriminalna struktura Selimovića, pranje para. Velez radi Vraca dugove, pravi stadion i ne završava utakmice. Protiv sebe ima HDZ i prodane ***** i fsfbih, cemaloviceva klika.
Moze po onu VIP ZLATNU!!Ndare je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 5:25 pmNišta predlažem jedan drugome naravno ko bude u pravu godišnju ulaznicu i bila.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 3:26 pmEvo ako ista ozbiljnije bude od sponzorstva malog nekog ja cu se skinut gol i trcat na utakmici samo reci ti do kad treba cekat sa se to nesto desi!!Ako ne budem to uradio poslat cu Vam i ime i prezime i i sliku i sve i blokirajte me i stavite ko opomenu da sam kreten i sl... a ako ne bude ti isto da uradis? I daj rok do kojeg je to eto ti daj rok!! Ista ozbiljnije od sponzorskog ugovora 10k
Nisam ja zelju sa stanom uporedio nego tu situaciju.. naravno svima je nama Zeljo na prvom mjestu... sve ostalo je shupljakokoška je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 6:20 pmNe mogu da vjerujem da si brate uporedio Zelju sa stanom...niko nas nije ostavio u minusu a i da jeste bolje bar da gledam u ovu ljepoticu od stadiona u minusu nego ono sto smo prije gledali u istom takvom minusu...ako istinski volimo Zelju nema potrebe da se neko brani jer valjda nam je svima Zeljo na prvom mjestu.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 11:27 amSta te interesuje poslat cu ti u pp... objavljivat necu moze nastetiti klubu.
nije istina samo cinjenice.. Senad je dosta dobrih stvari uradio... jedina moja zamjerka je ljudi koji su bili oko njega... trebao je bolje odabrat. Ostalo dosta dobro tako da ja ne radim zako kako ti kazesplavi brat je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 5:11 pmUpravo ti si jedan od onih koji sve predstavljaju crno(bivsa uprava) i bijelo(trenutna uprava)Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑uto mar 19, 2019 8:16 amImamo naravno da imamo.. samo govorim da nije bas kako pojedini govorite. Izaci ce uskoro i zavrsni racun pa ce sve jasnije biti svima. Bakrac 8.000 curjucric 8.700 vranjes 14.200 Jazvic 7500 itd... teren -750.000, led 210.000 jos ostalo kredita, pa dalje ako ko hoce mogu mu nabrajati i detaljnije... nije bas tako crno bijelo kako mislite. Pogotovo taj dio Miske nas je razmazio to isto kao da ja tebi stan renoviram odem i ostane tebi kredit da vracas. Ne kazem da nije trebalo trebalo je sve ali nemoj te predstavljati sve crno/bjelo.
Nek priča ko šta hoće, bilo bi lijepo kada bi postojao način da dobije ime Željezničar. Ludnica bi bila na tekmama.
Odes prvo na stadion i gledas Stanica, Kjosevskog, Hajdarevica, Asima Zeca itd i nakon toga odes u dvoranu i gledas Zahiragica, Vrapca, Glogovca, Hasandica itd, paaaa ludilooooo