sri mar 13, 2019 8:20 am
Ponese covjeka, stvarno ga ponese pa napise neke stvari "na prvu" sto bi se reklo, a onda zazali nakon svega. Ponese covjeka kada pise srcem, a moji su uz Zelju generacijama godina i sta je meni jedino jos ostalo osim da pisem srcem za Zelju? Bilo to negativno ili mozda pozitivno, obaveza je da pisem ono sto je iz srca. Glavni razlog za ovakvu ruzne podjele su ona govna sa gg.ba, mislim na hrasno (lazni nickovi novinara sa gg.ba) i neandertalca (dokoljenko ili tako nesto), oni su svoj sitni interes stavili ispred svega a sve se kao busaju da vole Zelju. Nas nekoliko sjedi u kafeteriji na faksu svaki dan i prati sve moguce i nemoguce forume, jebes ga ubijamo vrijeme izmedju predavanja, a nargile ne volimo, Zelju volimo. I tako je providan taj njihov modus operandi da je davno usao u sferu glupost. Najgore od svega je sto to rade za interes tamo nekog gg.ba portala. Ne vole oni ni Amara, njima je samo da gg.ba portal bude jaci a dobro ste im jebali mater kada ste ih napustili. I ja sam, tamo nick guvo'10. Sva normalna i zdrava raja je ovdje i niste svjesni kakvo zajednistvo je ovdje. Neslaganje, ubjedjivanje ali to se najbolje vidi kada krenu utakmice, svi se nerviraju isto podrzavali Amara ili ne. Vi ste Zeljo i ovaj forum je cudo. U kakvoj drzavi zivimo i kakva govna zive ovdje pocevsi od fakultetskih profesora ovo sto ste vi napravili je cudo.
Amar je nas, takav kakav god da je, on je nas. On je sin najvece legende u fudbalu sa ovih prostora i najtrofejniji trener ove lige. Kamatu jeste uzeo, to mu halaliti necu. Ponese covjeka, dodje mi da svasta napisem i napisem jebi ga pa se onda zapitam pomazem li Zelji ili ne. Ne znam. Znam da je hladno u kafeteriji i da u pauzama od strebanja navecer gledam stare Zeljine utakmice. Duboko sam uvjeren da posto svi ovdje Zelji zelimo samo lijepe stvari da onda trebamo pisati samo i samo istinu.
BOJKOT GG.BA PORTALA!