Ma kakav ba Umbro i sponzor, bolje rec' Sportvision
Ma ne znam, nije mi to u tom rangu i za porediti.Kospa je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 5:43 pmNema opravdanja za ta sranja na drustvenim mrezama. Isto bi bilo pravdati egzistenciju jer je pjevao iz inata zbog nepravde ili pravdati ponasanje Zeca prema Adzemu.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 3:24 pmSta ce kad je nepravda prema njemu ucinjena, a ti mlad i treba da igras.
Steta pa ima precih koji igraju.
Da se razumijemo, momak po meni mora igrati prije Jadranka, a Sipovic sigirno nije bolji.
Jest napravio ti je sportvision 3 personalizirana dresaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:38 pmMa kakav ba Umbro i sponzor, bolje rec' Sportvision
Kako mi sebi odmah nadjemo za brigu nesto...**** opremu ljudi nama rezultati trebaju. Sto se mene tice neka igraju u cemu hoce.
Zbog čega nam slijedi težak period? Izborimo Evropu, prođemo bar 1. pretkolo, a cilj nam treba biti da napravimo iznenađenje u 2. pretkolu i eto obezbijeđena jedna lijepa svota novca. Naravno taj novac dolazi tek poslije sezone, ali uprava treba da nadomjesti taj novac dok ne legnu pare od Evrope ili prodamo nekoga. Ne trebamo kukati, nego raditi i napraviti ekipu za koju možemo reći da će se boriti za titulu.CURVA je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 8:07 pmnisam te bas upratio braca ali znam otprilike da ih ne gotivis pa rekao sta ti bi ?
Volio bih svima da nesto kazem mi moramo sto prije prestati da se dijelimo i da ova podjela prestane, da svaki od nas radi na tome da ni u zajebanciji toga nema ..
Sto sam uspio da saznam nije dobro vjeruj mi pravo tezak period nam slijedi jedino sto nam je ostalo da se drzimo zajedno .
Sve ok ali zna li se bilo sta o ugovoru?PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:51 pmJest napravio ti je sportvision 3 personalizirana dresaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:38 pmMa kakav ba Umbro i sponzor, bolje rec' Sportvision
Kako mi sebi odmah nadjemo za brigu nesto...**** opremu ljudi nama rezultati trebaju. Sto se mene tice neka igraju u cemu hoce.![]()
![]()
Ma poenta je brate da jako mali procenat ljudi uspije u sportu, pogotovo danasnjem. Za to je potrebno malo talenta i puno rada i odricanja haman pa nadljudski napori...Timscho je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:24 pmTrebamo se sekirati jer je on naš, naš igrač, željino dijete, plava familija. Ne možemo se tako odricati jedni drugih zbog jedne greške. Moramo zajedno. I mi ovdje na forumu se jedni s drugima svađamo i ljutimo ali opet na kraju svi smo mi jedna velika plava familija.![]()
Stavio sliku kako je on u idealnom timu polusezone i napisao "hahaha nije to to".SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:50 pmSta je to Rodin uradio? Realno bolji je od obojice (Bogicevic i Rodin). Ali eto izgleda da je prekrizen.
Upravo to...hajmo ljudi **** i bivsu i sadasnju upravi mi trebamo Zelji.
Upravo tako, nije on balavac vise, ima dovoljno godina da zna sta je za njega od izuzetnog znacaja za razvoj karijere, ali ako mu je Asim uzor onda i ne cudi takav stil zivota, ako nastavi uskoro ce on put Tesnja, Gorazda, Konjica, pa nek se cupa ko onaj debil Asim preko Olimpika i Slobode da se opet zaigra u Zelji.Kospa je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 10:04 pmMa poenta je brate da jako mali procenat ljudi uspije u sportu, pogotovo danasnjem. Za to je potrebno malo talenta i puno rada i odricanja haman pa nadljudski napori...Timscho je napisao/la: ↑uto mar 12, 2019 9:24 pmTrebamo se sekirati jer je on naš, naš igrač, željino dijete, plava familija. Ne možemo se tako odricati jedni drugih zbog jedne greške. Moramo zajedno. I mi ovdje na forumu se jedni s drugima svađamo i ljutimo ali opet na kraju svi smo mi jedna velika plava familija.![]()
Ako neko na startu nema pristup da valja odma zagarantovano se pretplati na "vjecitog talenta"
a takvih smo imali i imamo pun qrac.
Na njima samo gubimo i vrijeme i novac, mozda je radikalno al brate na to se na kraju svede
Čovjek priča o podmetanjima, ja ni jednom nisam kritikovao ovu upravu nit imam šta protiv ljudi i moju podršku imamo. Ja govorim da možemo snositi sankcije zbog ovoga, nadam se da do toga neće doći.
Ne odnosi se ovo na tebe druze, nemoj sta licno.