VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Tuzla City 2:3
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... -23-2-5555
Uz Zilica, ne Velica jesi to mislio?Minjore je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 12:05 pmUz Velica moras staviti stopera 1.95 minimalno jer on je u deficitu sa visinom. Opet mislim da bi on na beku bio dobar ali zasto ne bi bio novi Mulalic ?
Al Bogi je tito.. Sav krvav okrenu se prema Zeri, pogled ubice i skrha Bogove![]()
Bivsi igrac Zrinjskog je vec umislio da je Bog u ekipi, galami, tersa, ljuti se na sve okolo.. Kad mu amar kaze da smiri, znaci da nema dalje..
Kaze Amar Slavenu Musi : " hvala sto si me zvao na sir, ali meso iz Udovica mi je privlacniie bilo"![]()
![]()
Nemoj bgt ovog. Tako smo govorili i ljetos pa niko ne uleti, a mi kad ganjamo rezultat samo rotiramo igrace po pozicijama, nismo u mogucnosti sistem promjeniti, krenuti s 2 napadaca i slicno.Amar927 je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 12:55 pmVidi se pomak u igri al definitivno umor je uzeo svoje ...ovoj ekipi treba stoper,zadnji vezni i eventualno napadac al tu mogu uletiti Zajmovic,Zec..zao mi za Vranjesa ocekivao sam da ce pokazati zasto je bio reprezentativni kalibar..Zajmovic kad hoce jedan je od boljih igraca,Hajdar se popravio al Anel po ovim pripremama definitivno najbolji..treba nam Amarov tip veznjaka koji u njegovoj igri je i najbitni tipa Culum,Zolotic, jer se vrko lahko otvara za prostor gostujucih igraca eh da li ce tu ulogu preuzeti Hajdar ...mada nam je uz ove omladince potreban iskusan veznjak..nesto ocekujem da ce ovaj mali Bajic biti u prvih 11
Potpuno se slazem. Stvari ce se tek promijeniti kad budemo imali jace i ozbiljnije sponzore. Ovde najvise kaskaju Zeljo i Sarajevo, tj grad Sarajevo nije uopste ono sto treba da bude kao glavni grad. Ovi manji timovi kao Tuzla City i Mladost rade odlicno. Ljudi se bore iz svojih mali sredina i nesto naprave. Medju najbolje igrace ako ne najbolje ove lige je Azmir doveo. Evo sad taj Hajrovic sto ljudi govore da ima slifa, pa nebi me cudilo da se i ovaj Omeragic pokaze sto je dosao iz Servette.
Da smo u sezoni duple krune imali jos ovakav teren, mislim da bi to licilo na nesto poput power play u hokeju.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 1:04 pmNemoj bgt ovog. Tako smo govorili i ljetos pa niko ne uleti, a mi kad ganjamo rezultat samo rotiramo igrace po pozicijama, nismo u mogucnosti sistem promjeniti, krenuti s 2 napadaca i slicno.Amar927 je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 12:55 pmVidi se pomak u igri al definitivno umor je uzeo svoje ...ovoj ekipi treba stoper,zadnji vezni i eventualno napadac al tu mogu uletiti Zajmovic,Zec..zao mi za Vranjesa ocekivao sam da ce pokazati zasto je bio reprezentativni kalibar..Zajmovic kad hoce jedan je od boljih igraca,Hajdar se popravio al Anel po ovim pripremama definitivno najbolji..treba nam Amarov tip veznjaka koji u njegovoj igri je i najbitni tipa Culum,Zolotic, jer se vrko lahko otvara za prostor gostujucih igraca eh da li ce tu ulogu preuzeti Hajdar ...mada nam je uz ove omladince potreban iskusan veznjak..nesto ocekujem da ce ovaj mali Bajic biti u prvih 11
Sarajevo je bruku bodova uzelo ulaskom Handzica i kad napadnu s 2 napadaca. Siguran sam da bi i mi dobili neke meceve da smo imali tog drugog napadaca.
Svaki uspjesan trener i osvajac je imao jokera sa klupe.
Dosta je vise krpljenja s nekim ko nije to i ko ne moze to igrati.
Nije ovo upuceno tebi direktno, nego onako pricam.
Sto se tice igre, bolje ce to biti na nasem terenu i nadam se da ce konacno taj top teren biti nasa prednost a ne mana kao do sad.
Kad se sjetim "egzistencije" Ivan mi dođe ko' efendija, nit' smo ga mi stvorili, ni promovisali, bio tu samo pola godine ...ma je.bat ga!cikazubo je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 9:42 amFudbaleri bas mogu srati, nije tesko zakljuciti da dobar broj njih nema neki mozak pa ne trebaju cuditi ni ove izjave.
Evo Zakarica, dodje ti u katastrofalnom psiho-fizickom stanju, ulozis u njega novac, vrijeme, strpljenje, nakon pola godine vracanja u zivot on je poceo davati ono sto se ocekivalo, nakon toga godinu drzi u kontinuitetu i kada je on bio taj koji je trebao imati vrijeme, strpljenje, razumijevanje, dobijes samar, jos na kraju ovakve izjave daje..
Curjurica razapese na instagramu u komentarima![]()
Stana je Stana, ofajla od igraca koja je pljunula na grb FK Zeljeznicar, samo zbog Zelje i rezultata ne zelim da mu psujem i proklinjem ga, ali nece mi biti ni zao ako ga Kadusic ovog puta jos preciznije pokosi.MATORI je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 1:23 pmKad se sjetim "egzistencije" Ivan mi dođe ko' efendija, nit' smo ga mi stvorili, ni promovisali, bio tu samo pola godine ...ma je.bat ga!cikazubo je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 9:42 amFudbaleri bas mogu srati, nije tesko zakljuciti da dobar broj njih nema neki mozak pa ne trebaju cuditi ni ove izjave.
Evo Zakarica, dodje ti u katastrofalnom psiho-fizickom stanju, ulozis u njega novac, vrijeme, strpljenje, nakon pola godine vracanja u zivot on je poceo davati ono sto se ocekivalo, nakon toga godinu drzi u kontinuitetu i kada je on bio taj koji je trebao imati vrijeme, strpljenje, razumijevanje, dobijes samar, jos na kraju ovakve izjave daje..
Curjurica razapese na instagramu u komentarima![]()
A tesko je to izvodivo u ovome trenutku. Meni je krivo sto se Saban tako lagano pustio, mislio sam da ce on biti prvi milionski transfer, al eto tako je kako je. Nase klubove dosta toga koci u prodaji igraca, nepoznata liga, nema ulaganja drzave u sport, a i nemamo evropske rezultate i ono sto je najvaznije je da o najvećim talentima iz nase lige u medijima nema apsolutno nista. Pogledajte samo medijsku pratnju igraca Hajduka, Dinama itd, sve su ti stvari koje uticu na prodaju igraca. Da li se o Sabanu pricalo u Hrvatskoj, naravno da nije dok o njihovim talentima svaki dan nesto iskoci na nekom nasem portalu.Durgo je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 1:37 pmMa sve je to ok, al majku mu je.bem hoce li iko doci da ostane 3-4 godine... da napravimu neku ekipu pa da izadjemo u evropu i prodamo nekog "masno"... sve nesto sica, kratki planovi, daj mi sada 200k, ko ce cekati da ti cijena skoci na milion, pa da neko drugi hajruje... bas nekako jadno...
Hocemo kad budemo imali para da dajemo ko od sale plate po 5.000 + jos sto na to platimo drzavi sve moguce i ne moguce. To je jedini uslov i cijena kontinuiteta za nesto vise, sve ostalo je suplja prica. Jako tezak zadatak, uprava mora da pronađe, primora, pridobri jako puno sponzora, pare od rentanja svih postojecih i buducih prostorija da budu redovne, onda kada se izbori europa pa se prođe dva-tri predkola, pa tek onda dođe da vise sretno nego spretno prodamo negdje nekog igraca za vece pare.Durgo je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 1:37 pmMa sve je to ok, al majku mu je.bem hoce li iko doci da ostane 3-4 godine... da napravimu neku ekipu pa da izadjemo u evropu i prodamo nekog "masno"... sve nesto sica, kratki planovi, daj mi sada 200k, ko ce cekati da ti cijena skoci na milion, pa da neko drugi hajruje... bas nekako jadno...