Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Premier
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 30, 2019 12:26 am

Ma kakav Sehic daleko od ozbiljnog igraca i nase buducnosti i to se vidjelo u onih par tekmi nebitno kakva je situacija bila tada, ne mozes svaki put direktan krivac biti...druga je to stvar sto ima asitenciju protiv capljine pa ga odma raja dize jer je nase dijete, kaze drago mi je zbog malog, proradio je🤔...ista prica kao i sa zerom,mujagom, cemanom i slicnim, nazalost daleko od svijetle buducnosti.

blueDBR
Kontakt:

sri jan 30, 2019 1:29 am

e što popravi noć koemntarima za drugu ekipu, svaka ti dala :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl1: :rofl1:

ž'21
Kontakt:

sri jan 30, 2019 8:29 am

Zakarić: Dao mi je Željo mnogo, vjerujem da sam partijama vratio i više od toga

Pročitajte više na: https://sport1.oslobodjenje.ba/srbija/z ... oga/144952

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jan 30, 2019 8:55 am

Minjore je napisao/la:
sri jan 30, 2019 12:01 am
Kjosevski – Neocjenjen. Nisu imali ni jednu opasnost pred nasim golom tako da stvarno nema se sta reci za njega.
Stevanović- Standardno njegovo, fino.
Zilić, Rodin- odigrali iznad svih ocekivanja. Dovoljno je reci da Tuzla u prvom nije imala suta u okvir gola. Ubiparip se izgubio izmedju njih. Fino iznosili loptu.
Bajić – Mali je i vise nego simpatican. Krut je i trom zbog nedostatka utakmica. Inace ima ono nesto, ala Kvesic kad je tek dosao. Prekidi su mu odlicni i ako budu nasi znali koristiti, mozemo se nadavati golova tako.
Opcenito, u ofanzivi smo losi u prekidima, u defanzivi jos gori. Ipak dao je Kemo gol glavom u drugom poluvremenu, a prvo poluvrijeme mozemo malo i progledati kroz prste zbog nase visine, ali se moramo cim cim prije, tim tim bolje popraviti.
Šabanadžović, Hajdarević – stvarno perfektno. Kakav je to ples danas bio ljudi moji... Tacno obojica su zasluzili ocjenu 10. Hajdar se opustio, a Anel prepustio :D Fino su lopte donosili do krila i napdaca, a jos bolje su presjecali napade Tuzle. Oni su najveci razlog sto je u prvom poluvremenu Tuzla izgledala smijesno.
Zec- puno zuji malo meda daje. Imam osjecaj kad bi isao na kviz milijunas i da dodje do miliona i postave mu pitanje za milion recimo koji je glavni grad spanije, da bi idiot rekao berlin...
Dacić- Fino odigrao, sasvim solidno i simpaticno za njegov standard.
Zajmović – Uz dvojicu malaca sa sredine najbolji je bio danas. Trudio se, borio, sutao ali nije mu se dalo. I amar ga je pohvalio. Tacno moze, ali kad hoce.
Krpić- Standardno, borben ali danas skrt u jednoj situaciji. Ipak mislim da ono sto on radi, rijetko ko moze, spustit loptu, zagraditi se, proigrati i slicno.
Fejzić – Tobejarabi.
Stanić- Tobejarabi, estagfirulah i Boze oprosti. Vidjecete na izvjestaju sve, da ne bude da sam subjektivan. Defanziva 0 bodova, Crnkic ga napravi teletom tri puta. Ofanzivno manje los, imao jedan solidan prodor ali dosta puta je ujebao nas napad sa trazenjem lopte a nije ni krenuo.
Kolektivno imamo problem sto se tice tih stvari. Lopta na 30 m od gola protivnika a nasi bekovi se javljaju sa centra i trce u prazno, na nesigurno. Trose snagu, energiju i ostavljaju prostora za kontru. Totalno lose izgledamo u tim stvarima.
Osmanković- Ko Suad. Lijevo, desno, basamaci, medo.
Bogičević- spasio sto se spasiti da, jeboo majku i boga Paradziku i Zericu :lol: :lol:
E. Šehić – daleko od seniorskog fudbala.
Žerić- jos dalje. Ni u tursku nije trebao ici ali otpadanjem Vranjesa, on uletio.
Osmanović – Los. Pobjeze mu igrac kod njihovog penala ko na motoru. Carini loptu i previse.
Klepač- Imao jedan solidan sut, ali po ostalom vidjenom, momak je promasio profesiju. No, pretezak je teren bio, nadam se da grijesim u tome.
Ramović- On i Osmanovic. Los i losiji. Isto Dunge i Lange. Doduse Zeric ih je dosta jebaao na sredini terena sa svojim glupostima, ali to nimalo ne umanjuje losu predstavu Ramovica i Osmanovica.
Veselinović – Najbolji u drugoj ekipi. Jedini ima muda za nesto i igra.
Zubanović - Mali ne moze biti rezerva, jedino treci napadac ili da ide na kaljenje.
Pod hitno nam trebaju tri kvalitetna igraca. Stoper, vezni i napadac. Bajic ostaje, zadovoljio je sve i u SŠ.
Opis za zeca vrh... hvala Minjore na update-u
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

azbaha
Kontakt:

sri jan 30, 2019 9:18 am

ž'21 je napisao/la:
sri jan 30, 2019 8:29 am
Zakarić: Dao mi je Željo mnogo, vjerujem da sam partijama vratio i više od toga

Pročitajte više na: https://sport1.oslobodjenje.ba/srbija/z ... oga/144952
Mi njega vratili u zivot, on nama vratio golovima i asistencijama. Suspenzija je opravdana jer je bio pakas, na kraju je ispalo super.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 30, 2019 9:27 am

Bravo Minjorito!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sri jan 30, 2019 9:42 am

Fudbaleri bas mogu srati, nije tesko zakljuciti da dobar broj njih nema neki mozak pa ne trebaju cuditi ni ove izjave.
Evo Zakarica, dodje ti u katastrofalnom psiho-fizickom stanju, ulozis u njega novac, vrijeme, strpljenje, nakon pola godine vracanja u zivot on je poceo davati ono sto se ocekivalo, nakon toga godinu drzi u kontinuitetu i kada je on bio taj koji je trebao imati vrijeme, strpljenje, razumijevanje, dobijes samar, jos na kraju ovakve izjave daje..

Curjurica razapese na instagramu u komentarima :D

mirzza
Kontakt:

sri jan 30, 2019 9:59 am

cikazubo je napisao/la:
Jad nista bolje nije ni zasluzio. Treba mu yebat mater kad zaigra u dresu Zrinjskog.

teteac8684
Kontakt:

sri jan 30, 2019 10:03 am

Minjore je napisao/la:
sri jan 30, 2019 12:01 am
Kjosevski – Neocjenjen. Nisu imali ni jednu opasnost pred nasim golom tako da stvarno nema se sta reci za njega.
Stevanović- Standardno njegovo, fino.
Zilić, Rodin- odigrali iznad svih ocekivanja. Dovoljno je reci da Tuzla u prvom nije imala suta u okvir gola. Ubiparip se izgubio izmedju njih. Fino iznosili loptu.
Bajić – Mali je i vise nego simpatican. Krut je i trom zbog nedostatka utakmica. Inace ima ono nesto, ala Kvesic kad je tek dosao. Prekidi su mu odlicni i ako budu nasi znali koristiti, mozemo se nadavati golova tako.
Opcenito, u ofanzivi smo losi u prekidima, u defanzivi jos gori. Ipak dao je Kemo gol glavom u drugom poluvremenu, a prvo poluvrijeme mozemo malo i progledati kroz prste zbog nase visine, ali se moramo cim cim prije, tim tim bolje popraviti.
Šabanadžović, Hajdarević – stvarno perfektno. Kakav je to ples danas bio ljudi moji... Tacno obojica su zasluzili ocjenu 10. Hajdar se opustio, a Anel prepustio :D Fino su lopte donosili do krila i napdaca, a jos bolje su presjecali napade Tuzle. Oni su najveci razlog sto je u prvom poluvremenu Tuzla izgledala smijesno.
Zec- puno zuji malo meda daje. Imam osjecaj kad bi isao na kviz milijunas i da dodje do miliona i postave mu pitanje za milion recimo koji je glavni grad spanije, da bi idiot rekao berlin...
Dacić- Fino odigrao, sasvim solidno i simpaticno za njegov standard.
Zajmović – Uz dvojicu malaca sa sredine najbolji je bio danas. Trudio se, borio, sutao ali nije mu se dalo. I amar ga je pohvalio. Tacno moze, ali kad hoce.
Krpić- Standardno, borben ali danas skrt u jednoj situaciji. Ipak mislim da ono sto on radi, rijetko ko moze, spustit loptu, zagraditi se, proigrati i slicno.
Fejzić – Tobejarabi.
Stanić- Tobejarabi, estagfirulah i Boze oprosti. Vidjecete na izvjestaju sve, da ne bude da sam subjektivan. Defanziva 0 bodova, Crnkic ga napravi teletom tri puta. Ofanzivno manje los, imao jedan solidan prodor ali dosta puta je ujebao nas napad sa trazenjem lopte a nije ni krenuo.
Kolektivno imamo problem sto se tice tih stvari. Lopta na 30 m od gola protivnika a nasi bekovi se javljaju sa centra i trce u prazno, na nesigurno. Trose snagu, energiju i ostavljaju prostora za kontru. Totalno lose izgledamo u tim stvarima.
Osmanković- Ko Suad. Lijevo, desno, basamaci, medo.
Bogičević- spasio sto se spasiti da, jeboo majku i boga Paradziku i Zericu :lol: :lol:
E. Šehić – daleko od seniorskog fudbala.
Žerić- jos dalje. Ni u tursku nije trebao ici ali otpadanjem Vranjesa, on uletio.
Osmanović – Los. Pobjeze mu igrac kod njihovog penala ko na motoru. Carini loptu i previse.
Klepač- Imao jedan solidan sut, ali po ostalom vidjenom, momak je promasio profesiju. No, pretezak je teren bio, nadam se da grijesim u tome.
Ramović- On i Osmanovic. Los i losiji. Isto Dunge i Lange. Doduse Zeric ih je dosta jebaao na sredini terena sa svojim glupostima, ali to nimalo ne umanjuje losu predstavu Ramovica i Osmanovica.
Veselinović – Najbolji u drugoj ekipi. Jedini ima muda za nesto i igra.
Zubanović - Mali ne moze biti rezerva, jedino treci napadac ili da ide na kaljenje.
Pod hitno nam trebaju tri kvalitetna igraca. Stoper, vezni i napadac. Bajic ostaje, zadovoljio je sve i u SŠ.
:lol: :lol: :lol:
Odlično, hvala ti. :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 30, 2019 10:35 am

mirzza je napisao/la:
sri jan 30, 2019 9:59 am
cikazubo je napisao/la:
Jad nista bolje nije ni zasluzio. Treba mu yebat mater kad zaigra u dresu Zrinjskog.
Biće mi čast i ogromno zadovoljstvo..
Yebo ga otac
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Premier
Kontakt:

sri jan 30, 2019 10:59 am

cikazubo je napisao/la:
Fudbaleri bas mogu srati, nije tesko zakljuciti da dobar broj njih nema neki mozak pa ne trebaju cuditi ni ove izjave.
Evo Zakarica, dodje ti u katastrofalnom psiho-fizickom stanju, ulozis u njega novac, vrijeme, strpljenje, nakon pola godine vracanja u zivot on je poceo davati ono sto se ocekivalo, nakon toga godinu drzi u kontinuitetu i kada je on bio taj koji je trebao imati vrijeme, strpljenje, razumijevanje, dobijes samar, jos na kraju ovakve izjave daje..

Nisu u boljim odnosu s mozgom ni ovi sto komentarisu slike i objave vezane za curjurica i pisu tipa p*cko ustaska i slicne stvari, a dosta ih sve sami balavci.Treba neku granicu imat igrao frajer 6 mjeseci i otisao sasvim logicno za nekog stranca a sta je sa stanom i 250 utakmica pa mu se ne pise nista ni blizu i jos se opravdava to.

mirzza
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:08 am

Premier je napisao/la:
sri jan 30, 2019 10:59 am
cikazubo je napisao/la:

Nisu u boljim odnosu s mozgom ni ovi sto komentarisu slike i objave vezane za curjurica i pisu tipa p*cko ustaska i slicne stvari, a dosta ih sve sami balavci.Treba neku granicu imat igrao frajer 6 mjeseci i otisao sasvim logicno za nekog stranca a sta je sa stanom i 250 utakmica pa mu se ne pise nista ni blizu i jos se opravdava to.
Fol je kako je otisao, kukao, molio 3 mjeseca hoce vani, pa ode u Zrinjski. Ker.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:09 am

Nije htio manju platu, propalo mu vani i daj sta das. Imamo mi vecigh problema od bivsih igraca.

bogi
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:28 am

Minjore je napisao/la:
Nije htio manju platu, propalo mu vani i daj sta das. Imamo mi vecigh problema od bivsih igraca.
Bogičević- spasio sto se spasiti da, jeboo majku i boga Paradziku i Zericu :placeodsmijeha:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

azbaha
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:29 am

Ma vec ispricana prica, ko nam je kriv kad nemamo boljeg stopera od debelog sa 36 godina

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:38 am

Isto kao sto nemamo boljeg od uhljebljenog Zerica pa je u ekipi. Kako da ne da nema boljih.
Nego ima li jos koji Zubanov igrac da nije u Zelji a da je niskobudzetiran da ga dovedemo?
Steta sto Mujaga potpisa za Tosk ranije, da je slobodan mogo je doc na probu i ostat u Zelji kao 2. napadac. E moj Mujaga.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jan 30, 2019 11:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:40 am

Istina..
I meni Rodin uz dužno poštovanje nije ništa specijalno. Imao je finih utakmica ali i loših u istoj mjeri.
Bakrač mi je puno sigurniji bio da nema svojih mahana.
Valjda dovedemo šta dobro..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mirzza
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:51 am

Minjore je napisao/la:
Ma znam, al treba ga handrit za ovo. Licno su mi drazi Ramovic i Dacic od ovog placenika ulizice.
Stopera moramo roditi ili ga napraviti, treba vidjeti Zilica kako ce se ponasati jer prema izvjestaju od jucer Zilic i Rodin su bili dobri u prvom dijelu, kad smo vec Kemu zanemarili i upropastili daj da se pokusamo vaditi na Zili i Velicu.
Sindikalac da igra samo kad mora.

ž'21
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:56 am

Baždarević govorio o klupi Željezničara: To je uvijek bio moj san i to nije tajna

Pročitajte više na: https://sport1.oslobodjenje.ba/fudbal/b ... jna/144970

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jan 30, 2019 12:05 pm

Uz Zilica moras staviti stopera 1.95 minimalno jer on je u deficitu sa visinom. Opet mislim da bi on na beku bio dobar ali zasto ne bi bio novi Mulalic ?
Al Bogi je tito.. Sav krvav okrenu se prema Zeri, pogled ubice i skrha Bogove :lol: :lol:
Bivsi igrac Zrinjskog je vec umislio da je Bog u ekipi, galami, tersa, ljuti se na sve okolo.. Kad mu amar kaze da smiri, znaci da nema dalje..
Kaze Amar Slavenu Musi : " hvala sto si me zvao na sir, ali meso iz Udovica mi je privlacniie bilo" :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sri jan 30, 2019 12:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava