Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 29, 2019 11:02 am

Vala je ovo zamjeranje Curjuricu pretjerano. Covjek je odigrao 18 utakmica. Nikakve on poveznice nema sa Sarajevom kao gradom. Odradio to sto je uradio korektno, ucestvovao u akciji za reflektore koja je pokrenuta preko ovog foruma i hvala mu. Necu mu sigurno pozeliti srecu i to samo iz razloga sto je otisao u Zrinjski, ali necu vala ni zaliti pretjerano.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mirzza
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:22 am

ublehas je napisao/la:
uto jan 29, 2019 9:53 am
mirzza je napisao/la:
uto jan 29, 2019 8:36 am
Ivan ja pokazao svoje pravo lice, hinje i smrada, sutra ce i zrinjevcima ucestvovati u akciji samo da se ulize navijacima, ne vjerujem da je to radio jer voli Zelju i taj reflektor, jer da je tako, sigurno nebi presao u Zrinjski.
Neka si nam pokazao kakve smo igrace dovodili, placenike, a ono tvoje nije zbogom nego dovidjenja cemo vidjeti kad dodjes u dolinu cupova u dresu sa lentom, naravno ako tekmu prije ne dobijes crveni karton.
Debeli i guzati keru.
Ma ja ba. Ivan šupak, a Stana legenda...

A i inače nam je sada transfer politika vrh. Dovedemo igrača koji je za sezonu odigrao 4 tekme u Zrinjskom, a pošaljemo im igrača koji je dao go i imao 7 asistencija. :palacgore:
Ko je to rekao?
Moj stav o ultrasu je davno napisan, treba ga izbrisati iz evidencija Zelje kao Turska Sukura. A ovog debelog dupelisca, treba nabiti nogom.

ublehas
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:28 am

storm_raider je napisao/la:
uto jan 29, 2019 11:02 am
Vala je ovo zamjeranje Curjuricu pretjerano. Covjek je odigrao 18 utakmica. Nikakve on poveznice nema sa Sarajevom kao gradom. Odradio to sto je uradio korektno, ucestvovao u akciji za reflektore koja je pokrenuta preko ovog foruma i hvala mu. Necu mu sigurno pozeliti srecu i to samo iz razloga sto je otisao u Zrinjski, ali necu vala ni zaliti pretjerano.
Iskreno, ja mu ovu polusezonu i želim sreću :D

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:28 am

LARSSON je napisao/la:
uto jan 29, 2019 11:00 am
https://shop.fkzeljeznicar.ba/proizvod/ ... retro-zip/

slika
Nije loše
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:33 am

Usput hoćeš li beusa Ivane častiti u rodnom gradu na proslavi?
Uvlakaši mrtvi, nogu slomio alajhimanet.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:44 am

teteac8684 je napisao/la:
uto jan 29, 2019 8:58 am
A šta vi očekujete od lika iz Zadra koji je tu bio pola godine?? Učestvovao u akciji za reflektor, hvala mu...Vjerujem ja da je njemu i lijepo bilo, zbog grada, navijača, svega...Ali šta vi očekujete, ja ne kontam...Da ne pređe u klub koji mu je u tom trenutku najbolja opcija? Ponavljam, mi smo se njemu zahvalili, doviđenja i prijatno...i šta on sad treba, ne prihvatiti solidnu ponudu u Mostaru? Ne patetišite o takvim stvarima, lik bio tu 6 mjeseci, hvala mu i to je to...
Slično razmišljam.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 29, 2019 11:49 am

shzna je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 29, 2019 12:04 am
azbaha je napisao/la:
pon jan 28, 2019 10:21 pm
Meni je ovo s Curjuricem isto kao Vojo sa TC, covjek je placenik i nema razloga da se ljutimo.na njega
Bas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Sta smo mu mi drugacije nego sto ce mu sad bit Zrinjski, sto su mu Kiprani ili sta vec.
Uz to smo mu raskinuli ugovor.

Gori su oni sa 250 nastupa sto ne prihvate ugovor, znaci nije otjeran i ode igrat za 500 vise i jos pjeva sta pjeva.

Ivana ne gotivim, al mu ne mogu zamjerit jer mi nije ostavio nikakav trag ovdje.
Ja ne mogu nekog ko se predstavlja za nekog sto nije. Za Voju se znalo, dosao, odradio, otisao. Nit je kad govorio ja cu ostati navijac niti ista. Ovaj patetisao po fb i uradio ovo. Stana je level 5 debilizma, Curjuric je level 3.
Nisam ga imao na drustvenim mrezama pa zato i ne znam sta je pisao i kako.
Zbog toga mi je sasvim normalno da neko bude pola godine i ode dalje. Kao Vojo kako rece.

Ma sve je to mahala, mahalci. Ovi navijaci se radi poznanstva uvlace u supak igracima, radi kafe, Pa slike, pa poruke i kad baci flasicu i dobije zuti " neka legendo, svaka cast, ostali su debili ti si majstor ".
Osilili se svi, a pogotovo ovakvi karakteri kao Ivan.

Ja sam mu zamjerio kod nas kad je mahalao okolo, kad je srao omladini kad mu ne dodaju, kad se svadjao za slobodnjak, kad se svadjao za korner a ne moze dici loptu sa zemlje, kad je granao rukama, kad je zuti dobio radi sutanja i bacanja. I onih par asistencija i poteza je meni ponistio s tim ponasanjem i ja ga ne pamtim po dobrom.
I zbog toga sam mu samo htio vidjeti ledja. Mozda mi sad nije cudno jer znam da je supak pa mi ovo normalno.
Nek dole ovu polusezonu bude najbolji igrac ikad u ligi, samo da pite ne uzmu titulu a sljedece nek slomi nogu.

Ndare

uto jan 29, 2019 11:50 am

U svemu tražimo nešto da bi opravdali nešto. Evo Čurjurić ispade što ide u anamo one loš igrač. Nikome od nas ne treba biti drago što je izabrao opciju koju je izabrao, ali to nije niti ga čini lošim igračem. Upravo tamo gdje ide asistencijom kakva se rijetko viđa u našoj ligi potopio je budući klub u sred Mostara. Kod izbora igrača u Željinim utakmicama na ovom forumu većinom on i Krpa su se smjenjivali. Ivana samo j.bu pluča da bi bio top igrač. Zna sve sa loptom ima pregled terena i po meni je bio sasvim dobru polusezonu kod nas. O stvarima koje su iza kulisa neću komentarisati jer ih ne znam i niti me interesuju. Govorim isključivo o onome što je on pružao na travnjaku u dresu Želje. Moje mišljenje naravno.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

PlaviVlak
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:00 pm

Ako Ivanu želimo lom noge, šta onda poželiti Staniću...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:03 pm

Ndare je napisao/la:
uto jan 29, 2019 11:50 am
U svemu tražimo nešto da bi opravdali nešto. Evo Čurjurić ispade što ide u anamo one loš igrač. Nikome od nas ne treba biti drago što je izabrao opciju koju je izabrao, ali to nije niti ga čini lošim igračem. Upravo tamo gdje ide asistencijom kakva se rijetko viđa u našoj ligi potopio je budući klub u sred Mostara. Kod izbora igrača u Željinim utakmicama na ovom forumu većinom on i Krpa su se smjenjivali. Ivana samo j.bu pluča da bi bio top igrač. Zna sve sa loptom ima pregled terena i po meni je bio sasvim dobru polusezonu kod nas. O stvarima koje su iza kulisa neću komentarisati jer ih ne znam i niti me interesuju. Govorim isključivo o onome što je on pružao na travnjaku u dresu Želje. Moje mišljenje naravno.
To je otprilike tako. Svaki nas iole dobar igrac koji ode ne bi valjalo da ode konkurentu. Tako isto je i za ove dobre igrace koji su slobodni pa ako ne dodju nama nek ne ode ni konkurentu npr. Ordagic i tako ti igraci.
Medjutim, meni je bitno i kakav je covjek i sta je radio za razliku od tebe koji gledas samo ucinak na terenu njega kao individue. Kako sam i naglasio, meni je ovo ljudski prevagnulo da o njemu imam lose misljenje u cjelini, a kao igrac prema naprijed je bio vise dobar nego los. Doduse i kad je bio odlican naprijed nazad smo trpili njegovim nemarom.

Kako god, nek on bude sampion ove godine.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:10 pm

Vi stani psujte a ja ću Ivanu..
Na strani Želje prije svega.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bogi
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:11 pm

Tri stranice napisase o futsal igracu...

Pitanje, a sumnjam da ko ovdje zna odgovor: da li danas igra Zeljeznicar?
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:13 pm

bogi je napisao/la:

Igra Bogi i to 2 puta po 60 minuta. :D
Samo ne znam u kolko :kafa:

I vjerovatno ce leĐend biti u ovoj prvoj ekipi.

bogi
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto jan 29, 2019 12:10 pm
Vi stani psujte a ja ću Ivanu..
Stana nije Zeljo niti ce to ikad biti, pa makar jos 250 odigrao u Zeljinom dresu.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

mula
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:18 pm

Joj jeste smiješni vi koji kritikujete Ivana što je otišao u Zrinski. Ne mogu da vjerujem da ste toliko naivni da vjerujete kako će neko Želju zavoljeti za pola godine ako tu provede i da na osnovu toga neće zaigrati niti u jednoj ekipi u BIH. Čovjek je bio korektan dok je bio kod nas, odigrao je par odličnih utakmica, u nekima je podbacio to jest uklopio se u sivilo ekipe. Čist račun, duga ljubav. Od mene če uvijek imati aplauz kad bude istrčao na Grbavici, kao i svaki onaj igrač koji se ponaša korektno i gospodski.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

bogi
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:19 pm

bogi je napisao/la:

Bogi je drasticno smrsao prema slikama

teteac8684
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:22 pm

bogi je napisao/la:

14:00h

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:28 pm

teteac8684 je napisao/la:
uto jan 29, 2019 12:22 pm
bogi je napisao/la:

14:00h
:palacgore:

Mescini vakat je da izgubimo :kafa:

Grbavica
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:Vi stani psujte a ja ću Ivanu..
Ivan dobio raskid. Nije se svidjo sefu.
Stana dva puta odbio novi ugovor.
Jedan bio tu pola godine, plus stranac je, drugi bio tu dosta vremena, rodjen u Sarajevu.
Pametnom dosta.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AdmirA
Kontakt:

uto jan 29, 2019 12:36 pm

Danas igra Željezničar!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava