Ko je to rekao?ublehas je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 9:53 amMa ja ba. Ivan šupak, a Stana legenda...mirzza je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:36 amIvan ja pokazao svoje pravo lice, hinje i smrada, sutra ce i zrinjevcima ucestvovati u akciji samo da se ulize navijacima, ne vjerujem da je to radio jer voli Zelju i taj reflektor, jer da je tako, sigurno nebi presao u Zrinjski.
Neka si nam pokazao kakve smo igrace dovodili, placenike, a ono tvoje nije zbogom nego dovidjenja cemo vidjeti kad dodjes u dolinu cupova u dresu sa lentom, naravno ako tekmu prije ne dobijes crveni karton.
Debeli i guzati keru.
A i inače nam je sada transfer politika vrh. Dovedemo igrača koji je za sezonu odigrao 4 tekme u Zrinjskom, a pošaljemo im igrača koji je dao go i imao 7 asistencija.![]()
Iskreno, ja mu ovu polusezonu i želim srećustorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 11:02 amVala je ovo zamjeranje Curjuricu pretjerano. Covjek je odigrao 18 utakmica. Nikakve on poveznice nema sa Sarajevom kao gradom. Odradio to sto je uradio korektno, ucestvovao u akciji za reflektore koja je pokrenuta preko ovog foruma i hvala mu. Necu mu sigurno pozeliti srecu i to samo iz razloga sto je otisao u Zrinjski, ali necu vala ni zaliti pretjerano.
Nije lošeLARSSON je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 11:00 amhttps://shop.fkzeljeznicar.ba/proizvod/ ... retro-zip/
![]()
Slično razmišljam.teteac8684 je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:58 amA šta vi očekujete od lika iz Zadra koji je tu bio pola godine?? Učestvovao u akciji za reflektor, hvala mu...Vjerujem ja da je njemu i lijepo bilo, zbog grada, navijača, svega...Ali šta vi očekujete, ja ne kontam...Da ne pređe u klub koji mu je u tom trenutku najbolja opcija? Ponavljam, mi smo se njemu zahvalili, doviđenja i prijatno...i šta on sad treba, ne prihvatiti solidnu ponudu u Mostaru? Ne patetišite o takvim stvarima, lik bio tu 6 mjeseci, hvala mu i to je to...
Nisam ga imao na drustvenim mrezama pa zato i ne znam sta je pisao i kako.shzna je napisao/la:Ja ne mogu nekog ko se predstavlja za nekog sto nije. Za Voju se znalo, dosao, odradio, otisao. Nit je kad govorio ja cu ostati navijac niti ista. Ovaj patetisao po fb i uradio ovo. Stana je level 5 debilizma, Curjuric je level 3.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:04 amBas tako. Nit je "nas" nit je dugo bio ovdje.
Sta smo mu mi drugacije nego sto ce mu sad bit Zrinjski, sto su mu Kiprani ili sta vec.
Uz to smo mu raskinuli ugovor.
Gori su oni sa 250 nastupa sto ne prihvate ugovor, znaci nije otjeran i ode igrat za 500 vise i jos pjeva sta pjeva.
Ivana ne gotivim, al mu ne mogu zamjerit jer mi nije ostavio nikakav trag ovdje.
To je otprilike tako. Svaki nas iole dobar igrac koji ode ne bi valjalo da ode konkurentu. Tako isto je i za ove dobre igrace koji su slobodni pa ako ne dodju nama nek ne ode ni konkurentu npr. Ordagic i tako ti igraci.Ndare je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 11:50 amU svemu tražimo nešto da bi opravdali nešto. Evo Čurjurić ispade što ide u anamo one loš igrač. Nikome od nas ne treba biti drago što je izabrao opciju koju je izabrao, ali to nije niti ga čini lošim igračem. Upravo tamo gdje ide asistencijom kakva se rijetko viđa u našoj ligi potopio je budući klub u sred Mostara. Kod izbora igrača u Željinim utakmicama na ovom forumu većinom on i Krpa su se smjenjivali. Ivana samo j.bu pluča da bi bio top igrač. Zna sve sa loptom ima pregled terena i po meni je bio sasvim dobru polusezonu kod nas. O stvarima koje su iza kulisa neću komentarisati jer ih ne znam i niti me interesuju. Govorim isključivo o onome što je on pružao na travnjaku u dresu Želje. Moje mišljenje naravno.
Stana nije Zeljo niti ce to ikad biti, pa makar jos 250 odigrao u Zeljinom dresu.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:10 pmVi stani psujte a ja ću Ivanu..
Na strani Želje prije svega.
Bogi je drasticno smrsao prema slikamaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:13 pmIgra Bogi i to 2 puta po 60 minuta.![]()
Samo ne znam u kolko
I vjerovatno ce leĐend biti u ovoj prvoj ekipi.
14:00hLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:13 pmIgra Bogi i to 2 puta po 60 minuta.![]()
Samo ne znam u kolko
teteac8684 je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:22 pm14:00hLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 12:13 pmIgra Bogi i to 2 puta po 60 minuta.![]()
Samo ne znam u kolko
Ivan dobio raskid. Nije se svidjo sefu.Plava Porodica je napisao/la:Vi stani psujte a ja ću Ivanu..
Na strani Želje prije svega.