I mene zanima i je li ova uprava otišla zvanično ili će biti glasanje?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 4:22 pmA sta se desava ako slijed događaja bude taj da Amar i ekipa ne budu imali dovoljno glasova?
I mene zanima i je li ova uprava otišla zvanično ili će biti glasanje?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 4:22 pmA sta se desava ako slijed događaja bude taj da Amar i ekipa ne budu imali dovoljno glasova?
Majstore niko nije rekao da je klub bio u stečaju nego da je spašen od stečaja. Zn abio je blizu stečaja. Gredin UO ga je po meni spasio a ovi su nastavili dalje u pozitivnom smislu. I Greeda i oni imaju zasluge pogotovo jer su i Misimovic i ostali i u Gredino vrijeme pomagali klubu. Nemojte da pljujemo ljude. Ne kažem da ti to radiš nego generalno puno pljujemo o ljudima. Ne vidimo od crne tačke bijeli zid iza za svakog skoro. Mada gade mi se zadnjih deset dana skoro svi potezi svih njih i pozicije i opozicije.FKZ1921 je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 5:21 pmOtvara se niz tema...
Da se ponovo vratim na moj prvi post. Stečaj! Boli me to jer se laže i manipulise ljudima. Jer se nanosi steta klubu. Zato sam postavio pitanja:
Je li klub bio u stecaju? Ako jeste,kad,koje godine,u kojem periodu? U cemu se konkretno ogledao taj stečaj? Kako se izaslo iz njega,koji ljudi su to uradili i kojim parama?
Zvanicni podaci iz kluba,javno objavljeni,govore da nije moglo biti stečaja.
Ako ga nije moglo biti,nije ga ni bilo.
Moje pitanje stoji:zasto se tri godine lazu navijači, zasto se manipulise istima? Da je pitanje na mjestu,govori i ova klima koja vlada u klubu.i oko kluba. Ona je najvecim dijelom posljedica lazi i manipulacija. Ovo oko stečaja, sudbine kk bosne i sl. je jedna od tih manipulacija.
Ma igrači do menadžera, menadžeri do govneta.
Onaj sto se smije nakon primljenog gola u Krupi.
Pa zar nece 1921 raditi izvjestaj kao i nekoliko puta do sada?storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 7:41 pmEto izgleda da bi mogao biti ipak neki video sa sjednice.