Iskreno volio bi da i Zuban i Hrapa budu. Znamo da su Željovci, sigurno bi isli u korist kluba, napravili par transfera koji su nam donjeli dosta priliva. Dosta vremena su u sportu.Ne razumijem cemu ismijavanje.
Zakona o sportu u BiH ("Službeni glasnik BiH", broj 27/08)Amidza je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 3:54 pmZnam da nemamo nikakve zakone o sportu i sl., ali postoji li nesto sto bi sprijecilo da ljudi koji su menadzeri igracima (nebitno da li su to Zubanovic i Hrapovic ili ne, vise je generalno pitanje) da obnasaju funkcije u bilo kojem fudbalskom klubu? Nema mi logike da je to dozvoljeno, jer je zesci sukob interesa.
Ma znam za to, nego da li ima nesto, neka stavka bilo gdje koja odredjuje ovakve stvari? Ako ovo nije sukob interesa, ja ne znam sta jeste. Zamisli menadzer koji aktivno vodi vlastitu agenciju na poziciji SD-a ili skauta recimo...avlami97 je napisao/la:Zakona o sportu u BiH ("Službeni glasnik BiH", broj 27/08)Amidza je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 3:54 pmZnam da nemamo nikakve zakone o sportu i sl., ali postoji li nesto sto bi sprijecilo da ljudi koji su menadzeri igracima (nebitno da li su to Zubanovic i Hrapovic ili ne, vise je generalno pitanje) da obnasaju funkcije u bilo kojem fudbalskom klubu? Nema mi logike da je to dozvoljeno, jer je zesci sukob interesa.
Ima.
Upravo to sukob interesa, Zubanu se nekad nudilo u prici mjesto SD ali uz uslov da zaledi status u agencije, sto je odbio.Amidza je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 4:11 pmMa znam za to, nego da li ima nesto, neka stavka bilo gdje koja odredjuje ovakve stvari? Ako ovo nije sukob interesa, ja ne znam sta jeste. Zamisli menadzer koji aktivno vodi vlastitu agenciju na poziciji SD-a ili skauta recimo...avlami97 je napisao/la:Zakona o sportu u BiH ("Službeni glasnik BiH", broj 27/08)Amidza je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 3:54 pmZnam da nemamo nikakve zakone o sportu i sl., ali postoji li nesto sto bi sprijecilo da ljudi koji su menadzeri igracima (nebitno da li su to Zubanovic i Hrapovic ili ne, vise je generalno pitanje) da obnasaju funkcije u bilo kojem fudbalskom klubu? Nema mi logike da je to dozvoljeno, jer je zesci sukob interesa.
Ima.
da li je moguce... kako se covjek brzo navikne na dobro...
Pogledaš sliku stadiona 2015 godine i sliku stadiona 2018 godine i sve ti bude jasno kako su veliki posao uradili i zauvijek ZLATNIM SLOVIMA ušli u historiju kluba!