Ako trener ne želi imati "gazdu nad glavom", onda se Amar Osim treba kandidovati za predsjednika Želje, a ne za trenera ili sportskog direktora. Ako je nekad Amar, zaista tako funkcionisao u Želji, onda je to pokazatelj da nikada nismo bili ozbiljan Klub, nego Klub kao što je Vrbanjuša u kojoj je trener Braco sve i svašta.kokoška je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:01 amNema tu sta da se ocekuje ko imalo zna situaciiju zna da ova dva covjeka ne mogu imati gazdu nad glavom i to je to...ego im je jaci od njih samih a kamoli Zelje a i ako budu suradjivali to ce biti napeto i to nije dobra atmosfera za klub al eto bice sta bude.
Sve bi imalo smisla što pišeš, ali da ne govorimo o Amaru Osimu. Ne možeš na isti način gledati na Slavku Petrovića i Amara Osima. Kao i na Osimov rad u Želji i negdje drugo.avlami97 je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 11:53 amAko trener ne želi imati "gazdu nad glavom", onda se Amar Osim treba kandidovati za predsjednika Želje, a ne za trenera ili sportskog direktora. Ako je nekad Amar, zaista tako funkcionisao u Želji, onda je to pokazatelj da nikada nismo bili ozbiljan Klub, nego Klub kao što je Vrbanjuša u kojoj je trener Braco sve i svašta.kokoška je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:01 amNema tu sta da se ocekuje ko imalo zna situaciiju zna da ova dva covjeka ne mogu imati gazdu nad glavom i to je to...ego im je jaci od njih samih a kamoli Zelje a i ako budu suradjivali to ce biti napeto i to nije dobra atmosfera za klub al eto bice sta bude.
Priča, da Amar ne može imati gazdu nad glavom, ne pije vode, jer ga je imao u Kataru, a i u Japanu. Ko ne poštuje hijerarhiju je blago rečeno nevaspitan. To bi isto bilo da u kući-porodici ne poštuješ roditelje, dede, nane, bake...
Ako ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.plavi brat je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:03 pmAko nemogu raditi zajedno,u sto ja nevjerujem,onda Amar moze dobiti neku funkciju (pored menadzerske/trenerske) sa koje ce predstavljati "zdravu opoziciju" ovim ljudima,pa neka im "trazi mahane",ukazuje na greske i td.Tako ce dati svoj doprinos za napredak u svim segmentima...
Svi vuci siti,a sve ovce na broju.
Inace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pmAko ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.plavi brat je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:03 pmAko nemogu raditi zajedno,u sto ja nevjerujem,onda Amar moze dobiti neku funkciju (pored menadzerske/trenerske) sa koje ce predstavljati "zdravu opoziciju" ovim ljudima,pa neka im "trazi mahane",ukazuje na greske i td.Tako ce dati svoj doprinos za napredak u svim segmentima...
Nemam nista protiv,ako nas ti novi nece ZAVIT U CRNO. Ovi su dokazali da nece,pa osvajali ili ne.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pmAko ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.plavi brat je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:03 pmAko nemogu raditi zajedno,u sto ja nevjerujem,onda Amar moze dobiti neku funkciju (pored menadzerske/trenerske) sa koje ce predstavljati "zdravu opoziciju" ovim ljudima,pa neka im "trazi mahane",ukazuje na greske i td.Tako ce dati svoj doprinos za napredak u svim segmentima...
Najduže smo igrali u Jugoslaviji. Tamo nije bilo realno da uzimamo titule, jer smo igrali protiv klubova iz centara kao što su Zagreb, Beograd, Split. Ali, u BiH smo, uz Sarajevo, najveći klub u državi s najviše navijača. I, takav klub MORA ići uvijek na titulu. Šta tu nije jasno? Nemoj nametati ta luzerska očekivanja, iz poštovanja prema Želji.DANAN je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:11 pmInace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pmAko ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.plavi brat je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:03 pmAko nemogu raditi zajedno,u sto ja nevjerujem,onda Amar moze dobiti neku funkciju (pored menadzerske/trenerske) sa koje ce predstavljati "zdravu opoziciju" ovim ljudima,pa neka im "trazi mahane",ukazuje na greske i td.Tako ce dati svoj doprinos za napredak u svim segmentima...
Dobro koliko smo titula uzeli od 92.godinekvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:20 pmNajduže smo igrali u Jugoslaviji. Tamo nije bilo realno da uzimamo titule, jer smo igrali protiv klubova iz centara kao što su Zagreb, Beograd, Split. Ali, u BiH smo, uz Sarajevo, najveći klub u državi s najviše navijača. I, takav klub MORA ići uvijek na titulu. Šta tu nije jasno? Nemoj nametati ta luzerska očekivanja, iz poštovanja prema Želji.DANAN je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:11 pmInace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pm
Ako ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.
Kazeskvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:20 pmNajduže smo igrali u Jugoslaviji. Tamo nije bilo realno da uzimamo titule, jer smo igrali protiv klubova iz centara kao što su Zagreb, Beograd, Split. Ali, u BiH smo, uz Sarajevo, najveći klub u državi s najviše navijača. I, takav klub MORA ići uvijek na titulu. Šta tu nije jasno? Nemoj nametati ta luzerska očekivanja, iz poštovanja prema Želji.DANAN je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:11 pmInace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pm
Ako ne mogu raditi zajedno, onda je vrijeme i za Misketa i druge da idu. Prošlost je pokazala da ovi ne znaju i da titulu nikad osvojiti nećemo s njima. A, takvi Želji ne trebaju. Nije u pitanju samo Osim. Mi titulu sigurno možemo osvojiti i s nekim drugim na klupi, ali ne i s ovim ljudima pri vrhu kluba.
Ok,ovo za Jugoslavensku ligu.Pogledaj onda rezultate samo u BH ligi,(nemoras racunati ove sezone od kad je ova uprava tu)...osim titula s Amarom neces biti bas ocaran.Uz to jos ide i financiska dubioza,iako je bilo finih para,njukastl,malaga...kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:20 pmNajduže smo igrali u Jugoslaviji. Tamo nije bilo realno da uzimamo titule, jer smo igrali protiv klubova iz centara kao što su Zagreb, Beograd, Split. Ali, u BiH smo, uz Sarajevo, najveći klub u državi s najviše navijača. I, takav klub MORA ići uvijek na titulu. Šta tu nije jasno? Nemoj nametati ta luzerska očekivanja, iz poštovanja prema Želji.DANAN je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:11 pmInace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pm
Koliko Zeljo i Srajevo uzese titula u vise od 20 sezona ?kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:20 pmNajduže smo igrali u Jugoslaviji. Tamo nije bilo realno da uzimamo titule, jer smo igrali protiv klubova iz centara kao što su Zagreb, Beograd, Split. Ali, u BiH smo, uz Sarajevo, najveći klub u državi s najviše navijača. I, takav klub MORA ići uvijek na titulu. Šta tu nije jasno? Nemoj nametati ta luzerska očekivanja, iz poštovanja prema Želji.DANAN je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:11 pmInace smo se za 90 i kusur godina nauzimali titula samo tako.kvalitet je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 12:09 pm
Ja ne znam pojedinosti (kao sto ne zna 99% navijaca a laze da zna) pojedinosti u smislu da se tacno zna sta ko radi, ko je gdje i kako pridonio, odmogao, ucnio...itd.cikazubo je napisao/la: ↑sub dec 08, 2018 11:56 amKad napisete podrska upravi (ne mislim samo na tebe Elegant), mozete li nesto napisati o tim ljudima iz uprave i njihovom ucinku ?
Ja samo znam ko je i sta je Misimovic i sta on znaci za Zeljeznicar danas, i znam da Hadziosmanovic vuce konce kada je u pitanju stadion i to je to.
Jasno je da je ovdje rijec o klincu u kojem su Amar i Senad, ostale stvari niko sa sigurnoscu ne smije potvrditi ili ne zna uopste ko su ljudi u trenutnoj uoravi niti ko su oni koji bi njih trebali zamijeniti.
Zato mi je ponekad iritantno to jednostrano podrzavanje..
Previse kompleksan probelm nas je snasao, ne znam da li je rjesenje realno u ovom periodu, mi smo porazeni samom cinjenicom da niko ne vuce u istom smjeru, sumnjam da se ista moze promijeniti ko god da preuzme klub nakon skupstine.
Jadna je ta uprava ako se brani preko foruma. Ljudi razmjenjuju misljenja. Ovi iz UO da razmisljaju tako ne bi cilj kao sto je titula postavljali, koliko god bili neuspjesni u tome. A svjedoci smo da se pokusalo, itekako. Opet, bez uspjeha, osim tog Kupa (kojeg ne slavimo?).