nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 22, 2026 9:16 am

AdmirA je napisao/la:
čet maj 21, 2026 11:49 pm
nookey je napisao/la:
čet maj 21, 2026 6:57 pm
bum
Cirevi :cigara:
Samo F5 veceras

sisma.smas
Kontakt:

sere li se još nekom od ''navijači očitali bukvicu igračima''. koji je ovo put, 17i ove sezone. baš će Šabić postati fudbaler i Odinaka Olisse nakon kenjanja.

očitati bukvicu treba nekom drugom, a ne bogaljima (većina) koja prima ozbiljne plate za ono što loše rade.

nekonvencionalan
Kontakt:

pet maj 22, 2026 9:21 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
pet maj 22, 2026 8:19 am
20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Bičakčić je potpisao do kraja ove sezone, uz opciju produženja još 2 - karina
Galčev je potpisao do ljeta 2027 - biće šićar
Abdulahović potpisao do kraja ove sezone - karina
Rakić potpisao do ljeta 2028 - biće šićar
Erick potpisao do ljeta 2026, uz opciju produženja još 1 - karina
Vini potpisao do ljeta 2026 uz opciju produženja još 1 - karina
Odinaka potpisao do ljeta 2026 uz opciju "automatskog produženja na još godinu" - valjda nije karina
Muftić potpisao do ljeta 2026 - karina
Krpić potpisao do ljeta 2026 - karina

Za te raskide ugovora nemam pojma, valjda nećemo i tu plaho čučnuti i niz dlaku im ići samo da se raziđemo

dzulijano_pike
Kontakt:

pet maj 22, 2026 9:25 am

Ja ne znam zašto se Manijaci nisu pomjerili malo u stranu, jel treba da neko dijete od 10ak godina ostane invalid zbog petarde.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 22, 2026 9:30 am

Evo portali objavljuju da ce Mirvic postati predsjednik kluba sta mozemo ocekivati pred pocetak nove sezone ?
Alea iacta est!

Mulalic Edis
Kontakt:

pet maj 22, 2026 9:34 am

sisma.smas je napisao/la:
sere li se još nekom od ''navijači očitali bukvicu igračima''. koji je ovo put, 17i ove sezone. baš će Šabić postati fudbaler i Odinaka Olisse nakon kenjanja.

očitati bukvicu treba nekom drugom, a ne bogaljima (većina) koja prima ozbiljne plate za ono što loše rade.
Bukvica nije očitana, nego su mlađi igrači i Željina djeca sa par lijepih rečenica motivisani pred derbi. To šta portali pišu nije uvijek istina.
Grande dioničko društvo 💪

Mirek11
Kontakt:

pet maj 22, 2026 10:20 am

milanribar je napisao/la:
pet maj 22, 2026 9:04 am
Mirek11 je napisao/la:
pet maj 22, 2026 8:58 am
Gagi tm 87 je napisao/la:
pet maj 22, 2026 8:19 am
20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Realno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.
Ali ono sto mene brine (mozda ce veceras jasnije biti ) ko vodi brigu I odlucuje ko ce ici a jos bitnije ko ce doci od igraca.
Mi sto prije trebamo dobiti trenera za narednu sezonu i sportskog direktora , kako bi se ekipa sto prije slozila.
Mozda su ovi u dinamovci vec tu, ukljuceni, ne znam, ali iako ih "ne mirisem" i ako su oni izbor strat.partnera daj da se krene odmah u remont.
Neće ti se složit ekipa za 2 godine ako ode 20 igrača. To radimo svake druge sezone i onda se pitamo šta nam se ovo dešava.
Draga naša stručna i objektivna publika.
Ma jasno je meni da je to proces, da treba vremena ali na vrijeme poceti. Ne ocekujem titulu I sl.. Ali ovo se treba riješiti, kosta ovaj igracki kadar a ne daje nista.

Nemamo strpljenja i to je problem
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

milanribar
Kontakt:
Status: Online

pet maj 22, 2026 10:23 am

Što se mene tiče ne bi nikako mijenjao 20 igrača, pokazali su neki da ima tu materijala itekako a neki su razočarali.

Novi prvi golman potreban, Muftić ako može naći strani angažman ako ne nek se bori za mjesto, Abdulahović jako solidan drugi golman.
Odbrana Galchev nije opravdao svoju reputaciju, Odinaka jako dobar napredak u zadnje vijeme zadržati po ugovorom ili pokušati prodati, Bičakćić-Sedorf jako dobar tandem, ostali štoperi u pet deka, Nastić više povrijeđen nego zdrav skup a ništa specijalno, Alić jako korektan bek za našu ligu, Raščić ozbiljno osvježenje iz omladinskog pogona.

Radovac-Erick klasa ispod Pejića, Hodžića, zadržat vezu Pejić-Hodžić, Gojak-Dragović uz oporavljenog Šošića dodati još jednu ozbiljnu desetku.
Milošević razočarenje ništa nismo vidjeli.

Krila možemo komotno dovest 3 ozbiljna krila jer smo tu dosta tanki, Vinicus dobra opcija za klupe i tranzicije, Cvetanovski kad je zdrav koristan i za prvih 11 za rotacije idealan.

Napad nemamo ništa, uz promociju mladog Korore dovesti dva ozbiljna napadača.

Out: Muftić, Osmanović. Troupe, Galchev, Radovac, Erick, Milošević, Krpić, Jaganjac, Rakić, Konings, Šabić.

Trenutno korisnika/ca: g 1 i 93 gosta.

Prijava  •  Registracija