Samo F5 veceras
Bičakčić je potpisao do kraja ove sezone, uz opciju produženja još 2 - karinaGagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Bukvica nije očitana, nego su mlađi igrači i Željina djeca sa par lijepih rečenica motivisani pred derbi. To šta portali pišu nije uvijek istina.sisma.smas je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 9:16 amsere li se još nekom od ''navijači očitali bukvicu igračima''. koji je ovo put, 17i ove sezone. baš će Šabić postati fudbaler i Odinaka Olisse nakon kenjanja.
očitati bukvicu treba nekom drugom, a ne bogaljima (većina) koja prima ozbiljne plate za ono što loše rade.

Ma jasno je meni da je to proces, da treba vremena ali na vrijeme poceti. Ne ocekujem titulu I sl.. Ali ovo se treba riješiti, kosta ovaj igracki kadar a ne daje nista.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 9:04 amNeće ti se složit ekipa za 2 godine ako ode 20 igrača. To radimo svake druge sezone i onda se pitamo šta nam se ovo dešava.Mirek11 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:58 amRealno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Ali ono sto mene brine (mozda ce veceras jasnije biti ) ko vodi brigu I odlucuje ko ce ici a jos bitnije ko ce doci od igraca.
Mi sto prije trebamo dobiti trenera za narednu sezonu i sportskog direktora , kako bi se ekipa sto prije slozila.
Mozda su ovi u dinamovci vec tu, ukljuceni, ne znam, ali iako ih "ne mirisem" i ako su oni izbor strat.partnera daj da se krene odmah u remont.
Draga naša stručna i objektivna publika.
A ako ostaviš tih 20 koji su za federalne lige onda isto tako nećeš nidokle, jer ti primaju platu a ne doprinose ničim. Sad momentalno ti treba bar 5 novih top kvalitetnih koji će te doći na nivo više i još bar 5 koji mogu fino dati ruke.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 9:04 amNeće ti se složit ekipa za 2 godine ako ode 20 igrača. To radimo svake druge sezone i onda se pitamo šta nam se ovo dešava.Mirek11 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:58 amRealno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Ali ono sto mene brine (mozda ce veceras jasnije biti ) ko vodi brigu I odlucuje ko ce ici a jos bitnije ko ce doci od igraca.
Mi sto prije trebamo dobiti trenera za narednu sezonu i sportskog direktora , kako bi se ekipa sto prije slozila.
Mozda su ovi u dinamovci vec tu, ukljuceni, ne znam, ali iako ih "ne mirisem" i ako su oni izbor strat.partnera daj da se krene odmah u remont.
Balans je najbitniji u sklapanju ekipe. Možes imati napadača od 5 mil., ali ako nema s kim da igra i da mu da taj zadnji pas ništa od njega. Poenta je da neki igrači možda i nisu toliko loši ako ih uklopiš sa drugim. Slažem se da većina nije za Željezničara, ali to je opet posao za stručnu osobu koja će napraviti balans. Definitvno 5 top igrača nam treba...svabo je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 10:57 amA ako ostaviš tih 20 koji su za federalne lige onda isto tako nećeš nidokle, jer ti primaju platu a ne doprinose ničim. Sad momentalno ti treba bar 5 novih top kvalitetnih koji će te doći na nivo više i još bar 5 koji mogu fino dati ruke.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 9:04 amNeće ti se složit ekipa za 2 godine ako ode 20 igrača. To radimo svake druge sezone i onda se pitamo šta nam se ovo dešava.Mirek11 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:58 am
Realno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.
Isto sam jučer ponavljao na tribini. Za njega sam imao strpljenja, lijeva noga mu je odlična, šut a pogotovo centaršut odlični, ali džaba on prvo mora kod psihologa ili s nekim ozbiljno da popriča. On s glavom nije na utakmici nikako. Nema pravu poziciju, kao desetka nominalno, nije baš za toga, krilo nije prodoran niti jak, eventualno centaršut ako uspije, bek može proći opet zbog centaršuta, ali postavljanje i obrambeni zadaci tanko.
Otprilike i ja tako razmišljam. Naravno prvi je upitnik ko će sklapati ekipu i s kojim budžetom.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 10:23 amŠto se mene tiče ne bi nikako mijenjao 20 igrača, pokazali su neki da ima tu materijala itekako a neki su razočarali.
Novi prvi golman potreban, Muftić ako može naći strani angažman ako ne nek se bori za mjesto, Abdulahović jako solidan drugi golman.
Odbrana Galchev nije opravdao svoju reputaciju, Odinaka jako dobar napredak u zadnje vijeme zadržati po ugovorom ili pokušati prodati, Bičakćić-Sedorf jako dobar tandem, ostali štoperi u pet deka, Nastić više povrijeđen nego zdrav skup a ništa specijalno, Alić jako korektan bek za našu ligu, Raščić ozbiljno osvježenje iz omladinskog pogona.
Radovac-Erick klasa ispod Pejića, Hodžića, zadržat vezu Pejić-Hodžić, Gojak-Dragović uz oporavljenog Šošića dodati još jednu ozbiljnu desetku.
Milošević razočarenje ništa nismo vidjeli.
Krila možemo komotno dovest 3 ozbiljna krila jer smo tu dosta tanki, Vinicus dobra opcija za klupe i tranzicije, Cvetanovski kad je zdrav koristan i za prvih 11 za rotacije idealan.
Napad nemamo ništa, uz promociju mladog Korore dovesti dva ozbiljna napadača.
Out: Muftić, Osmanović. Troupe, Galchev, Radovac, Erick, Milošević, Krpić, Jaganjac, Rakić, Konings, Šabić.
Konkurencija su mu Galić i Siniša Stevanović. Meni je on odličan ako ne košta neku nenormalnu cifru.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 11:49 amGalcev je za sve nase bekove zadnjih 10.godina Marcelo licno.
Po čemu to zaključuješ? Ništa taj dečko nije uradio u našem dresu, ni centaršuta ni prodora ni šuta, jednom od nekog straha izadje s loptom u aut, puno smo više očekivali od njega, koliko su ga portali hvalili,a on jedno veliko ništa zasad.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 11:49 amGalcev je za sve nase bekove zadnjih 10.godina Marcelo licno.