Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.🤍🤍🤍
Da uzesmo mrtvo posusje ovako mrtvi i sjebani bi opet mogli misliti o evropi ***** mu vraga ... Jel zna iko ko je nama predsjednik, uprava, ko rukovodi?
Pep i murinjo zajedno ne bi mogli bolje pripremit ove trenutne igrace. Neko spominje savu ovdje, ove igrace niko ne moze naucit da se ne doda u aut, protivnickom igracu ili u golaut. Pobjeda bas ono nezasluzena, jer realno ni remi nismo zasluzili.
Da uzesmo mrtvo posusje ovako mrtvi i sjebani bi opet mogli misliti o evropi ***** mu vraga ... Jel zna iko ko je nama predsjednik, uprava, ko rukovodi?
Magija iz sjene
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.
Da nije Pejića i Bičakčića mi bi vjerovatno bili uz Slogu najozobiljini kandidat za niži rang. Ermin je utegao odbranu koliko se to u ovom trenutku moglo a Pejić ima bezbroj čisto oduzetih lopti. Sa Erikom federalna bi nam bila zagarantovana. Neki spominju stavku u njegovom ugovoru po kojoj mora imati određenu minutažu. Ako nije to u pitanju volio bih da mi sve i jedan trener pojasni svrhu njegovog bivstvovanja na terenu. Pošteno je reči da je i Vini maksimalno iskoristio vrijeme i to ne samo zbog gola, danas jedina opasnost po gol protivnika inače bi se za ostatak naše igre mogla napisati jedna riječ SRAMOTA ali ne zbog Save. Kako dođosmo do ovih i ovakvih igrača ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Što kaže Savo, ovu nismo zaslužili da pobjedimo. Prošlu jesmo.
Otprilike tako i dođe, ova 2 meča 4 boda realna
.🤍🤍🤍
U svemu ovome Savo je uspio takticki stegnuti ekipu ostalo nije ni do njega vec do kvaliteta igraca. Mi smo ozbiljni u odbrani i to se vidi , sto se tice igre prema naprijed tu smo tanki za nijansu bolji nego u prvoj polusezoni. Vezni Erik Pejic Milosevi mislim to nikad ne bi ni izveo Savo nego mora radi povreda.
Savo radi svoj posao do maksimuma ali ovdje fali 4 5 igraca za pravi sistem.
Danas smo zeljeli pa smo dobili , protiv Posusja nismo imali ni energije ni volje.
Sve u svemu nek pobijedimo sto vise tekmi radi navijaca . Ispasti necemo ,u evropu necemo..
Ne možeš kad Erik ne hoda uopšte, Deni pod ručnom igra... Neće da može
.🤍🤍🤍