E Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
E Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
Lave ti si tvrdio da je Jaganjac igracina, ja ti poslije Borca napisa da mu je ono utakmica zivota i da nikad vise ni gola nece dati. Meni se cini da tako i biplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 3:43 pmE Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
To Bozo znalce, napusis nam se svima.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 5:17 pmLave ti si tvrdio da je Jaganjac igracina, ja ti poslije Borca napisa da mu je ono utakmica zivota i da nikad vise ni gola nece dati. Meni se cini da tako i biplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 3:43 pmE Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
A vi sto jos uvijek gledate utakmice po statistici ste mi najjaci. Krpic protiv Posusja spasio gol u 15.minuti, uzeo minimalno 7 duela s onim njihovim jablanima i raja ga pljuje sto nije zabio a njegova korist za ekipu se zanemaruje. Tako je i sa Samirom, Bog vidio da mi nismo postojali nakon njegovog izlaska, protiv Radnika dirigivao sredinom, prije toga na derbiju isto ali jok ne valja Samir ne zna ne da je golove al’ valja Madzid jer je 2put dao Borcu gol. Koliko smo propustili prilika zbog njegove sebicnosti to samo Bog vise zna. Kod Denisa igrao samo za sebe i tu statistiku, Boljevicu, Krpicu i Dangubicu odbijao da dodaje lopte i mi pricamo o nekom znacaju za ekipu.
Veze vi o fudbalu nemate
Moze ovako probati do boda ili se otvoriti i fasovati tricu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 6:56 pmSavo stručnjak jel ovo nas maksimum, imal ikad do tebe da je? **** te postavka i ideja i igra...
vidi se napredakplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 6:56 pmSavo stručnjak jel ovo nas maksimum, imal ikad do tebe da je? **** te postavka i ideja i igra...
Savo pravi pitu od govana,koja su adzem˛i badjo doveli,ubaceni element je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 7:11 pmMoze ovako probati do boda ili se otvoriti i fasovati tricu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 21, 2026 6:56 pmSavo stručnjak jel ovo nas maksimum, imal ikad do tebe da je? **** te postavka i ideja i igra...
🤍
🤍
🤍
ne kazem da bi on bolje doveo,
🤍
🤍
🤍