Bolan ne provaljuj se bezveze, ja licno poslao i izrezao
Bolan ne provaljuj se bezveze, ja licno poslao i izrezao
Kod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Plata direktora nije ni blizu ta sa kojom licitiras @avlami97
Ja se referiram na stranicu akta i companywall koji su do sad barem ovo sve što mi je trebalo imali do 99% tacne podatke.ublehas je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:19 amKod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Ja pojma nemam kolika je plata zaposlenika u fan shopu, koliko ih je tu prijavljeno, šta sve ulazi u ovaj iznos koji se spominje, ali siguran sam da to nema ni 95% ljudi koji sada licitiraju sa nekim ciframa.
i nije to samo sada niti samo sa fan shopom slučaj, tako nam je u svim sferama.
Ne sumnjam ja da je tacan podatak koji se izvukao, ali kao sto sam rekao ne znamo ko su uposlenici (jos su ovo plate za 2024, odnosno prije 15 mjeseci), sta je sve uslo u te plate, koje ne znamo koliko su pojedinačno.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:36 amJa se referiram na stranicu akta i companywall koji su do sad barem ovo sve što mi je trebalo imali do 99% tacne podatke.ublehas je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:19 amKod nas je problem što mnogi na osnovu nekih (polu)informacija donose zaključke, i uzimaju ih kao 100% tačne.Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto mar 17, 2026 11:02 amNije tačan podatak.
Ja pojma nemam kolika je plata zaposlenika u fan shopu, koliko ih je tu prijavljeno, šta sve ulazi u ovaj iznos koji se spominje, ali siguran sam da to nema ni 95% ljudi koji sada licitiraju sa nekim ciframa.
i nije to samo sada niti samo sa fan shopom slučaj, tako nam je u svim sferama.
3 zaposlenika, ta bruto prosjecna plata za 2024tu godinu za njih troje.
Ukucao onako, pogledao, boli me briga na kraju dana, ali interesantan i lud podatak prije svega.
Toliko
Ma pise covjek sa svima