milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 14, 2026 10:38 pm

Dragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.

Igramo tvrdo sa Savom svidja mi se i moglo bi se gradit na ovom fino. Šteta što smo desetkovani povredama.
Danas sam siguran da smo imali spica korektnog makar da bi dobili utakmicu. Krpic je totalno bezopasan čak je uspio i zakasniti na par dobrih lopti pred golom.

salle86
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:14 pm

Zanimljivo kako nekad imamo različite poglede. Meni recimo danas Suljo sasvim OK, čak među boljim. Jer se bukvalno sam hrvao skakao gurao, sa čitavom ekipom borca. Igrao za tim, taktika je i bila sačuvati nazad gol a naprijed ako šta uradimo dobro i jeste. Na žalost potrošio se u tome, ali i pored toga opet je i kao takav bolji od zamjena. To je tragično meni.
Daleko od toga da kažem kako je on napadač za ozbiljnog Želju, ali kad se uzme u obzir da kod jednog trenera ne igra nikako, kod drugog je nezamjenjiv...to govori koliko kao klub lutamo.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:24 pm

Meni odavno neki trener nije legao kao Savo Milošević.

Prvo, lik je izuzetno pismen, lijepo ga je slušati, obrazloži svako mišljenje.
Drugo, njegov mentalitet nam treba! Poslušajte današnju preskonferenciju poslije utakmice. Vrhunski nastup. Pitanje da li ćemo psihički pasti zbog gola u zadnjoj min s igračem više, kaže "ne jer ja neću dozvoliti". Onda izjava za Muftića vrhunska, kaže pogriješio je svaki od njih na terenu 10 puta.

Volio bih zaista da probamo dugoročno s njim. Koliko sam danas osjetio, i raja ga gotivi.

Što se tiče Mufte, golmanska tragedija, izvadio je danas more teških lopti i lik ga lobuje iz centaršuta. Jbg, ja ga i dalje gotivim.

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:29 pm

Ne znam samo do kad će raja sama sebe tješiti i otvoreno lagati da je Dragović talenat, da je Krpić lider i borac, da je Radovac dobar, da je Nastić dobar, da je Muftić najbolji golman lige, da je Peixito dobro krilo, da je Prokop dobro pojačanje i da Bičakčić nije za penzije

Nikad veći budžet i nikad veće pare nisu bile predvidjene za igrački kadar od ove sezone a nikad slabija ekipa nije napravljena srazmjerno budžetu

Teren je najlopiji u ligi, ruglo teško,uprave nemamo, sportskog direktora nemamo, u klubu se Nijaz igrao sportskog doveo nam Kosorića, Slovenca, onaj svoj neatručni štab i hrpu pojačanja od kojih se ne zna koji je lošiji a pri tom štedio za prava pojačanja kao da je iz njegovog džepa

Na hajr Bgmi, ali nekako sve više imam mišljenje da niko nema interes da se Željo vrati u borbu za trofeje i u vrh

Da li ima volje da se klub napravi profesionalnim za iduću sezonu, vidjet će se prvo po tome hoće li se dovesti SD i hoće li bar 10 pokušaja od igrača napustiti klub

SanMan
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:36 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
Ne znam samo do kad će raja sama sebe tješiti i otvoreno lagati da je Dragović talenat, da je Krpić lider i borac, da je Radovac dobar, da je Nastić dobar, da je Muftić najbolji golman lige, da je Peixito dobro krilo, da je Prokop dobro pojačanje i da Bičakčić nije za penzije

Nikad veći budžet i nikad veće pare nisu bile predvidjene za igrački kadar od ove sezone a nikad slabija ekipa nije napravljena srazmjerno budžetu

Teren je najlopiji u ligi, ruglo teško,uprave nemamo, sportskog direktora nemamo, u klubu se Nijaz igrao sportskog doveo nam Kosorića, Slovenca, onaj svoj neatručni štab i hrpu pojačanja od kojih se ne zna koji je lošiji a pri tom štedio za prava pojačanja kao da je iz njegovog džepa

Na hajr Bgmi, ali nekako sve više imam mišljenje da niko nema interes da se Željo vrati u borbu za trofeje i u vrh

Da li ima volje da se klub napravi profesionalnim za iduću sezonu, vidjet će se prvo po tome hoće li se dovesti SD i hoće li bar 10 pokušaja od igrača napustiti klub
Haj ne seri

EasyRiise
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:41 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:

Dragović ima 17 godina, odigrao je tek 200 minuta za klub, i tih 200 minuta odigrao u vrijeme kada smo u veoma lošoj formi, ima veoma upitne saigrače, i ti si za tih 200 minuta dosao do zakljucka da nije talenat. Svaka čast ako tako brzo možeš procijeniti ko je talenat, a ko nije čudi me pa ne radiš za Real Madrid.

amelaga
Kontakt:

sub mar 14, 2026 11:45 pm

ubaceni element je napisao/la:
sub mar 14, 2026 7:40 pm
GegenPress je napisao/la:
sub mar 14, 2026 7:16 pm
Mufta ko krava koja dadne 5l mlijeka pa sutne kantu i prospe.
Ma nije uopste spektakularno branio kako je izgledalo, nijedan sut da kazes ovo je tesko braniti. Odbrana utakmice je bila onaj Denijev sut u cosak.

I naravno slag na tortu gol sa zapadne tribine, cini mi se da je protiv GOSKa primio slican.
Pa i rekao je 5 litara. Toliko koza da. 😂
Trebamo kravu nabaviti.

Trenutno korisnika/ca: BrUDA, Google [Bot] i 76 gostiju.

Prijava  •  Registracija