Raduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Pa Bićo ima više znanja, volje, želje, snage u malom nožnom prstu nego komplet svi naši igrači plus SŠDzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Hoce li to Bičkakčić možda biti novi kapiten?Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Velikii profesionalacSanMan je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 6:17 pmPa Bićo ima više znanja, volje, želje, snage u malom nožnom prstu nego komplet svi naši igrači plus SŠDzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pm
Raduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
e jedino kolko hoće i dokle (dok ne skonta s kim ima posla)
Taman da on i Krpić ponovo kao nekad u evropskim takmičenjima smlate gajbu pive noć prije utakmice.
Sto bi Violina rekao, "noturna laz".Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 3:38 pmBoga mi Sedorf mi danas na treningu nije izgledao kao neko ko ce dobiti nogu...ubaceni element je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 3:26 pmJe li moguce da je Slavisa tek nakon ove utakmice uvido da nije to to sa Seedorfom, a do sad mu je bio zacementiran? Ove ostale ne treba ni komentarisati, njihov doprinos u ovom je svakako minimalan i ne vidim sta ce se poboljsati bez njih.
Prihvatili ste zdravo za gotovo ovo pisanje portala..
Sve ide u tom pravcuGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 6:22 pmHoce li to Bičkakčić možda biti novi kapiten?Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pm
Raduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...