Raduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Pa Bićo ima više znanja, volje, želje, snage u malom nožnom prstu nego komplet svi naši igrači plus SŠDzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Hoce li to Bičkakčić možda biti novi kapiten?Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pmRaduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Velikii profesionalacSanMan je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 6:17 pmPa Bićo ima više znanja, volje, želje, snage u malom nožnom prstu nego komplet svi naši igrači plus SŠDzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pm
Raduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
e jedino kolko hoće i dokle (dok ne skonta s kim ima posla)
Taman da on i Krpić ponovo kao nekad u evropskim takmičenjima smlate gajbu pive noć prije utakmice.
Sto bi Violina rekao, "noturna laz".Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 3:38 pmBoga mi Sedorf mi danas na treningu nije izgledao kao neko ko ce dobiti nogu...ubaceni element je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 3:26 pmJe li moguce da je Slavisa tek nakon ove utakmice uvido da nije to to sa Seedorfom, a do sad mu je bio zacementiran? Ove ostale ne treba ni komentarisati, njihov doprinos u ovom je svakako minimalan i ne vidim sta ce se poboljsati bez njih.
Prihvatili ste zdravo za gotovo ovo pisanje portala..
Sve ide u tom pravcuGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 6:22 pmHoce li to Bičkakčić možda biti novi kapiten?Dzezvar je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:58 pmRaduju me ova dva treninga danas i juce.Mi smo u Erminu dobili istinskog vodju ekipe koji pokusava na sve nacine da ih digne iz letargije.Takav profesionalan odnos prema treningu i prema klubu odavno nije vidjen na Grbavici.E to mi daje neku nadu da ipak nije sve izgubljeno....i da bi bljesak mogao biti vec u subotu.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 5:12 pm
Raduje me što si optimističan,jer si jedan od upućenijih na forumu...
Ako je ono cifra, onda je za Karamarka duplo veća. Svaka čast ko je to dogovorio.cikoradovic je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 8:05 pmEno TM objavio koliko je iznosio transfer (prema njihovim saznanjima) Boljevića u Uzbekistan.
Gdje je tačno lokalizovana ta instalacija/kanalizacija, šta već ?dzulijano_pike je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 1:03 pmNaisli na kanalizacionu cijev na Jugu. Izmjestanje cijevi Kosta 200 hiljada koje nisu predvidjene ugovorom i radovima. Cijelo brdo skopcano na nju, ni ViK je nema u evidenciji.
Govore da radovi nece biti gotovi do kraja godine, ali iz ministarstva navaljuju da budu do septembra, prije izbora

Jos uvijek cekamo da se objavi zvanicni snimak iz tunela, obecano jecikoradovic je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 8:49 pmNema analize prije utakmice. Analitičaru samo pusti snimak sa poluvremena zadnjeg gostovanja ako to nije dovoljno da grizu onda nas ugasi.