Ti vjerovatno znas nesto cim je ovakav sastav predlozen. Ja bi ovaj sastav izveo bez obzira sto nemam pojma sta se desava sa igracima i njihovim glavama. Ono sto me nervira da trener ne sjedne sa pomocnicima i na kraju sa svakim od igraca na koje racuna da vidi sta oni razmisljaju . Ovako ako izvede isti sastav sa jednom promijenom rezultat ce biti kao i protiv Rudara i Posusja. Najpametnija stvar u ovim trenutcima je da se posvetimo defanzivi tj. da probamo da ne gubimo tekme kad smo vec u situaciji da nam gori. Bedem napraviti ispred Bicakcica i Osmanovica sa Hodzicem i Pejicem da imamo defanzivu jaku , igrati strog na kontre sa naprijed brzim igracima. Ne bi se odricao Cvetanoskog tako lako bar sa klupe da udje.cikoradovic je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:55 pmSve što sam u prethodnih par postova navodio je satkano u ovom sastavu. Škart je na tribinama, igrači koji ne mogu i koji ne žele na tribinama, oni koji nisu čisti u glavi su na tribini. Valjda će mu neko šapnuti na uho ovo. Sve preduslove ćeš imati. Evo imaš i ekipu ako ne možeš sam skontati šta treba. Evo ti pomoć. Lijepo i pošteno sjesti za stol i otvoreno mu reći jarane situacija je takva da mi moramo da pregovaramo sa drugim trenerima jer nemamo vremena. Sljedeća utakmica je već u srijedu. Imaš šansu u subotu. Mada ja ne vjerujem da će se tu bilo šta spektakularno dogoditi. 2-3 će maknuti. 2-3 će na klupu ostalo će sve isto. Pravi rez je kao što sam gore naveo 10 igrača i gotovo. I kad na nekog ne računaš onda ne računaš na njega do kraja a ne polovično.
Mi moramo se podijelit da uvijek 5 ili 6 igraca drzi pozicije odrambene (to bi dobili sa ova dva vezna).
Naprijed Prokop krila i napadac nek se snalaze uz eventualno pomoc Armina ili nekog beka . Ne ko sinoc u odbrani ostala dva stopera konstantno.

11.2.2016. - 25.6.2024.