Iskreno, po meni je trener najveći krivac za ove poraze. Ne samo poraze, nego za nikad goru igru u dvije vezane utakmice (ne računam kup). Pored njega je krivac i ko je dovodio igrače. I bivše i sadašnje. Ne kažem da su sada pojačanja loša, ali su svi dovedeni igrači (koje smo vidjeli) užasno spori. Mi u vezi imamo 5-6 igrača u konkurenicji, i ne zna se ko je sporiji i ko ima manji radijus kretanja. Pored izmišljanja pozicija trenera, po meni je ovo najveći problem. Osim toga, mi nemamo krila. Tačine imamo dva puta po pola krila. Toliko mogu odigrati solidno. Porazno je da nam je sinoć najbolji vezni bio Radovac kada je ušao.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:38 pmJa sam rekao svoje mišljenje više puta večeras. Noga. Nama je Rudar zabio tri komada, Rudar, posljednja ekipa lige. Ako ne ode jednostavno mora sve promijeniti.
Nisam ni ja za tjeranje i konstantno mijenjanje trenera, ali onog trenera koji dokazano zna sta radi. Takav je bio Coric, a ne ova spodoba.ublehas je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 11:52 amIskreno, po meni je trener najveći krivac za ove poraze. Ne samo poraze, nego za nikad goru igru u dvije vezane utakmice (ne računam kup). Pored njega je krivac i ko je dovodio igrače. I bivše i sadašnje. Ne kažem da su sada pojačanja loša, ali su svi dovedeni igrači (koje smo vidjeli) užasno spori. Mi u vezi imamo 5-6 igrača u konkurenicji, i ne zna se ko je sporiji i ko ima manji radijus kretanja. Pored izmišljanja pozicija trenera, po meni je ovo najveći problem. Osim toga, mi nemamo krila. Tačine imamo dva puta po pola krila. Toliko mogu odigrati solidno. Porazno je da nam je sinoć najbolji vezni bio Radovac kada je ušao.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:38 pmJa sam rekao svoje mišljenje više puta večeras. Noga. Nama je Rudar zabio tri komada, Rudar, posljednja ekipa lige. Ako ne ode jednostavno mora sve promijeniti.
Pored svega ovoga, nisam za tjeranje trenera, jer fakt mislim da se nekom mora dati prilika bar dvije godine. Nadam se da će naši početi da"ganjaju" malo mlađe i poletnije igrače, pa makar ne imali ni blizu dobar CV kao ovi što dolaze.
Coric trenercina koja dokazano zna sta radi sa skoro 50 godina vrhunac karijere posusje? A krezubi prizivaju lika sa 10 trofeja u najvecem klubu ove zemlje. Dobra logikaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:03 pmNisam ni ja za tjeranje i konstantno mijenjanje trenera, ali onog trenera koji dokazano zna sta radi. Takav je bio Coric, a ne ova spodoba.ublehas je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 11:52 amIskreno, po meni je trener najveći krivac za ove poraze. Ne samo poraze, nego za nikad goru igru u dvije vezane utakmice (ne računam kup). Pored njega je krivac i ko je dovodio igrače. I bivše i sadašnje. Ne kažem da su sada pojačanja loša, ali su svi dovedeni igrači (koje smo vidjeli) užasno spori. Mi u vezi imamo 5-6 igrača u konkurenicji, i ne zna se ko je sporiji i ko ima manji radijus kretanja. Pored izmišljanja pozicija trenera, po meni je ovo najveći problem. Osim toga, mi nemamo krila. Tačine imamo dva puta po pola krila. Toliko mogu odigrati solidno. Porazno je da nam je sinoć najbolji vezni bio Radovac kada je ušao.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 9:38 pm
Ja sam rekao svoje mišljenje više puta večeras. Noga. Nama je Rudar zabio tri komada, Rudar, posljednja ekipa lige. Ako ne ode jednostavno mora sve promijeniti.
Pored svega ovoga, nisam za tjeranje trenera, jer fakt mislim da se nekom mora dati prilika bar dvije godine. Nadam se da će naši početi da"ganjaju" malo mlađe i poletnije igrače, pa makar ne imali ni blizu dobar CV kao ovi što dolaze.
Ali ***** ce izmislit svasta kao npr "gubi namjerno od hrvatskih klubova" da se predstavi u losem svjetlu i krezuba populacija koja priziva grobara kluba ce se primit na to.
11.2.2016. - 25.6.2024.Istina je, ja sam bio lik.Sky1 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:15 pmJoš treba da nam kamatara navuku, a evo koriste svaku krizu, pa i ovu da ga prizovu. Čitam maloprije lik pitar, poznajem ga ali se pretvara kao naš navijač i dijeli njegove slike, kao brko vrijeme je. Isleeno se nadam da Nijaz nije toliko glup, to bi nam bio kraj navukao bi gnjev navijača, ozbiljno bi klub bio uzdrman, čak i ostanak Mirvića bi bio upitan. Ne treba nikome radnik koji će ga potkradati.
11.2.2016. - 25.6.2024.
Igrači sa EU papirima nisu stranci. Možeš ih imati 10 od 11 u početnoj. Od stanaca stranac (non EU) možeš imati samo trojicu koji mogu igrati i biti u rosteru jedne utakmice.
Bolje i njega nego da nam Miske uvodi red i tiho i perfidno nas uništava.Sky1 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:15 pmJoš treba da nam kamatara navuku, a evo koriste svaku krizu, pa i ovu da ga prizovu. Čitam maloprije lik pitar, poznajem ga ali se pretvara kao naš navijač i dijeli njegove slike, kao brko vrijeme je. Isleeno se nadam da Nijaz nije toliko glup, to bi nam bio kraj navukao bi gnjev navijača, ozbiljno bi klub bio uzdrman, čak i ostanak Mirvića bi bio upitan. Ne treba nikome radnik koji će ga potkradati.
Tako bi trebalo uraditi, daj ovog Freemana da se proba , daj Ćosića kao U21 pa šta bog da. Od ovog juče ne može gore!!!cikoradovic je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:33 pmOčisti ekipu od škarta, odstrani dugoročne probleme i igrače koji 100% ne mogu i daj mu utakmicu u Mostaru. Biće mu novi igrači na raspolaganju. Odradiće još nekoliko treninga do utakmice. Neka pojačanja će odraditi manje neki koji trening više. Imaćeš najbolje moguće uslove. Od terena, atmosfere, ekipu koja ne igra bunker, doduše nije ni Rudar bio bunker kao ni Posušje ali eto. Ubaci sva pojačanja, kojeg juniora, ove što smatraš da nisu baš skroz tarabe na klupu i eto. Ako ni tu ne bude igre, akcija, šuta po golu, jebiga onda Slaviša kofere i put Dežele. Nemam šta drugo da kažem. Ako izgubimo a ne bude naznaka promjene bilo kakve ni slučajno ne smije ostati da vodi i kup utakmicu sa Slogom.
Ne da Rudar nije bio u bunkeru nego su odigrali tacno onako kako smo mi trebali, visoki presing konstantan nasa odbrana nije jednu loptu mogla da iznese. Pritisak na zadnju liniju, po osvojenoj lopti brza tranzicija. Mi nismo mogli u napad da krenemo zbog njihove kontre, a nismo mogli ni na nasoj polovici da igramo zbog visokog presinga, apsolutno nista nismo mogli i bili smo nemocni, ne sjecam se kad smo nemocniji bilicikoradovic je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:33 pmOčisti ekipu od škarta, odstrani dugoročne probleme i igrače koji 100% ne mogu i daj mu utakmicu u Mostaru. Biće mu novi igrači na raspolaganju. Odradiće još nekoliko treninga do utakmice. Neka pojačanja će odraditi manje neki koji trening više. Imaćeš najbolje moguće uslove. Od terena, atmosfere, ekipu koja ne igra bunker, doduše nije ni Rudar bio bunker kao ni Posušje ali eto. Ubaci sva pojačanja, kojeg juniora, ove što smatraš da nisu baš skroz tarabe na klupu i eto. Ako ni tu ne bude igre, akcija, šuta po golu, jebiga onda Slaviša kofere i put Dežele. Nemam šta drugo da kažem. Ako izgubimo a ne bude naznaka promjene bilo kakve ni slučajno ne smije ostati da vodi i kup utakmicu sa Slogom.
Eto Slaviši sastav misli li makar 1 bod da donese iz Mostara. Treba probati ovako, pa sta bude. U svakom slucaju ne mogu biti gori od ovih pokušaja od fudbaleracikoradovic je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:45 pmPočetna u Mostaru:
Ćosić - Alić, Osmanović, Bičakčić, Galchev - Hodžić, Pejić - Peišoto, Prokop, Freeman - Husković.
Klupa: Abdulahović, Nastić, Odinaka, Radovac, Deni, Jaganjac, Korora, Gojak, Dragović.
Tribine: Muftić, Šukilović, Seedorf, Troupee, Erick, Ismail, Konings, Rakić, Krpić, Cvetanoski, Šabić. O tome ne treba ni pričati.
Garantujem da bi ih ubili nogama. Što se tiče skoka imaš Osmanovića, Bičakčića, Hodžića i Pejića. Čitava ekipa je brza nije spora i troma kao kad igra ekipica što bih ih ja na tribine. Znači nema puno pameti. Sasvim jednostavno i sasvim prosto. I opet kažem tukli bi ih sigurno. U najgorem slučaju ne bi bilo gore od ovog ali sam ubijeđen da bi ih raznijeli bez obzira što 9 ili 10 utakmica nemamo pobjede u ligi.
Inače se pravo proslavio rezultatima u zadnjem mandatu, kao i u Veležu...Sky1 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:15 pmJoš treba da nam kamatara navuku, a evo koriste svaku krizu, pa i ovu da ga prizovu. Čitam maloprije lik pitar, poznajem ga ali se pretvara kao naš navijač i dijeli njegove slike, kao brko vrijeme je. Isleeno se nadam da Nijaz nije toliko glup, to bi nam bio kraj navukao bi gnjev navijača, ozbiljno bi klub bio uzdrman, čak i ostanak Mirvića bi bio upitan. Ne treba nikome radnik koji će ga potkradati.
To i jeste najveći problem što se počne svršavati na imena prije nego što i kroče na teren. Dok se ne počnu tražiti i dovoditi igrači gladni i željni dokazivanja od kojih ćeš na terenu imati koristi i kasnije ih moći prodati, umjesto izraubovanih imena koja u zalazak karijere dolaze po još jedan ugovor prije oproštaja, i ličit ćemo na ništa.nikson je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 10:06 amNabijem ti nalogodavca na *****! Cuj Nijaz ima krivice a kolektivno svrsavamo na dosadasnja pojacanjaamar92 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 9:15 amSta Slavisa radi sa izborom igraca nije jasno. Kao sto sam kaze, morat ce popricati sa klubom o svemu. Previse nelogicnosti za sada.
Nama je jasno kakva je ekipa, ali on je jos vise ubija sa ovim eksperimentima. Medjutim, misljenja sam da nije vrijeme za mijenjanje trenera sad. Pustit ga jos bar do reprezentativne pauze pa onda podvuci crtu.
Isto tako nije sve ni do trenera, Nijaz ima velike krivice za sve, ali hajmo im svima dati vremena jos.
Ako bi Slavisa sam podnio ostavku, ne treba lutati sa nekim imenima. Dovedi provjereno ime tipa Biscan, Tomic, Klafuric, Coric, pa i Mesa ako je vrijeme. Sablja Jusufbegovic AO, ne daj Boze.
Malo li je borba za titulu,punjenje uhljupa i polufinale kupa,sa duplo jeftinijim rosterom....ublehas je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:59 pmInače se pravo proslavio rezultatima u zadnjem mandatu, kao i u Veležu...Sky1 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 12:15 pmJoš treba da nam kamatara navuku, a evo koriste svaku krizu, pa i ovu da ga prizovu. Čitam maloprije lik pitar, poznajem ga ali se pretvara kao naš navijač i dijeli njegove slike, kao brko vrijeme je. Isleeno se nadam da Nijaz nije toliko glup, to bi nam bio kraj navukao bi gnjev navijača, ozbiljno bi klub bio uzdrman, čak i ostanak Mirvića bi bio upitan. Ne treba nikome radnik koji će ga potkradati.