Sky1 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:42 pm
Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:19 pm
svabo je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:08 pm
Ja sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.
A raja je nervozna zbog rezultata i logično da se hvata za slamku i traži ono što je rečeno na press konferenciji da ćemo imati vrlo brzo, a to nemamo još uvijek.
Nije ovo ništa neobično i neočekivano.
Jasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.
Ali polako, nestaće oni brzo.
Pa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.
Vidi legendo....malo si polupo lončiće. Protiv amatera sam bio, da, ali tek onda kada se nađe bolje rješenje. A tada, a i sada mislim da Selimović, Šiljak i Amar to nisu. Da je Amar bio pametan i uradio reviziju poslovanja tada, sve bi se pokazalo. Na žalost finansijski patuljak, i zato ga je popušio.
I reći ću ti nešto. Idem na Željine utakmice kada se velika većina vas nije ni rodila. I najcrnji dan Željine istorije je gubitak bodova u Krupi. I zato bi se rokno i dan danas kakve ublehe i amatere smo imali u klubu.
I za kraj, trenutne promjene, i trenutni ljudi imaju moju maksimalnu podršku, ako im to išta znači. I biće rezultata, uspjeha, titula. Vratiće se Željo na vrh. A vi pjenite i dalje i plačite za ublehama.