Lijepo ukucaš u pretragu Izgradnja južne tribine stadiona Grbavica i u detaljima nađeš ugovor.nekonvencionalan je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 9:25 amGdje je ovdje ugovor? Našao sam samo ove osnovne informacije, nikakav dokument, ništa drugo.Nahlada je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 9:16 amhttps://www.anticorrupiks.com/registar-javnih-nabavkiVeteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 7:45 amKada investitor gradi vlastitim sredstvima, vremenski uslovi ne znače ništa. Primjer izgradnja zgrade kod Radon Plaze. Stanje na gradilištu kao u mravinjaku, bez obzira na zimu i snijeg.
Na žalost nismo vladari ovog procesa, ne gospodarimo budžetom, ne kontrolišemo i nadziremo radove. Ne znamo šta piše u ugovoru, i trenutno je tako. Ne možemo ni u koga uprijeti prstom na žalost.
Ugovor za izgradnju tribine je dostupan javnosti.

Nadam se da ti krv na oci nije krenula jer si krajickom oka vidio post koji pominje gradnju tribine.reks1 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 4:01 pmLijepa palamuda o gradjevinskim problemima,rokovima ,prevarama,isplatama.
Da mi je docekati i slicna kvazi naglabanja o zapadu.
Udjem na forum ocekujuci razmisljanja o prvoj tekmi,ko je bio dobar ko los,a ono gradjevinijada
Pa lijepo vam je rekao covjek da mi nismo gradjevinska firma,svojevremeno.
Moze se i o penzijama(top tema) .
Samo da mogu trcati i poslije sezdesete Ja prezadovoljan.
Dosao ne dosao ovaj ili onaj,samo da melju tempom.
Ne mogu od smijehati.ZE1921 je napisao/la: ↑čet jan 22, 2026 3:59 pmTalijan, lazni insajder, napisao sam ti ja na 7 dana prije potpisa ime i prezime u PP i rekao da se izvines na temi gdje si me prozvao.. nema te , ne odgovaras, usutio se.. tako i treba.
Ma, to je za javnost. On ide gdje mu Amra kaze. Amra u Firenci sa djecom, a on gastarbajter u Njemackoj
oĆerala ga sa dva kofera