🤍
🤍
🤍
Nijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
Tacno je to za Kemu, meni nije drago ako ce on biti u upravi ali gazda se sada pita.MATORI je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:40 pmNijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
..helem nejse...
Imao sam priliku pricati sa nekoliko ljudi koji su bili blizu Keme ...ili radili neke poslove sa njim.
NIKO ga nije pohvalio.
Kazu parafraziram:
"Hoce on pomoći - ali sebi...svakom drugom...tanko"!
Ne sikirajte se Kemo neće biti u upravi.Mirek11 je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:50 pmTacno je to za Kemu, meni nije drago ako ce on biti u upravi ali gazda se sada pita.MATORI je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:40 pmNijaza vecina hvali...neki i kude...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.
..helem nejse...
Imao sam priliku pricati sa nekoliko ljudi koji su bili blizu Keme ...ili radili neke poslove sa njim.
NIKO ga nije pohvalio.
Kazu parafraziram:
"Hoce on pomoći - ali sebi...svakom drugom...tanko"!
Pored toga, sve ove godine nije bio od pomoci, mozda cak suprotno.
A 70 godina ima, mislim da je njegovo vrijeme proslo.
Prije bi Gredu volio vidjeti
Slazem se. Ali su misevi ispali Duvnjak i Mataradzija koji su pobjegli pred skupstinu. To su ljudi koji su dugo u i oko kluba. Svaka cast ljudima koji su rekli Ne i to obrazlozili hrabro. Ovaj Misketov i Manuelov miš je pokazao da su mu sefovi ispred Zelje. Zbog takvi ljudi nemamo trofej 13 godina i imamo 20 uprava u tih 13 godina. Klasican primjer pickaluka i ljudi koji su tu zbog licnih interesa.

Sta, ako neko ne misli kao ti, odmah je bot?Norsborg je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 2:48 pmNe zelim da repliciram jer se tada pojavljuje botovanje.
Ne shvatam da botovi kao sto je Sky, Amar92, Ublehas i pored svega javljaju.
Sky- u pitanje. Zasto nisi stavio AI montirani info da je Guliasvili prodat AIK-u za 5 miliona eura?
Umjesto toga stavljas AI sliku Torpeda a svi znamo da su Mirvici navijaci Zelje, ukljucujuci Ismara.
Evo nam i sponzora kluba dok je Miske bio tuGlas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 27, 2025 1:54 pmKozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.
Fino, fino.