Refa1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 9:46 pm
plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 9:40 pm
Refa1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 8:26 pm
Mislit ćeš da te mrzim ali opet moram citirati.
Doveo je 10-12 novih igrača, od toga mu se jedan pokazao kao pogodak a to je Erick. Ostale kažnjava, loše igraju a i generalno su tanki igrači, počevši od Koningsa kojeg je najavio kao da je Drogba a sada vidi da je pojeo govno i da nema napadača koji bi mogao dati preko 5 golova a kamoli 10+. Mi kako sezona ide sve smo gori i gori umjesto da budemo bolji. Ne vidim rukopis igra niti ideju u igri. To je problem.
Ma necu misliti nista.
Smatram da nije rješenje u novom treneru svake sezone vise u picku materinu ima li ijedan da ostane dvije sezone makar propali? Ne kazem da to treba biti Adzem ali jel moguće da nijedan ne valja do sada za dvije sezone, jel moguće da smo doveli sve njih i da su svi bili skart?
Ako se kome trebala pružiti šansa još jednu godinu to je trebao biti Ćorić. Možda bi ove godine dosta bolje izgledali, ovako mrka kapa. Ne mozes dovesti 12 igrača i onda ti dvojica od njih igraju u prvoj, ostalo izmjene. Valjda je dovodio da budu bolji od prethodnih (Karjaševića, Radovca, Krpića i slično). Kakav je po tebi igrač Pejić i da li zaslužuje da igra u Želji?. Da druge evo ne nabrajam.
Pejic je eventualno-možda i dobar igrač ali u određenim formacijama, protiv određenih protivnika, u određenom momentu utakmice. Ovo sto do sada pokaza, ne valja nešto specijalno. Ne valja ni Konings, ne valja nešto posebno barem meni ni Sedorf, Sukilovic mi je bolji. Boljevic mi ne valja odavno, povreda, psiha ovo ono. Ne valja mi ni Lagumdžija dosta dugo već. Mislim da smo trebali i Muftica vec davno gurnuti u svijet. Ne valja mi dosta toga. Međutim, imamo to sto imamo i mislim da treba vremena. 20 utakmica nije mjerilo, barem meni. Ne znam cemu se narod nada? Titulu necemo osvojiti, u Evropi cemo najvjerojatnije učestvovati, kup je tek počeo, imamo svoju šansu.
Imamo to sto imamo, promjena trenera nam nista donijeti neće. A neka bude sta biti mora.