Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SkenderijaTM87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 27, 2025 6:35 pm

Krpic i Radovac nisu za prve postave, ali su jake opcije s klupe. Zbog toga bi bilo poprilicno lose ako su skroz otpisani. Da ne pricam o ugovorima, Radovac do 2027 ja mislim..
Ali ono ako nema druge opcije jebaji ga..

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 6:55 pm

BC1921 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 6:30 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 5:49 pm
BC1921 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 5:42 pm

Pa banujte, izvinjavam se sto imam svoje misljenje i znam neke stvari.
A mogo bi jos stosta napisati Bajo moj, npr i za tebe gdje bi te onda bilo stid uci na forum, al hajd nebitno.
Necu vise pisati, izvinjavam se svima...
Ja te molim da napises ....molim te slobodno sve sto imas napisi
A.posto vidim da me.znas onda znas gdje me.mozes naci.....pa doodji to mi reci u lice....nemoj pickasko ovako sakriven iza zayebanog nicka...

Naravno, sjecam se kad si i prve bar salove prodavao gore u srcu carsije...
A sjecam se i kad se zaradjivalo na Zelji u onim teskim vremenima, tuzakalo, dolazilo na Grbavicu i pritiskalo...
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...
:rofl: :placeodsmijeha:
Sad znam.i ko si....
800 bar salova je u tom periodu uradjeno i prodato u mojoj radnji...Radjeni su iskljucivo od.mojih para.Sva zarada je isla na tribinu.To ti mogu potvrditi ljudi koii su tada bili zajedno na tribini.Za sve ovo i dan danas imam pisani trag upravo zbog qarina kao ti...
Zaradjivanje na Zelji.
Ako ti je naplata samo materijala bez ruku.zarada,knda si pogresno informisan....
Ne znam da sam.ja nekoga tuzio i pritiskao....
Znaci sve sto si iznio je cista laz.
I slobodno ako imas jos toga vrlo rado cu ti pojasniti...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BC1921
Kontakt:

sri avg 27, 2025 7:12 pm

Dzezvar je napisao/la:
BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 5:49 pm

Ja te molim da napises ....molim te slobodno sve sto imas napisi
A.posto vidim da me.znas onda znas gdje me.mozes naci.....pa doodji to mi reci u lice....nemoj pickasko ovako sakriven iza zayebanog nicka...

A sjecam se i kad se zaradjivalo na Zelji u onim teskim vremenima, tuzakalo, dolazilo na Grbavicu i pritiskalo...
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...
Sad znam.i ko si....
800 bar salova je u tom periodu uradjeno i prodato u mojoj radnji...Radjeni su iskljucivo od.mojih para.Sva zarada je isla na tribinu.To ti mogu potvrditi ljudi koii su tada bili zajedno na tribini.Za sve ovo i dan danas imam pisani trag upravo zbog qarina kao ti...
Zaradjivanje na Zelji.
Ako ti je naplata samo materijala bez ruku.zarada,knda si pogresno informisan....

Kao i inace samo spinujes i bjezis od istine, nigdje nisam reko da si zaradjivao od bar salova vec da te znam od tog perioda.
O zaradjivanju na racun Zelje opet bjezis od istine, znas ti dobro na sta mislim, ah da iz ljubavi prema klubu se zaradjivalo na racun kluba i uzimale pare. Hmmm, ko li je ono u tom periodu bio u klubu? Ah da...
Sretno u supljiranju.
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 7:25 pm

BC1921 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 7:12 pm
Dzezvar je napisao/la:
BC1921 je napisao/la:

Sad znam.i ko si....
Zaradjivanje na Zelji.

Kao i inace samo spinujes i bjezis od istine, nigdje nisam reko da si zaradjivao od bar salova vec da te znam od tog perioda.
O zaradjivanju na racun Zelje opet bjezis od istine, znas ti dobro na sta mislim, ah da iz ljubavi prema klubu se zaradjivalo na racun kluba i uzimale pare. Hmmm, ko li je ono u tom periodu bio u klubu? Ah da...
Sretno u supljiranju.
Napisi onda sta kako se to zaradjivalo konkretno....mogu i to objasniti...
Ako ko supljira onda si to ti...rekao sam ti slobodno sve sto imas i sve sto znas o meni napisi .....konkretno samo....ovako si neozbiljan za dalju komunikaciju....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran 1921
Kontakt:

sri avg 27, 2025 7:55 pm

Dobiti slogu,kakvi kartoni,imamo sirinu.Cuj cuvati za Borac?Kakve ti koristi ako se sacuvas od kartona a ne pobijedis.

Norsborg
Kontakt:

sri avg 27, 2025 9:11 pm

BC1921 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 3:23 pm
Sto je to panika i problem napisati da ljudi koji su privrzeni Misimovicu nece dici ruku za investitora ili da trenutno nisu za?
Hvala Bogu pa se 99,99% ima dovoljno ruku da se izglasa.
A svakako da kojim slucajem i propadne (a nece aBd), tacno imenom i prezimenom ce se znati ko je bio protiv i ko ide da sroza Zelju, jer ovim nacinom mi mozemo samo prezivljavati sa ponekim bljeskom i izlaskom u Evropu...
Opusteno ba, sacekajmo zvanicni dopis i skupstinu sa glasanjem. Trebace biti bas mangup pa oboriti ovo a hodati ovim gradom.
Bas tako, cekamo skupstinu i ako Bog da ulazak Mirvica.
Mislim da o ovoj temi do skupstine vise ne treba nista pisati i admin treba to blokirati. Otislo se predaleko.
A nakon skupstine, u eventualnom odbijanju ce se sve znati.

south side
Kontakt:

sri avg 27, 2025 9:14 pm

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

HajrA
Kontakt:

sri avg 27, 2025 10:16 pm

south side je napisao/la:
Adzem gost kod mime
https://youtube.com/watch?v=dP9Lkhx3_-c
:palacgore:
TM87

salle86
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:11 pm

Odličan intervju. Kratak. Što rekoše puno toga bi se još imalo reći.

Ono najbitnije, ovakvim pristupom u javnosti 50% bi reakcije bile blaže. Ja lično zaključnih kako je Adžem došao da se nekome osveti i pokaže da je i prošli put bio "za Želju". Samo nije uzeo u obzir ono što je rekao na samom početku da je i nama navijačima puna kapa i da nam "se treba ići (malo i) uz dlaku a ne u kontru.
Ovi ciljevi kako reče, mislim da svaki pravi i realni navijač tako nešto i očekuje i da je to taman mjera.
Navijačima je najlakše začepiti usta igrom i(li) rezultatima, nikako mahanjem glavom i kurčenjem.
Mir u kući je "kupljen" , sad ga valja njegovati...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

gavran
Kontakt:
Status: Online

sri avg 27, 2025 11:41 pm

south side je napisao/la:
Adzem gost kod mime
https://youtube.com/watch?v=dP9Lkhx3_-c
jos se pravi grbav...........
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gavran, Google [Bot], ubaceni element i 108 gostiju.

Prijava