Krpic i Radovac nisu za prve postave, ali su jake opcije s klupe. Zbog toga bi bilo poprilicno lose ako su skroz otpisani. Da ne pricam o ugovorima, Radovac do 2027 ja mislim..
Ali ono ako nema druge opcije jebaji ga..
BC1921 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:30 pm
Naravno, sjecam se kad si i prve bar salove prodavao gore u srcu carsije...
A sjecam se i kad se zaradjivalo na Zelji u onim teskim vremenima, tuzakalo, dolazilo na Grbavicu i pritiskalo...
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...
Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:55 pmBC1921 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:30 pm
A sjecam se i kad se zaradjivalo na Zelji u onim teskim vremenima, tuzakalo, dolazilo na Grbavicu i pritiskalo...
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...![]()
![]()
Sad znam.i ko si....
800 bar salova je u tom periodu uradjeno i prodato u mojoj radnji...Radjeni su iskljucivo od.mojih para.Sva zarada je isla na tribinu.To ti mogu potvrditi ljudi koii su tada bili zajedno na tribini.Za sve ovo i dan danas imam pisani trag upravo zbog qarina kao ti...
Zaradjivanje na Zelji.
Ako ti je naplata samo materijala bez ruku.zarada,knda si pogresno informisan....
Ne znam da sam.ja nekoga tuzio i pritiskao....
Znaci sve sto si iznio je cista laz.
I slobodno ako imas jos toga vrlo rado cu ti pojasniti...
Napisi onda sta kako se to zaradjivalo konkretno....mogu i to objasniti...BC1921 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 7:12 pmDzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:55 pmBC1921 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:30 pm
Helem nejse, nebitno... Ja sam nekada 2018 cini mi se pobjego s onog foruma na ovaj zbog jednoumlja i zabrane pisanja istine, evo radi ti sa na ovom isto to, iako i ti znas sta je istina. Navijaci Amara i Misketa, sretno vam bilo...![]()
![]()
Sad znam.i ko si....
800 bar salova je u tom periodu uradjeno i prodato u mojoj radnji...Radjeni su iskljucivo od.mojih para.Sva zarada je isla na tribinu.To ti mogu potvrditi ljudi koii su tada bili zajedno na tribini.Za sve ovo i dan danas imam pisani trag upravo zbog qarina kao ti...
Zaradjivanje na Zelji.
Ako ti je naplata samo materijala bez ruku.zarada,knda si pogresno informisan....
Ne znam da sam.ja nekoga tuzio i pritiskao....
Znaci sve sto si iznio je cista laz.
I slobodno ako imas jos toga vrlo rado cu ti pojasniti...
Kao i inace samo spinujes i bjezis od istine, nigdje nisam reko da si zaradjivao od bar salova vec da te znam od tog perioda.
O zaradjivanju na racun Zelje opet bjezis od istine, znas ti dobro na sta mislim, ah da iz ljubavi prema klubu se zaradjivalo na racun kluba i uzimale pare. Hmmm, ko li je ono u tom periodu bio u klubu? Ah da...
Sretno u supljiranju.
Bas tako, cekamo skupstinu i ako Bog da ulazak Mirvica.BC1921 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 3:23 pmSto je to panika i problem napisati da ljudi koji su privrzeni Misimovicu nece dici ruku za investitora ili da trenutno nisu za?
Hvala Bogu pa se 99,99% ima dovoljno ruku da se izglasa.
A svakako da kojim slucajem i propadne (a nece aBd), tacno imenom i prezimenom ce se znati ko je bio protiv i ko ide da sroza Zelju, jer ovim nacinom mi mozemo samo prezivljavati sa ponekim bljeskom i izlaskom u Evropu...
Opusteno ba, sacekajmo zvanicni dopis i skupstinu sa glasanjem. Trebace biti bas mangup pa oboriti ovo a hodati ovim gradom.
south side je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 9:14 pmAdzem gost kod mime
https://youtube.com/watch?v=dP9Lkhx3_-c
jos se pravi grbav...........south side je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 9:14 pmAdzem gost kod mime
https://youtube.com/watch?v=dP9Lkhx3_-c