A kako je to tvoja lijepa glavica skontala ?Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 6:31 amOvdje su vecina navijači senada misimovica a ne Zelje,samo Zeljo je bitan ostalima kanta abdd,eto vam ga tamo ližite mu dupe i dalje,ni jedan pojedinac nije iznad kluba,naprijed Željo !!!!
Kad vidiš da nismo imali Trupea, Sedorfa, Karamarka, Boljevića, da je Šošić bio na klupi to je pola ekipe, znači da tu ima nekog materijala, ipak se igralo sa Zrinjskim.
Ti onda ne čitaš forum kad njega pitaš je li za investitora. Od prvog dana kada se pojavila informacija je rekao da je ZA. A ti nama reci ko je vama dao instrukcije da širite lažnu priču o opstrukcijama? I je li tebi uredu da se poziva na likvidaciju Senada na anamoonom forumu, pretpostavljam da si jedan od tih orangutana? Zašto biste likvidirali nekoga, ko nije u klubu i ko nikada ni na jedan način nije oštetio klub, pa i da jeste zašto pozivati na likvidaciju. Strašno šta sam pročitao.Norsborg je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 10:29 amNema apsolutno nikakve potrebe da branis Senada, izjasni se samo da li si ili nisi za investitora. Vjerujem da si jako dobro upucen u igrokaz, zato budi Zeljo.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:03 amBoga mi vam nece proci ova prica.
Senada niko ne spominje sve dok se ne pojavite vi padobranci koji u svakom postu pokusavate da olajavate....bez razloga i potrebe jer covjek nije u klubu od 2018 godine,u stvari bio je jednom kada je posudio pare da se isplati vas ljubimac koji je blokirao klub pred izdavanje licence.
Sami pravite ove podjele na ove i one,niko drugi.Ne znam sta vam je cilj.
Od prvog dana kada se procula prica o investitoru pojavili su se padobranci sa pricom o nekakvim strujama i kako Senad radi sve da opstruira ovo oko Mirvica.
Ne.znam koje su vam pobude ali nemojte to raditi jer nema potrebe za tim.
Aktivirali ste se pojavom ovog klipa.....meni simptomaticno....gore forumi o senadu i influencerici....poceli ste sa etiketiranjem nas koji bilo sta pozitivno kazemo o Senadu.
Opet kazem ne znam zbog cega ali saznat ce se i to....
Polako,tiha vida brijegove valja
Opet ponavljam da ne treba braniti nikoga, pa cak ni u slucaju traceva.
Mene je uvijek "strah" tih utakmica gdje nam se vraćaju "bitni" igrači. Uzmemo borac sa klupom i onda ga popušimo od delegata sa "prvim" timom.milanribar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 11:17 amKad vidiš da nismo imali Trupea, Sedorfa, Karamarka, Boljevića, da je Šošić bio na klupi to je pola ekipe, znači da tu ima nekog materijala, ipak se igralo sa Zrinjskim.
Koliko sam skontao prema pripremnim igra poziciju zadnjeg veznog, gdje je birvaktile Zolotić igrao ili ti ga Niema.Jacksparrow je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 1:29 pmKoju poziciju igra Gojak mali nisam upućen nikako u njegove kvalitete ali sam dosta puta procitao da ga hvalite i jedva cekate da zaigra