Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 19, 2025 12:48 pm

DizelForce je napisao/la:
uto avg 19, 2025 9:24 am
Valter je napisao/la:
pon avg 18, 2025 9:31 pm
pon avg 18, 2025 8:55 pm

Zrinjski koji treba da igra protiv Sarajeva Borca i Sloge i nas....
znaci dvojac iz mostara nas napusta, i otkud ibrahim zar nije on na posudbi
Dakle tabela na koju se pozivamo da smo prvi nije relevantna.
Al nekome dobro dođe da uljepša stvari.
pred sezonu svi bi potpisali 8 bodova iz 4 tekme, to je moj argument, a ne ova tabela, suludo se njom pozivati
Realno, ja bih prihvatio i 7 bodova u prva 4 kola (6 kući plus 1 ili Posušje ili Mostar). Iz razloga što je cilj europa, a ona se ostvaruje tako što kući dobiješ sve a i gostima šta ugrabiš.
Ovo sad je čak i +1 ali ne možeš biti toliko utučen u glavu pa prihvatati vazda mrvice, kad ti se otvori nešto treba malo o muda pokazati pa uzeti što se nudi.
Da smo dobili obje kući, obje vani...možeš misliti atmosfere u nedjelju. Ne sumnjam i ovako da će biti, ali treba graditi pobjednički, šampionski mentalitet a ne luzerski koji nas prati sezonama gdje se zadovoljavamo minimumom minimuma
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

DizelForce
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:31 pm

salle86 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 12:48 pm
uto avg 19, 2025 9:24 am
Valter je napisao/la:
pon avg 18, 2025 9:31 pm

Dakle tabela na koju se pozivamo da smo prvi nije relevantna.
Al nekome dobro dođe da uljepša stvari.
pred sezonu svi bi potpisali 8 bodova iz 4 tekme, to je moj argument, a ne ova tabela, suludo se njom pozivati
Realno, ja bih prihvatio i 7 bodova u prva 4 kola (6 kući plus 1 ili Posušje ili Mostar). Iz razloga što je cilj europa, a ona se ostvaruje tako što kući dobiješ sve a i gostima šta ugrabiš.
Ovo sad je čak i +1 ali ne možeš biti toliko utučen u glavu pa prihvatati vazda mrvice, kad ti se otvori nešto treba malo o muda pokazati pa uzeti što se nudi.
Da smo dobili obje kući, obje vani...možeš misliti atmosfere u nedjelju. Ne sumnjam i ovako da će biti, ali treba graditi pobjednički, šampionski mentalitet a ne luzerski koji nas prati sezonama gdje se zadovoljavamo minimumom minimuma
kad u naredna 3 kola uzmemo jedno 6 bodova, bit ce euforije, lagani smo ba samo bez sikiracije.

Veteran 1921
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:34 pm

Da smo dobili dvije kuci a uzeli po bod na gostovanjima ne bi bila ovolika negativa.

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:36 pm

Tako i Adzem govori, da smo ovo, da smo ono, a ustvari goli k, a uopste nemamo losu ekipu, samo imamo katastrofa trenera...

Sky1
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:08 am
Mi smo trebali izvuci iz ovih utakmica maksimalan broj bodova s obzirom da smo imali nikada laksi zrijeb na pocetku u zadnjih 10 godina.Nema ooravdanja za kiksove protiv ekipa koje si hladno dobijao prosle sezone.
Lik je bez potrebe mijenjao kapitena.Sebi napravio medvjedju uslugu.
Ok Sosic u izlogu i kontali su ga prodati a za lika nije dosla jos uvijek niti jedna ponuda.
Na silu se ne moze prodavati niti yebavati....skoci ti na nos
Realno, Šošić po trenutnoj formi je nivo federalne lige, ako ne popravi formu teško će i stići ikakva punuda, pa da mu stavi tri kapitenske.

djidomova
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:38 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 1:36 pm
Tako i Adzem govori, da smo ovo, da smo ono, a ustvari goli k, a uopste nemamo losu ekipu, samo imamo katastrofa trenera...
+1.
Željezničar za život cijeli!

Z_1921
Kontakt:

uto avg 19, 2025 1:43 pm

milanribar je napisao/la:
uto avg 19, 2025 11:04 am
Z_1921 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:42 am
mula je napisao/la:
pon avg 18, 2025 7:40 pm
Trenutno smo prvi na tabeli.
Imamo 8 bodova
Nismo izgubili niti jednu od 4 utakmice
Da smo pobjedili 2 utakmice na Grbavici, a izgubili od Veleza i kojim slučajem odigrali neriješeno sa Posušjem imali bi 7 bodova i ne bi ovakav pritisak bio da se Adzem smjeni.
Mislim da bi većina navijača potpisalo 8 bodova iz prve 4 utakmice prije početka
Nije sve tako crno
Nemamo neku igru, ali realno i ne možemo očekivati. Moramo pustiti da se poslože neke stvari i da vrijeme učini svoje. Dosta je došlo novih igraca
E sta pises, ovo je za bana. Cuj potpisali bi 8 bodova protiv 4 ekipe od kojih ce 2 10000% ispasti iz lige ove sezone. Mi smo morali sve dobiti osim veleza ovog eventualno, a cinjenica je da imamo dva teska kiksa na Grbavici i dvije vise sretne nego spretne pobjede na strani.
Igru nemamo, prelazni rok ocajan, stanje u svlacionici katastrofa, trener se ruga navijacima itd itd.
Što je prelazni rok očajan? U odbrani si doveo 3 bolja igrača od onih koje si imao i to se vidi odmah.

Erick odličan, jedini minus nije se našao adekvatan napadač tj. holanđanin je kasno doveden.

Kakvih smo prelaznih rokova imal za ovaj se može reć da je više nego dobar, to što mi imamo pamćenje ko riba zato smo tu gdje jesmo...
Zato sto smo doveli 50 nekakvih igraca od kojih imamo korist od cetvorice. Za plate Gojaka, Ibrahima, Garcevica, Osmanovica si mogao dovesti jednog solidnog igraca a od ove cetvorice nemas nikakvu korist. Rakic i Konings su promasaji teski i opet smo dosli do toga da spica nemamo

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 19, 2025 2:28 pm

Z_1921 je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:42 am

E sta pises, ovo je za bana. Cuj potpisali bi 8 bodova protiv 4 ekipe od kojih ce 2 10000% ispasti iz lige ove sezone. Mi smo morali sve dobiti osim veleza ovog eventualno, a cinjenica je da imamo dva teska kiksa na Grbavici i dvije vise sretne nego spretne pobjede na strani.
Igru nemamo, prelazni rok ocajan, stanje u svlacionici katastrofa, trener se ruga navijacima itd itd.
Što je prelazni rok očajan? U odbrani si doveo 3 bolja igrača od onih koje si imao i to se vidi odmah.

Erick odličan, jedini minus nije se našao adekvatan napadač tj. holanđanin je kasno doveden.

Kakvih smo prelaznih rokova imal za ovaj se može reć da je više nego dobar, to što mi imamo pamćenje ko riba zato smo tu gdje jesmo...
Zato sto smo doveli 50 nekakvih igraca od kojih imamo korist od cetvorice. Za plate Gojaka, Ibrahima, Garcevica, Osmanovica si mogao dovesti jednog solidnog igraca a od ove cetvorice nemas nikakvu korist. Rakic i Konings su promasaji teski i opet smo dosli do toga da spica nemamo
Prva trojica sto si naveo imaju 17, 18 i 19 godina i odigranih nula minuta. TI zakljucio da su promasaji i da imaju visoke plate na osnovu cega?

Ne znam ni za Osmanovica kako to mozes reci zbog jednog kiksa u prvom zvanicnom nastupu, a i ova dva spica su tek dosla.

cikoradovic
Kontakt:

uto avg 19, 2025 2:39 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri avg 13, 2025 8:33 pm
Tipujem da će članci krenuti od čmarne dlačice koordinatora omladinske nam škole, preko jednog nepopularnog portala pa do ostalih uglednih portala. Naručioci članaka su ujedno i spasioci. Ljudi nam nude ruku spasa od dušmana.
Počeli su sa člancima. Inače je baš bitno da čujemo godinu dana poslije da je Željo nudio Ljajiću platu od 250k modernih i stan u Bosmalu. Šteta je samo što su pročitani.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 19, 2025 3:49 pm

uto avg 19, 2025 2:39 pm
sri avg 13, 2025 8:33 pm
Tipujem da će članci krenuti od čmarne dlačice koordinatora omladinske nam škole, preko jednog nepopularnog portala pa do ostalih uglednih portala. Naručioci članaka su ujedno i spasioci. Ljudi nam nude ruku spasa od dušmana.
Počeli su sa člancima. Inače je baš bitno da čujemo godinu dana poslije da je Željo nudio Ljajiću platu od 250k modernih i stan u Bosmalu. Šteta je samo što su pročitani.

slika
Na ovo si mislio.Zna se jako dobro da je Jasmin Badzak pregovarao sa Ljajicem.Znaci ob je jedino ovaj info mogao pustiti u javnost...
Ova dva medija su inace poznata po tome kako pisu narucene clanke.
Ja mislim da je ovo uvod u jednu medijsku ofanzivu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Z_1921
Kontakt:

uto avg 19, 2025 3:50 pm

SamoIstina je napisao/la:
uto avg 19, 2025 2:28 pm
Z_1921 je napisao/la:

Prva trojica sto si naveo imaju 17, 18 i 19 godina i odigranih nula minuta. TI zakljucio da su promasaji i da imaju visoke plate na osnovu cega?

Ne znam ni za Osmanovica kako to mozes reci zbog jednog kiksa u prvom zvanicnom nastupu, a i ova dva spica su tek dosla.
Nek imaju 12 godina, imaju platu po 2000 sigurno. Za 8000 si mogao solidnog igraca dovesti koji bi dao ruke a ove cemo sutati po posudbama u Slaviji i Romaniji dok im ne istekne ugovor. Na Osmanovica se poslije one greske vjerujem ni ne racuna, a spicevi po do sada prikazanom ne djeluju kao ok rjesenja. Imamo totalno neizbalansiranu ekipu gdje u rosteru imamo bruku nekih ofanzivaca od kojih nemamo koristi a imamo 2 vezna igraca.

Gola
Kontakt:
Status: Online

uto avg 19, 2025 4:09 pm

Cemu taj stav da su jedino bitni bodovi u prva cetiri kola?
Sta cemo sa ostalih 32 kola, sa igrom, atmosferom, medjuljudskim odnosima, izjavama, objavama, arogancijom?
Neka ga do skupstine, al Bogami onda treba da ide bez obzira da li se prijedlozi usvoje ili ne.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Trenutno korisnika/ca: Gola, Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava