Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Z_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 19, 2025 10:42 am

mula je napisao/la:
pon avg 18, 2025 7:40 pm
Trenutno smo prvi na tabeli.
Imamo 8 bodova
Nismo izgubili niti jednu od 4 utakmice
Da smo pobjedili 2 utakmice na Grbavici, a izgubili od Veleza i kojim slučajem odigrali neriješeno sa Posušjem imali bi 7 bodova i ne bi ovakav pritisak bio da se Adzem smjeni.
Mislim da bi većina navijača potpisalo 8 bodova iz prve 4 utakmice prije početka
Nije sve tako crno
Nemamo neku igru, ali realno i ne možemo očekivati. Moramo pustiti da se poslože neke stvari i da vrijeme učini svoje. Dosta je došlo novih igraca
E sta pises, ovo je za bana. Cuj potpisali bi 8 bodova protiv 4 ekipe od kojih ce 2 10000% ispasti iz lige ove sezone. Mi smo morali sve dobiti osim veleza ovog eventualno, a cinjenica je da imamo dva teska kiksa na Grbavici i dvije vise sretne nego spretne pobjede na strani.
Igru nemamo, prelazni rok ocajan, stanje u svlacionici katastrofa, trener se ruga navijacima itd itd.

avlami97
Kontakt:

uto avg 19, 2025 10:44 am

cipiripi je napisao/la:
čet avg 07, 2025 8:47 am
Prenosim komentar sa org-a vezano za izgradnju tribine, dakle nije do izvodjaca radova.

"Radova na Jugu neće biti sigurno još 15ak dana jer se promijenila prvobitno planirana lokacija za šipove, geodeti su izgleda uradili loše svoj posao"

Nadam se da ce problem rijesiti sto prije kako bi se radovi nastavili.

Raduje me jedna cinjenica sto se ovo sve placa "drzavnim novcem", a pritisak javnosti ce biti ogroman ako se ne zavrsi na vrijeme
Ima li išta novo?
Više od 15 dana ni lopatu nisu uzeli u ruke. Niko se ne oglašava. Ni Klub, ni izvođač radova ni ovi smradovi od političara.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

uto avg 19, 2025 10:49 am

Ma nagodit će se to da se vrpca presječe tačno pred izbore 100%. Kakav februar i rokovi 🤣.

avlami97
Kontakt:

uto avg 19, 2025 10:56 am

igla je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:49 am
Ma nagodit će se to da se vrpca presječe tačno pred izbore 100%. Kakav februar i rokovi 🤣.
Svjestan sam ja da će to biti pred neke izboree. Samo nisam siguran u kom izbornom ciklusu.
Politika gradi stadion u Brčkom 20 godina, u Tuzli preko 10 sigurno, pod Bijelim brijegom zakopali i stali, evo godinu.dvije...

Da se bar hoće iko sjetiti da zvanično objavi u čemu je problem i zbog čega su radovi stali. Nažalost, nema ni toga.

igla
Kontakt:

uto avg 19, 2025 10:58 am

Mislim da će ovdje max do narednih izbora biti jer su oči javnosti veće u Sarajevu nego bilo gdje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:03 am

Pa ove su pare namjenske, potpisan je ugovor, ne razumijem ko te moze zajebat? Kakve veze ima stadion u Brckom ili Tuzli gdje ljudi samo obecavaju? Jos samo sad treba i taj problem bez razloga da se uvuce jos i ta negativa u klub kao eto neko nas zajebo, dovoljno nam je ovo problema.
Željezničar ante portas !

milanribar
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:04 am

Z_1921 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:42 am
mula je napisao/la:
pon avg 18, 2025 7:40 pm
Trenutno smo prvi na tabeli.
Imamo 8 bodova
Nismo izgubili niti jednu od 4 utakmice
Da smo pobjedili 2 utakmice na Grbavici, a izgubili od Veleza i kojim slučajem odigrali neriješeno sa Posušjem imali bi 7 bodova i ne bi ovakav pritisak bio da se Adzem smjeni.
Mislim da bi većina navijača potpisalo 8 bodova iz prve 4 utakmice prije početka
Nije sve tako crno
Nemamo neku igru, ali realno i ne možemo očekivati. Moramo pustiti da se poslože neke stvari i da vrijeme učini svoje. Dosta je došlo novih igraca
E sta pises, ovo je za bana. Cuj potpisali bi 8 bodova protiv 4 ekipe od kojih ce 2 10000% ispasti iz lige ove sezone. Mi smo morali sve dobiti osim veleza ovog eventualno, a cinjenica je da imamo dva teska kiksa na Grbavici i dvije vise sretne nego spretne pobjede na strani.
Igru nemamo, prelazni rok ocajan, stanje u svlacionici katastrofa, trener se ruga navijacima itd itd.
Što je prelazni rok očajan? U odbrani si doveo 3 bolja igrača od onih koje si imao i to se vidi odmah.

Erick odličan, jedini minus nije se našao adekvatan napadač tj. holanđanin je kasno doveden.

Kakvih smo prelaznih rokova imal za ovaj se može reć da je više nego dobar, to što mi imamo pamćenje ko riba zato smo tu gdje jesmo...

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:13 am

AsharaK je napisao/la:
Pa ove su pare namjenske, potpisan je ugovor, ne razumijem ko te moze zajebat? Kakve veze ima stadion u Brckom ili Tuzli gdje ljudi samo obecavaju? Jos samo sad treba i taj problem bez razloga da se uvuce jos i ta negativa u klub kao eto neko nas zajebo, dovoljno nam je ovo problema.
Istina je nažalost, ništa od juga, a izgleda i zapad će srušiti pa da nam ostanu samo dvije trEbine, a ako klizište krene idemo u ilijaš igrati

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:14 am

LARSSON je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Istina je nažalost, ništa od juga, a izgleda i zapad će srušiti pa da nam ostanu samo dvije trEbine, a ako klizište krene idemo u ilijaš igrati
Uvijek si imao najbolje informacije

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:16 am

AsharaK je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Naravno. A pošto je naš kanton široke ruke, odlučili su pare iz kantona sarajevo preusmjeriti za stadion u drugom kantonu, a možda čak i državi

Ludvig Leple
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:17 am

avlami97 je napisao/la:
uto avg 19, 2025 10:44 am
cipiripi je napisao/la:
čet avg 07, 2025 8:47 am
Prenosim komentar sa org-a vezano za izgradnju tribine, dakle nije do izvodjaca radova.

"Radova na Jugu neće biti sigurno još 15ak dana jer se promijenila prvobitno planirana lokacija za šipove, geodeti su izgleda uradili loše svoj posao"

Nadam se da ce problem rijesiti sto prije kako bi se radovi nastavili.

Raduje me jedna cinjenica sto se ovo sve placa "drzavnim novcem", a pritisak javnosti ce biti ogroman ako se ne zavrsi na vrijeme
Ima li išta novo?
Više od 15 dana ni lopatu nisu uzeli u ruke. Niko se ne oglašava. Ni Klub, ni izvođač radova ni ovi smradovi od političara.
Polako, nije šećer pao u vodu.

Nastavlja se sa radovima u narednim danima.

Zakotrljalo se po pitanju stadiona u pozitivnom smislu.

Malo strpljenja, a mislim kad smo čekali ovoliko da možemo još malo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:17 am

LARSSON je napisao/la:
uto avg 19, 2025 11:16 am
AsharaK je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Naravno. A pošto je naš kanton široke ruke, odlučili su pare iz kantona sarajevo preusmjeriti za stadion u drugom kantonu, a možda čak i državi
Mozda dadnu za ovaj u Brckom

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:18 am

Sve mi se vise cini da vrsni menadzer Bilalagic, kojem jednom stavljena rampa(slucaj Osmankovic) zasluzan za ovaj cirkus. Menadzer je Madzidu, a vidim i Rakicu odskora. Dok je Adzem bio tu prosli put je vedrio i oblacio a cini mi se da ce opet. S obzirom na ljudske kvaliteta pomenutog, opet cemo mi zakukati kad nam se obije o glavu.

Ovi sto pisu 8.bodova prvi si etc, bili bi zadovoljni da smo slavili kuci. Drugovi mi nemamo nikakvu igru, manite se price o uigranosti. Mi nit imamo ideju nit viziju vec samo izbij nabij fudbal.

P.S

Krpica ovako tjerati nakon svega je cist dokaz da smo izgubili i manire velikog kluba, a vi gospodo koji ste ovo aminovali nek vas je stid.

avlami97
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Pa i tamo su pare namjenske. I tamo se gradi iz budžetskih sredstava. I tamo su potpisani neki ugovori i nakon toga slikanje političara. Sve po istoj matrici.
Ne vjerujem političarima.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:20 am

@south_side taj post je objavljen ovdje, može se pronaći na stranicama prije

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:29 am

avlami97 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Pa i tamo su pare namjenske. I tamo se gradi iz budžetskih sredstava. I tamo su potpisani neki ugovori i nakon toga slikanje političara. Sve po istoj matrici.
Ne vjerujem političarima.
U Tz nije potpisan ni jedan ugovor osim onih sipova, ljudi napravili i to je to. Nemas sta vjerovat ili ne, ugovor je potpisan i bit ce zavrseno ono sto je potpisano, ovo ce im produzit rok zbog mjenjanja projekta i to je to.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto avg 19, 2025 11:59 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Sve mi se vise cini da vrsni menadzer Bilalagic, kojem jednom stavljena rampa(slucaj Osmankovic) zasluzan za ovaj cirkus. Menadzer je Madzidu, a vidim i Rakicu odskora. Dok je Adzem bio tu prosli put je vedrio i oblacio a cini mi se da ce opet. S obzirom na ljudske kvaliteta pomenutog, opet cemo mi zakukati kad nam se obije o glavu.

Ovi sto pisu 8.bodova prvi si etc, bili bi zadovoljni da smo slavili kuci. Drugovi mi nemamo nikakvu igru, manite se price o uigranosti. Mi nit imamo ideju nit viziju vec samo izbij nabij fudbal.

P.S

Krpica ovako tjerati nakon svega je cist dokaz da smo izgubili i manire velikog kluba, a vi gospodo koji ste ovo aminovali nek vas je stid.
Nemoj tako Bozo.. Rakela je vrhunski golgeter!
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto avg 19, 2025 12:13 pm

plavi kanarinac je napisao/la:

P.S

Za Jaganjca je jos uvijek CR7

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto avg 19, 2025 12:28 pm

uto avg 19, 2025 12:13 pm
plavi kanarinac je napisao/la:

P.S

Za Jaganjca je jos uvijek CR7
Jao pa jos se nije Hamza nas keramike ufatio. Pa ***** mu misa do kad vise..

salle86
Kontakt:

uto avg 19, 2025 12:47 pm

DizelForce je napisao/la:
uto avg 19, 2025 9:24 am
Valter je napisao/la:
pon avg 18, 2025 9:31 pm
DizelForce je napisao/la:
pon avg 18, 2025 8:55 pm

Zrinjski koji treba da igra protiv Sarajeva Borca i Sloge i nas....
znaci dvojac iz mostara nas napusta, i otkud ibrahim zar nije on na posudbi
Dakle tabela na koju se pozivamo da smo prvi nije relevantna.
Al nekome dobro dođe da uljepša stvari.
pred sezonu svi bi potpisali 8 bodova iz 4 tekme, to je moj argument, a ne ova tabela, suludo se njom pozivati
Realno, ja bih prihvatio i 7 bodova u prva 4 kola (6 kući plus 1 ili Posušje ili Mostar). Iz razloga što je cilj europa, a ona se ostvaruje tako što kući dobiješ sve a i gostima šta ugrabiš.
Ovo sad je čak i +1 ali ne možeš biti toliko utučen u glavu pa prihvatati vazda mrvice, kad ti se otvori nešto treba malo o muda pokazati pa uzeti što se nudi.
Da smo dobili obje kući, obje vani...možeš misliti atmosfere u nedjelju. Ne sumnjam i ovako da će biti, ali treba graditi pobjednički, šampionski mentalitet a ne luzerski koji nas prati sezonama gdje se zadovoljavamo minimumom minimuma

Edit, ova pobjeda u Mostaru je ogromna, jer je po svemu do sad Velež glavni konkurent za to 4.mjesto.
Sloga je takođe ali oni eto moraju sve su prilike igrati za Borac tako da u startu im fali bodova koje će teško na drugim mjestima nadoknaditi.
E sad kako smo do nje došli, mislim da smo svi svjesni.
Kao što smo svjesni da +4 kući boda bi na ovu pobjedu u Mostaru značilo baš baš.
Ovako se sad moramo "vaditi" protiv Zrinjskog, jer u 3 meča kući moraš dobiti makar 1...
Zadnja izmjena: salle86, dana/u uto avg 19, 2025 1:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, Google [Bot] i 136 gostiju.

Prijava