Krpic je mu.do marjanovo.Hvala mu za sve, ali lik je teski ku.rac na terenu i to treba reci. Nisu ni ostali, za sad, mnogo bolji, ali dvojica od preostale trojice su nedavno stigla i treba im dati da igraju.
A znamo 100% da je "nema nikakve poruke, poruka ce biti za 3-4 kola" trebalo da znaci da ce trener otici? Onako, sa sigurnoscu znamo?
Tabu tema nekima posto ga vezu za Misimovica, a ne treba da bude.BC1921 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 6:00 pmNe znam sto je panika napisati da je jedan od najbucnijih koji su protiv Almir H clan uprave... Drugi momci koji su kao protiv su iz skupstine, uglavnom uhljebi i neostvarene osobe. Treca skupina je ova sa Bekricem, Salcinom i omladinskim pogonom jer su se uhljebili i znaju da im je noga...
Golemo po meni ondaBC1921 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 6:00 pmNe znam sto je panika napisati da je jedan od najbucnijih koji su protiv Almir H clan uprave... Drugi momci koji su kao protiv su iz skupstine, uglavnom uhljebi i neostvarene osobe. Treca skupina je ova sa Bekricem, Salcinom i omladinskim pogonom jer su se uhljebili i znaju da im je noga...
Hvala puno na informaciji. Hvala ti Senade, samo pokazujes zasto sam promijenio misljenje o tebi. Odron.BC1921 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 6:00 pmNe znam sto je panika napisati da je jedan od najbucnijih koji su protiv Almir H clan uprave... Drugi momci koji su kao protiv su iz skupstine, uglavnom uhljebi i neostvarene osobe. Treca skupina je ova sa Bekricem, Salcinom i omladinskim pogonom jer su se uhljebili i znaju da im je noga...
Tjeramo ga dvije godine, a frajer uz Jabera i Boljevića bio naš najbolji igrač.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 6:41 pmKrpic je mu.do marjanovo.Hvala mu za sve, ali lik je teski ku.rac na terenu i to treba reci. Nisu ni ostali, za sad, mnogo bolji, ali dvojica od preostale trojice su nedavno stigla i treba im dati da igraju.
Prestati romantizirati vise.Lika tjeramo vec 2 godine i sad kad se skloni, daaaajjjj gaaa.Goni ga vise.
Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 5:27 pmDiglisic i Mirvic ne mogu u istu recenicu. Prvi je gospodin a drugi je upitnik veliki. Diglisica nije moglo hiljadu portala izrovariti kad smo svi do jednog bili za njega, a zasto je odustao on zna jbg. I mogli bi portali qrcu svirati i rovariti i za Mirvica da se transparentno objavi ko je i sta nudi, da se na neka pitanja daju jasni osgovori umjesto price zna ko treba da zna i pustimo skupstini. Pa sta je skupstina nego svi mi? Svaki clan skupstine predstavlja nekog od nas i ne glasa samo u svoje licno ime.
Zbog cega?cikoradovic je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 8:55 pmPuno se ŠSŠ kurči, odlučio je da suspenduje Sulju i Samira.
Samira ne miriše od početka jer mu smrdi na pitare. Momak trenira normalno, regula, jednom mu je odbrusio na treningu pa je nabacao priču kako neće da trenira. Rekao je igračima da su loši pred golom i da mašaju puno prilika, Suljo mu dobaci da oni smatraju da uopšte nemaju puno konkretnih prilika po utakmici a da je to problem struke, tj. načina igre i taktike što se njemu nije dopalo. To je ta priča na muški način.
Zato što je frajer puko ko lubenica za sve što radi - zato mu i cijeli stadion zviždi i tjera gaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 9:00 pmZbog cega?cikoradovic je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 8:55 pmPuno se ŠSŠ kurči, odlučio je da suspenduje Sulju i Samira.