Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BC1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 14, 2025 6:00 pm

Ne znam sto je panika napisati da je jedan od najbucnijih koji su protiv Almir H clan uprave... Drugi momci koji su kao protiv su iz skupstine, uglavnom uhljebi i neostvarene osobe. Treca skupina je ova sa Bekricem, Salcinom i omladinskim pogonom jer su se uhljebili i znaju da im je noga...
Krivina Jug

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Online

čet avg 14, 2025 6:41 pm

avlami97 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:11 pm
Meha87 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:08 pm
avlami97 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:05 pm
Sutra aBd samo jako sa pojačanim veznim redom:

Po meni Muftić - Troupee, Seedorf, Karamarko, Alić - Erik, Radovac, Fočo, Šošić - Boljević, Krpić

4-4-2 koje bi prelazilo u 4-3-3 sa Šošićem na krilu kada zatreba
Po ss Adzem je prekrizio Krpica i Radovca za sutra
On hoće da izgubi namjerno. Bože sačuvaj
Krpić, je lider ove ekipe i jedan od rijetkih sa m00dima.
Krpic je mu.do marjanovo.Hvala mu za sve, ali lik je teski ku.rac na terenu i to treba reci. Nisu ni ostali, za sad, mnogo bolji, ali dvojica od preostale trojice su nedavno stigla i treba im dati da igraju.

Prestati romantizirati vise.Lika tjeramo vec 2 godine i sad kad se skloni, daaaajjjj gaaa.Goni ga vise.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

fcz
Kontakt:

čet avg 14, 2025 6:51 pm

exbabilon je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:26 pm
Mene da se pita, Adzem bi bio bivsi odavno, ali ko nije gledao zadnji vlog na yt, nek upali i okrene na 6:25.

Igrac koji predvidja i prizeljkuje odlazak trenera i ne treba igrati.
A znamo 100% da je "nema nikakve poruke, poruka ce biti za 3-4 kola" trebalo da znaci da ce trener otici? Onako, sa sigurnoscu znamo?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoIstina
Kontakt:

čet avg 14, 2025 6:53 pm

BC1921 je napisao/la:
Ne znam sto je panika napisati da je jedan od najbucnijih koji su protiv Almir H clan uprave... Drugi momci koji su kao protiv su iz skupstine, uglavnom uhljebi i neostvarene osobe. Treca skupina je ova sa Bekricem, Salcinom i omladinskim pogonom jer su se uhljebili i znaju da im je noga...
Tabu tema nekima posto ga vezu za Misimovica, a ne treba da bude.

Jeste on protiv, kao i neki drugi Misketovi ljudi. Ne svi, ali ima takvih i previse. Vidjecemo hoce li opet biti neki "interview" sa kolegom Hadzicem, nadajmo se da nece.

Bekric, Salcin, Badzak, Dzafic... zasto i njih ne pomenuti.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u čet avg 14, 2025 6:55 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

salle86
Kontakt:

čet avg 14, 2025 6:54 pm

BC1921 je napisao/la:
Golemo po meni onda

Ali zamisli neki ozbiljan klub gdje u upravi sjedi lik koji (bar po pričama) je najzaslužniji za dovođenje trenera. OK bi bilo da nisu "porodično" vezani.
Sumnjam da ima igdje

I ponavljam, Željo je isključivo bankomat velikoj većini igrača bivših i sadašnjih, "prijatelja" i sl
Samo to
Zadnja izmjena: salle86, dana/u čet avg 14, 2025 7:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AdmirA
Kontakt:

čet avg 14, 2025 6:59 pm

BC1921 je napisao/la:
Hvala puno na informaciji. Hvala ti Senade, samo pokazujes zasto sam promijenio misljenje o tebi. Odron.

avlami97
Kontakt:

čet avg 14, 2025 7:40 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet avg 14, 2025 6:41 pm
avlami97 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:11 pm
Meha87 je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:08 pm

Po ss Adzem je prekrizio Krpica i Radovca za sutra
On hoće da izgubi namjerno. Bože sačuvaj
Krpić, je lider ove ekipe i jedan od rijetkih sa m00dima.
Krpic je mu.do marjanovo.Hvala mu za sve, ali lik je teski ku.rac na terenu i to treba reci. Nisu ni ostali, za sad, mnogo bolji, ali dvojica od preostale trojice su nedavno stigla i treba im dati da igraju.

Prestati romantizirati vise.Lika tjeramo vec 2 godine i sad kad se skloni, daaaajjjj gaaa.Goni ga vise.
Tjeramo ga dvije godine, a frajer uz Jabera i Boljevića bio naš najbolji igrač.
Raja psuje i Boljevića, a on najbolji strijelac.
Nekada pomislim da su neki sa namjerom tjerali ovu dvojicu igrača. Pozadinu ne znam.

U većini slučajeva se slažem sa tvojim razmišljanjem, ali sa ovim nimalo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Gola
Kontakt:

čet avg 14, 2025 7:47 pm

Fascinantno je da je Radovac prosle sezone bio jedan od najboljih igraca a ove niti dobija adekvatnu priliku a ruku na srce niti se pretjerano trudi kad udje u igru.
Krpic mi ne izgleda nista losije od Koningsa na terenu, nadam se da ce me ovaj drugi demantovati.
Isto tako Adzem vise nije isti covjek nakon svih tih privatnih i zdravstvenih problema, a kako bi i bio, nadam se da nas nece puno kostati u svakom smislu.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

cikoradovic
Kontakt:

čet avg 14, 2025 8:55 pm

Puno se ŠSŠ kurči, odlučio je da suspenduje Sulju i Samira.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u čet avg 14, 2025 8:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Dzezvar
Kontakt:

čet avg 14, 2025 8:56 pm

ubaceni element je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:27 pm
Diglisic i Mirvic ne mogu u istu recenicu. Prvi je gospodin a drugi je upitnik veliki. Diglisica nije moglo hiljadu portala izrovariti kad smo svi do jednog bili za njega, a zasto je odustao on zna jbg. I mogli bi portali qrcu svirati i rovariti i za Mirvica da se transparentno objavi ko je i sta nudi, da se na neka pitanja daju jasni osgovori umjesto price zna ko treba da zna i pustimo skupstini. Pa sta je skupstina nego svi mi? Svaki clan skupstine predstavlja nekog od nas i ne glasa samo u svoje licno ime.
Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet avg 14, 2025 9:00 pm

cikoradovic je napisao/la:
Zbog cega?

SamoNapad
Kontakt:

čet avg 14, 2025 9:29 pm

U Partizanu prvih 11 igraca cine vecina godista 2000 do 2007 i dva starija igraca golman(91) i jos jedan 95. Kvalitet igraca nema veze sa godinama ako ga imaju, dok je kod nas to zivi belaj.
Krpic igri nije potreban dok Radovac jeste makar u rotaciji jet veznih nemamo. S tim mislim da nije vrijeme za cistke pred psihicki bitne tekme ali eto vidjet cemo rezultate sefovog rada. Ako izgubimo on mora ostati tamo .

cikoradovic
Kontakt:

čet avg 14, 2025 9:32 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
Zbog cega?
Samira ne miriše od početka jer mu smrdi na pitare. Momak trenira normalno, regula, jednom mu je odbrusio na treningu pa je nabacao priču kako neće da trenira. Rekao je igračima da su loši pred golom i da mašaju puno prilika, Suljo mu dobaci da oni smatraju da uopšte nemaju puno konkretnih prilika po utakmici a da je to problem struke, tj. načina igre i taktike što se njemu nije dopalo. To je ta priča na muški način.

SanMan
Kontakt:

čet avg 14, 2025 9:33 pm

Zbog cega?
Zato što je frajer puko ko lubenica za sve što radi - zato mu i cijeli stadion zviždi i tjera ga
Jedino uprava mu daje podršku - jer uprava ima da bira - da mu da podršku ili da mu da 150.000KM (koje nemaju) - znači podrška od uprave mu zagarantovana

BC1921
Kontakt:

čet avg 14, 2025 9:59 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet avg 14, 2025 8:56 pm
ubaceni element je napisao/la:
čet avg 14, 2025 5:27 pm
Diglisic i Mirvic ne mogu u istu recenicu. Prvi je gospodin a drugi je upitnik veliki. Diglisica nije moglo hiljadu portala izrovariti kad smo svi do jednog bili za njega, a zasto je odustao on zna jbg. I mogli bi portali qrcu svirati i rovariti i za Mirvica da se transparentno objavi ko je i sta nudi, da se na neka pitanja daju jasni osgovori umjesto price zna ko treba da zna i pustimo skupstini. Pa sta je skupstina nego svi mi? Svaki clan skupstine predstavlja nekog od nas i ne glasa samo u svoje licno ime.
Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..

Imas neku odbojnost prema Diglisicu i to je ok, tvoj stav. Ali momak je puno ozbiljnije planove imo sa svim vezanim oko Zelje. Nije se izaslo jer se momak sabotiro cim se saznalo da je ozbiljna prica oko ulaska. Dva tri puta su prekidani kontakti pa uspostavljani, jer bukvalno neko nije htio da on bude dio kluba.
Moje neko misljenje je da je zapelo jer je bio plan gradnje na pomcnom terenu, nekomje je to debelo zasmetalo.
Sada ne smeta, jer koliko znam Mirvica to ne interesuje vec samo sportski segment.
Krivina Jug

SamoNapad
Kontakt:

čet avg 14, 2025 10:00 pm

Zbog cega?
Samira ne miriše od početka jer mu smrdi na pitare. Momak trenira normalno, regula, jednom mu je odbrusio na treningu pa je nabacao priču kako neće da trenira. Rekao je igračima da su loši pred golom i da mašaju puno prilika, Suljo mu dobaci da oni smatraju da uopšte nemaju puno konkretnih prilika po utakmici a da je to problem struke, tj. načina igre i taktike što se njemu nije dopalo. To je ta priča na muški način.
Sprema Adzem suspenziju za navijace od sljedece domace tekme jer svi mislimo da nemamo igre ni taktike a bgm ni sansi ozbiljni .
Zavrsit ce suspenziju tribina.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

čet avg 14, 2025 10:03 pm

I kazu sto ce nam investitor. Covjek te zbog pisljivih 150k ucjenjuje i u stanju je nastetiti i sebi i klubu. U svijetu iole ozbiljnog fudbala to nisu neke pare. Izgubit ces 10 puta toliko ako ga zadrzis i ne izadjes u Europu. Skupstino pamet u glavu!

avlami97
Kontakt:

čet avg 14, 2025 10:05 pm

Zbog cega?
Ako je tačno to što mu je Krpić rekao, onda je Krpić 100% u pravu.
Nikakve igre nemamo. Hrkljuš i čekaj da je Karamarko nabije u 16. Ako mu je to igra i taktika, onda i ja mogu biti trener Želje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

fcz
Kontakt:

čet avg 14, 2025 10:19 pm

Svinjski upravo obezbijedio nove milione eura od UEFA-e, suska se da dobijaju jos jednog jako bogatog investitora a kod nas jos uvijek postoje oni koji misle da nama investitor ne treba.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Refa1921
Kontakt:

čet avg 14, 2025 10:42 pm

Znam samo da Suljo nije zaslužio ovakav tretman. Ako je stvarno bila priča oko igre i ovaj ovako rekao u pravu je 100%. Pametan čovjek prihvati kritiku i razmotri je, budala se ljuti.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NEZALAGANJE, TheBlue i 100 gostiju.

Prijava