Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EasyRiise
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 10, 2025 8:53 pm

Pukii je napisao/la:
ned avg 10, 2025 8:46 pm
Kad neko kaže treba našu djecu gurati , nije mi dobro.
Nisu oni za Pofalickog a ne za Želje.
Jedno etno selo te razbije i ponizi kao zadnje levate
Nisu oni krivi, krivi su oni koji su ih učili i oni koji su ih tu postavili.

zubanovic89
Kontakt:

ned avg 10, 2025 8:56 pm

Kad ti krezubi papak koji ima 30 kila viska psuje mater i filtrira svoje frustracije jer mu zena ne da, ne moze mu se dic i ide na posao koji je dosadan, sef ga handri i ja bi se nasmijao na to. Odvratno ponasanje nekih 30% stadiona i jednog dijela foruma ovdje, gdje ste jaki i glasni samo u coporu ostalih papaka. Svako ima pravo da iskaze nezadovoljstvo, ali ovo je patoloski, lik iza mene je 89 minuta utakmice psovao Adzemu, igracima sve redom. Ne trebate na utakmicama takvi, fkt cak je upitno treba li vas pustati iz kuce da izlazite. Sramota

igla
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:02 pm

Slažem se, sljedeći put na ulazu da traže univerzitetske diplome, i to nema ispod 8.0 prosjek.
I ko šta kaže s tribine Adžemu Patku odmah da ga udalje, da lajv upali security dok ga izbaci.
Članske uzimati ko opsuje, a pokrenuti peticiju kao klub kod Magode da se povede računa ko šeta ulicama.

Tako je svuda u svijetu, nego smo mi zaostali i Adžem Patak to zna pa se podsmjehuje. Vi kontate podsmjehuje se jer je imbecil i smrad...

zubanovic89
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:11 pm

Brate to nema veze sa diplomom, dodjes na utakmicu ne da bi navijao za klub nego da bi lijecio svoje psiholoske probleme. Tebi ako je ok da neko jebe mater nekom sat i po i u tebi je problem. Doci cu ti ja na posao jebat majku, sestru, nerodjenog brata, retardiranog oca itd. Jebacu onog ko te zaposlio, njemu jedno tri koljena, raji okolo, ti radi i suti usput. Cuj tako je svuda, kakav debilan argument, reklamiramo porodicna okupljanja ponosimo se podrskom i usput podrzavamo jebavanje svega okolo.

DizelForce
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:18 pm

zubanovic89 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 9:11 pm
Brate to nema veze sa diplomom, dodjes na utakmicu ne da bi navijao za klub nego da bi lijecio svoje psiholoske probleme. Tebi ako je ok da neko jebe mater nekom sat i po i u tebi je problem. Doci cu ti ja na posao jebat majku, sestru, nerodjenog brata, retardiranog oca itd. Jebacu onog ko te zaposlio, njemu jedno tri koljena, raji okolo, ti radi i suti usput. Cuj tako je svuda, kakav debilan argument, reklamiramo porodicna okupljanja ponosimo se podrskom i usput podrzavamo jebavanje svega okolo.
+1
ajde nekako razumijem kad ti protivniku od do spominjes, ali svom i to u ovom slučaju dva Zeljina djeteta, stvarno mi je nejasno

igla
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:19 pm

Adzemu treba 2h jebat majku, na trening mu doći i nastaviti. To kažem ja koji redovno tersam drugima na tribini kad istresaju gaće na nekome. Za Madžida je pretjerano bilo. Adžemu treba glasnije jebati majku jer je egoistični smrad koji je od početka ušao u konflikt s najboljim navijačima u državi.

Uvijek ćeš imati pojedince koji bi psovali poslaniku, ali ovom zviždi, tjera ga i psuje mu 90% stadiona i to da ne može više biti zasluženo. Bahat, prepotentan, a ne zna. Najiritantnija kombinacija.

I nije ovo kancelarijski posao, nego fudbal. Isto tako kad dobije 2 utakmice slikaju se s njim u gradu, a sa mnom ne jer moj posao nije javni.

SupremeGucci
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:20 pm

Ma papci a da na ulici sretnu nekog od njih kome psuju, tražili bi im slike i jos bi ih hvalili na sva usta.

igla
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:23 pm

Da se razumijemo, nisu igrači zaslužili psovku nijednu. Nisam vidio da je ijedan bezobrazan ili ne daje sve od sebe.

Adžem Patak nije ni dobio što je zaslužio.

avlami97
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:24 pm

Niko normalan ne podržava psovanje, a isto je posljedica, ali ne i uzrok hrkljuša koji nam se priređuje od početka sezone.
Čak ni tako ogavne psovke ne mogu urazumiti bezobraznika koji se smije svim navijačima na stadionu i kraj malih ekrana u facu.
Šta li? Navijači su manji vrijedni od nadobudnog papka Adžema, koji sebe naziva i navijačem ovog Kluba, a bez ovog Kluba bi najvjerovatnije bio niko i ništa. Zahvaljujući Želji, papak i bezobraznik, je umislio da je veći od svih nas kojima Želji ništa ne uzimamo, ali godinama pa i desetljećima dajemo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

dzulijano_pike
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:43 pm

Joj kad procepi i krene Adzemova kaznena ekspedicija :djavo:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

GegenPress
Kontakt:

ned avg 10, 2025 9:49 pm

Renato Korać postaje novi investitor Zrinjskog, da dobro ste pročitali, imaju Amira ali dolazi i Reno, pametni ljudi, znaju da si bez love kar*na, bas zbog toga naši ne daju da iko udje, znaju da im je pedala čim dodje jedan baja da bude glavni.
1921

salle86
Kontakt:
Status: Online

ned avg 10, 2025 9:55 pm

Kad ti krezubi papak koji ima 30 kila viska psuje mater i filtrira svoje frustracije jer mu zena ne da, ne moze mu se dic i ide na posao koji je dosadan, sef ga handri i ja bi se nasmijao na to. Odvratno ponasanje nekih 30% stadiona i jednog dijela foruma ovdje, gdje ste jaki i glasni samo u coporu ostalih papaka. Svako ima pravo da iskaze nezadovoljstvo, ali ovo je patoloski, lik iza mene je 89 minuta utakmice psovao Adzemu, igracima sve redom. Ne trebate na utakmicama takvi, fkt cak je upitno treba li vas pustati iz kuce da izlazite. Sramota
😂😂😂

Admire idi lezi odmori, presaugo si duše mi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

DizelForce
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:09 pm

samo 3 boda u mostaru i sve je oke, ili da kopiramo kone????

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:18 pm

BC1921 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 3:00 pm
Bice guravo to sa Mirvicem, vec se zna da par ljudi nece glasati za. Razlog: brinu se za Zelju hahahahahah
Kako neko moze biti protiv necega za sta jos nista zvanicno nije.prezentovano skupatinarima
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

amar92
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:25 pm

cikoradovic je napisao/la:Kreten na klupi nema namjeru da ide dok ga se ne isplati.
Ako se ne varam, ti si tog “kretena” hvalio na sva zvona prije mjesec dana. Jel to on za mjesec dana se toliko promijenio ili si ti (a i vecina ostalih) samo navijaci rezultata?

Ja sam prije pocetka sezone ovdje napisao da nam trener ima psihickih problema, raja me napade, a to cinjenica. Nisam ni mislio kao uvredu. Takvog covjeka ne dovodis na klupu gdje je pritisak na max.

Isto tako, Mufta. Kako su se mnogi ovdje upalili kad sam rekao da treba biti realan i reci da nije kalibar za repke i da je Hadzikic bolji golman. Sad fol svi pametni, generali poslije bitke.

Vrijedjanje igraca da ne spoimnjem, nebitno o kome je rijec.

Suma sumarum, mi kao navijaci ni ne zasluzujemo boljeg trenera od Adzema.

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:27 pm

E jeste ih razmazili...za ovakve prezentacij fudbala nekada se iatjerivalo iz autobusa,ganjalo po grbavici...samaralo kako igrace tako i trenere...
Ovo sad igrace bas zaboli ona stvar kako ce odigrati jer su zasticeni ugivorima i znaju da ce im se pljeakati kako god odigraju.....

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:31 pm

DizelForce je napisao/la:
ned avg 10, 2025 5:54 pm
cikoradovic je napisao/la:
ned avg 10, 2025 5:41 pm
Nadam se da su stopirali dolazak p od pojačanja.
ako se na onog arapa misli, on je na standby
Nije arap nego Holandjanin, jakav ba crni arap, mani se pakovanja i uljepsavanja

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:33 pm

Evo sa kim vrli. "Amar mali" i njegov sta mu dodje jel badzo saradjuju i cije igrace dovode u klub.
slika

DizelForce
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:33 pm

Minjore je napisao/la:
ned avg 10, 2025 10:31 pm
DizelForce je napisao/la:
ned avg 10, 2025 5:54 pm
cikoradovic je napisao/la:
ned avg 10, 2025 5:41 pm
Nadam se da su stopirali dolazak p od pojačanja.
ako se na onog arapa misli, on je na standby
Nije arap nego Holandjanin, jakav ba crni arap, mani se pakovanja i uljepsavanja
Holandez arapskoh porijekla, tacnije marokanskog :)

amar92
Kontakt:

ned avg 10, 2025 10:41 pm

Dzezvar je napisao/la:
BC1921 je napisao/la:
ned avg 10, 2025 3:00 pm
Bice guravo to sa Mirvicem, vec se zna da par ljudi nece glasati za. Razlog: brinu se za Zelju hahahahahah
Kako neko moze biti protiv necega za sta jos nista zvanicno nije.prezentovano skupatinarima
Neki su generalno protiv price investitora i “prodavanja” kluba. Sto je sasvim legitimno. Ima ljudi kojima rezultati nisu primarni. Jednom kad se prodas, nema vise nazad. Investitor te kasnije moze prodati nekom drugom, ili ugasiti.

Trenutno korisnika/ca: dobar tri, Google [Bot], salle86 i 45 gostiju.

Prijava