Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 05, 2025 10:28 pm

ghamaz je napisao/la:
uto avg 05, 2025 9:26 pm
SamoNapad je napisao/la:
uto avg 05, 2025 5:53 pm
Od kud nam pare za ovakve igrace?
Mislim pozitivno sam iznenadjen kako god pa makar ne bilo nista od toga.
Jel mi imamo nekog da daje pare u tajnosti ili je to nase sve.
Plate u Nizozemskoj 2. Ligi su relativno niske ( 30-80k € godisnje ). Top Oss i Eindhoven odakle su došli Nizozemci su osrednji klubovi druge lige sa platama 2500-8000k € ( da se pronaci na netu ). Tako da to i nije neka razlika spram ovih naših zvijezda i iznosa za koje igra Bolja ili sto je imao Mircevski. Uzmi u obzir da je Galic trazio 11k maraka.
Ako je tako u svakom slučaju mi smo profitirali i sa igračima i finansijama. Ova dva iz Holandije se pokazuju kao pojačanja na pozicijama gdje smo tanki.
Svakako su igraci iz Holandije i Portugala tehnički a vjerujem i taktički iznad ostalih u našoj ligi.
Evo samo Troupe radi posao koji nas većina ne vrednuje a da nam igra neko drugi itekako bi osjetili. U našem podneblju nemas gdje ni vidjeti nekog da ga poredis sa njihovim ponašanjem u toku utakmice.
Pozitivne stvari svakako kad vidiš koliko su ljudi pravovremeni i odmjereni , s druge strane nije njima lako upasti u ove naše šeme igranja i kretanja tako da mogu ispasti balvani u našim očima radi drugih saigrača. Valjda i Konigs bude na nivou .

SanMan
Kontakt:

uto avg 05, 2025 11:28 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto avg 05, 2025 10:28 pm
ghamaz je napisao/la:
uto avg 05, 2025 9:26 pm
SamoNapad je napisao/la:
uto avg 05, 2025 5:53 pm
Od kud nam pare za ovakve igrace?
Mislim pozitivno sam iznenadjen kako god pa makar ne bilo nista od toga.
Jel mi imamo nekog da daje pare u tajnosti ili je to nase sve.
Plate u Nizozemskoj 2. Ligi su relativno niske ( 30-80k € godisnje ). Top Oss i Eindhoven odakle su došli Nizozemci su osrednji klubovi druge lige sa platama 2500-8000k € ( da se pronaci na netu ). Tako da to i nije neka razlika spram ovih naših zvijezda i iznosa za koje igra Bolja ili sto je imao Mircevski. Uzmi u obzir da je Galic trazio 11k maraka.
Ako je tako u svakom slučaju mi smo profitirali i sa igračima i finansijama. Ova dva iz Holandije se pokazuju kao pojačanja na pozicijama gdje smo tanki.
Svakako su igraci iz Holandije i Portugala tehnički a vjerujem i taktički iznad ostalih u našoj ligi.
Evo samo Troupe radi posao koji nas većina ne vrednuje a da nam igra neko drugi itekako bi osjetili. U našem podneblju nemas gdje ni vidjeti nekog da ga poredis sa njihovim ponašanjem u toku utakmice.
Pozitivne stvari svakako kad vidiš koliko su ljudi pravovremeni i odmjereni , s druge strane nije njima lako upasti u ove naše šeme igranja i kretanja tako da mogu ispasti balvani u našim očima radi drugih saigrača. Valjda i Konigs bude na nivou .
E ako je ovo istina to je dokaz da kod nas (u Želji) nisu loše plate nego je grozna selekcija onih koji odlučuju koga dovesti i koliku mu platu dati
A opšte poznato je da mi u ovoj ŠLJ ligi dajemo itekako dobre plate (pogotovo za ono što gledamo i kakve rezultate ostvarujemo)
Znači džaba ti investitor koji da pare ako ovi koji su do sada birali ( nadam se da neće više) dovedu krampu za "milion" maraka - potrebna komletna reorganizcija - sve dati investitoru

SupremeGucci
Kontakt:

uto avg 05, 2025 11:48 pm

Ma Troupee i Seedorf da ih ne ureknemo, mrcine.

salle86
Kontakt:

uto avg 05, 2025 11:52 pm

Malo odvaditi ipak
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ghamaz
Kontakt:

sri avg 06, 2025 12:41 am

[/quote]

E ako je ovo istina to je dokaz da kod nas (u Želji) nisu loše plate nego je grozna selekcija onih koji odlučuju koga dovesti i koliku mu platu dati
A opšte poznato je da mi u ovoj ŠLJ ligi dajemo itekako dobre plate (pogotovo za ono što gledamo i kakve rezultate ostvarujemo)
Znači džaba ti investitor koji da pare ako ovi koji su do sada birali ( nadam se da neće više) dovedu krampu za "milion" maraka - potrebna komletna reorganizcija - sve dati investitoru
[/quote]
Nije pogrešno reći da u našoj ligi igraju uglavnom preplaćeni poluamateri, gdje sa 28+ godina uzimaju 5k€ i u 60. minuti krenu hodat po terenu. Onda nam je KI Klaksvik čudo gdje ljudi imaju 5 profesionalaca i 6 amatera.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 58 gostiju.

Prijava