Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BC1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 02, 2025 10:16 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub avg 02, 2025 8:54 pm
BC1921 je napisao/la:
sub avg 02, 2025 7:07 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub avg 02, 2025 1:28 pm
Opet nista od konkretnog odgovora...

Karte za New castle, artikli iz gepeka, kupovina stvari na racun kluba, Litex i tjeranje Pliseka, samaranje momaka na Jug-u na njegovu incijativu. Bajo, nemoj zezati...
Okej, ako je potreban klubu sada ali pun je aferima. Progutace se mnoge stvari za bolje sutra kluba, ali ta osoba nije neko u koga se mozes dugorocno pouzdati a da se ne lazemo, pregazilo ga je i vrijeme al hajd...
Vidi ja sta god odgivorim na ovo ispast ce da ga branim ali dosta ovih stvari nije istina ili je djelomicno istina..o desavanjima na jugu necu jer sudionici nisu medju zivima.

I ti i ja znamo da je istina, bili smo na tom Jug i tad i u mnogo gorim situacijama. Znam te dugo onako, pa znam da si samo jednom imo neku losu situaciju u vezi Zelje, tako da znam i kad ga branis da nije iz koristi ili nekog drugog.
Ako ce klub stati na noge, biti ponovo onaj pravi Zeljo, neka ga na bilo kojoj funkciji, klub nam je na prvom mjestu.
Ali, pojelo ga je vrijeme, da se ne lazemo
Krivina Jug

Ludvig Leple
Kontakt:

sub avg 02, 2025 10:25 pm

BC1921 je napisao/la:
sub avg 02, 2025 10:16 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub avg 02, 2025 8:54 pm
BC1921 je napisao/la:
sub avg 02, 2025 7:07 pm

Karte za New castle, artikli iz gepeka, kupovina stvari na racun kluba, Litex i tjeranje Pliseka, samaranje momaka na Jug-u na njegovu incijativu. Bajo, nemoj zezati...
Okej, ako je potreban klubu sada ali pun je aferima. Progutace se mnoge stvari za bolje sutra kluba, ali ta osoba nije neko u koga se mozes dugorocno pouzdati a da se ne lazemo, pregazilo ga je i vrijeme al hajd...
Vidi ja sta god odgivorim na ovo ispast ce da ga branim ali dosta ovih stvari nije istina ili je djelomicno istina..o desavanjima na jugu necu jer sudionici nisu medju zivima.

I ti i ja znamo da je istina, bili smo na tom Jug i tad i u mnogo gorim situacijama. Znam te dugo onako, pa znam da si samo jednom imo neku losu situaciju u vezi Zelje, tako da znam i kad ga branis da nije iz koristi ili nekog drugog.
Ako ce klub stati na noge, biti ponovo onaj pravi Zeljo, neka ga na bilo kojoj funkciji, klub nam je na prvom mjestu.
Ali, pojelo ga je vrijeme, da se ne lazemo
Ma ljigo ne treba ni blizu kluba. Litex je samo jedna od stvari zbog koje ne bi trebao prići nikad više klubu, a s njim i još dvije LEGENDE Kluba.

kvalitet
Kontakt:

sub avg 02, 2025 11:22 pm

Nijaz se priželjkuje samo jer je Savez takav kakav jeste i misli se da bi jedan Nijaz u takvim okolnostima bolje branio Željine interese. U suštini, nemam pozitivno mišljenje o njemu, okoristio se on dobro o Želju, čak je i sina jedno vrijeme uhljebio, fuj, niti znam da je nešto privatno uspješan, osim što jaše na budžetskim sisama.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 61 gost.

Prijava