Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 26, 2025 1:06 pm

volio bi da nam prva utakmica u evropi bude na grbavici. to bi bilo ijedno i tacno 100. medjunarodna utakmica u evropskim takmicenjima. bilo je lijepo napraviti koreografiju povodom toga, ako budemo igrali na grbavici prvu. primjer koreografije, stavis najbitnije igrace koji su igrali za zelju evropske tekme i vodili kao treneri (osim, smajlovic, konjevod, ribar, bukal, jankovic, janjus, bahtic, mesa, nikic pa i dzelu, vazdu, besliju itd...). mislim da bi to bilo jako lijepo za vidjeti neutralnoj publici na televiziji a tek kako bi bilo mocno dok si na stadionu...
100/94/37/34 - i to je to!

Ludvig Leple
Kontakt:

pon maj 26, 2025 1:18 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pon maj 26, 2025 10:20 am
Bgm mi je zao sto Dangubic ode
Za pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.

nikson
Kontakt:

pon maj 26, 2025 1:46 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
Za pare koje je primao ne da nije opravdao očekivanja, već je odlazak i najrealnija opcija. Ostaviti ga ako pristane na duplo manja primanja.
Tacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Refa1921
Kontakt:

pon maj 26, 2025 2:09 pm

U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.

igla
Kontakt:

pon maj 26, 2025 2:40 pm

Naša igra sa Dangubićem i bez njega nije ista, a i on je fin momak i profesionalac i neko na koga se mlađi mogu ugledati u klubu. Volio bih da ostane.

ublehas
Kontakt:

pon maj 26, 2025 2:44 pm

gavran je napisao/la:
pon maj 26, 2025 12:56 pm
cipiripi je napisao/la:
pon maj 26, 2025 12:24 pm
Evropa nam je za nekih 50-tak dana klub treba vec poceti da razmislja kako da organizuje prodaju karti.
Trenutno imamo preko 9400 clanova, ako svaki clan pozeli da kupi dvije ulaznice evidentno je da necemo moci svi stati na stadion.

Klub treba prvo da izadje u susret navijacima sa godisnjim i desetogodisnjim kartama da oni imaju pravo prvenstva kupovine ulaznica, zatim ostali clanovi.

Cak bi ogranicio da jedna clanska = jedna karta, a ne ko prije dvije godine kada je i "kunto i panto" kupovao karte a provjera clanskih bila samo formalnost.

Ovo ljeto napunite Shop, kratko i jasno UZMITE NAM PARE
koliko znam desetogodisnje vaze za evropu
Važe.
Refa1921 je napisao/la: U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Ovo bi bilo skoro pa nemoguće izvesti.
Osim toga, jedan od ciljeva ranije prodaje članovima, pored onog da se nagradi vijernost je i da se poveća broj članova.
Vjerujem da ni jedan član nije ostao uskraćen za kartu.

Refa1921
Kontakt:

pon maj 26, 2025 2:52 pm

ublehas je napisao/la:
pon maj 26, 2025 2:44 pm
gavran je napisao/la:
pon maj 26, 2025 12:56 pm
cipiripi je napisao/la:
pon maj 26, 2025 12:24 pm
Evropa nam je za nekih 50-tak dana klub treba vec poceti da razmislja kako da organizuje prodaju karti.
Trenutno imamo preko 9400 clanova, ako svaki clan pozeli da kupi dvije ulaznice evidentno je da necemo moci svi stati na stadion.

Klub treba prvo da izadje u susret navijacima sa godisnjim i desetogodisnjim kartama da oni imaju pravo prvenstva kupovine ulaznica, zatim ostali clanovi.

Cak bi ogranicio da jedna clanska = jedna karta, a ne ko prije dvije godine kada je i "kunto i panto" kupovao karte a provjera clanskih bila samo formalnost.

Ovo ljeto napunite Shop, kratko i jasno UZMITE NAM PARE
koliko znam desetogodisnje vaze za evropu
Važe.
Refa1921 je napisao/la: U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Ovo bi bilo skoro pa nemoguće izvesti.
Osim toga, jedan od ciljeva ranije prodaje članovima, pored onog da se nagradi vijernost je i da se poveća broj članova.
Vjerujem da ni jedan član nije ostao uskraćen za kartu.
Onda ova opcija da prvo kupe ljudi koji su imali godišnju p tek onda pustiti članske par dana prije i da bude jedan član jedna karta. Opet ponavljam, pretprošle godine sam čekao u redu od 9 do 2.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon maj 26, 2025 3:30 pm

nikson je napisao/la:
Tacno je da je imao promasaja nekih veoma bitnih ali je isto tako tacno da je imao mnogo dodavanja gdje su nam igraci fulali stopostotne sanse, da je igra mnogo brza i tecnija sa njim na terenu itd itd. Drugi par rukavica je sto su vama ocekivanja ko kung fu fudbal, da preskoci sve igrace s loptom. Uhvatili ste se Dangubica evo vec mjesecima a flopova u ekipi na sve strane. Da ne pricam o tome da nije izvodio penale, pa cak ni slobodnjake mu nisu dali da pridje, a ima bolji sut i od Boljevica i od ostatka kompanije koja je nedodirljiva.
Ja Dangubića nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo i meni je on izuzetno drag igrač. On je intelingentan igrač i teško će ga pratiti većina ovih ublehaša što sada igraju, da ne spominjem da su mu kretnje dobre. To što mu nisu dali da puca prekide je samo njegov problem i ničiji drugi, jer se nije uspio nametnuti kao lider, a iskreno i nije to, previše je fin.
Samo kažem da za njegovu platu možemo sigurno dovesti dva dobra igrača i to na pozicije koje su nam krucijalne, a to su prvenstveno bekovi.

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 26, 2025 3:32 pm

milanribar je napisao/la:
pon maj 26, 2025 10:39 am
Jel to 100% da ide, meni se čini da je pristao da smanji ugovor. Ja bi ga zadržao jer je zanimljiv igrač baš, puno ganja puno trči, za razliku od drugih, ima i neki pas solidan, zna povuć loptu...
Malo je i on smanjio svoje zahtjeve tako da postoji mogucnost da produzi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 26, 2025 5:25 pm

Ima li sanse da se Mufta proda?
Momak je zasluzio, iskreno me strah ako ostane da ce biti slucaj Kjosevski.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon maj 26, 2025 6:30 pm

Po izboru kristalnih 11 Admir Adzem najbolji trener u prvoj ligi FBiH.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 26, 2025 9:40 pm

Refa1921 je napisao/la:
pon maj 26, 2025 2:09 pm
U Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Sto je neko s godisnjom bolji od mene koji skuplja karte npr!? Karikiram ali ti govorim da ni to nije rjesenje.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 26, 2025 9:41 pm

LARSSON je napisao/la:
Ne kreci ono sto se okreciti ne moze. Molite Boga da nam se ne ponovi prosla sezona i tjt.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon maj 26, 2025 9:56 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon maj 26, 2025 9:41 pm
LARSSON je napisao/la:
Ne kreci ono sto se okreciti ne moze. Molite Boga da nam se ne ponovi prosla sezona i tjt.
Ko šta kreči?

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon maj 26, 2025 10:12 pm

Bajic se vraca? Suplja ili ima nesto?

Ludvig Leple
Kontakt:

pon maj 26, 2025 10:17 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon maj 26, 2025 3:32 pm
milanribar je napisao/la:
pon maj 26, 2025 10:39 am
Jel to 100% da ide, meni se čini da je pristao da smanji ugovor. Ja bi ga zadržao jer je zanimljiv igrač baš, puno ganja puno trči, za razliku od drugih, ima i neki pas solidan, zna povuć loptu...
Malo je i on smanjio svoje zahtjeve tako da postoji mogucnost da produzi.
Ovo bi bilo odlično ako je istina.

cikoradovic
Kontakt:

pon maj 26, 2025 10:53 pm

pon maj 26, 2025 10:17 pm
Ovo bi bilo odlično ako je istina.
Ima želju da ostane, ključnu riječ će dati menadžer.

nikson
Kontakt:

pon maj 26, 2025 11:28 pm

nikson je napisao/la:

Ja Dangubića nikad nisam u negativnom kontekstu spomenuo i meni je on izuzetno drag igrač. On je intelingentan igrač i teško će ga pratiti većina ovih ublehaša što sada igraju, da ne spominjem da su mu kretnje dobre. To što mu nisu dali da puca prekide je samo njegov problem i ničiji drugi, jer se nije uspio nametnuti kao lider, a iskreno i nije to, previše je fin.
Samo kažem da za njegovu platu možemo sigurno dovesti dva dobra igrača i to na pozicije koje su nam krucijalne, a to su prvenstveno bekovi.
Ma mislim da on u potpunosti moze opravdati primanja u drugom sistemu i sa pokretljivijim igracima. Pored Krpica i Boljevica u svlacionici ni Salah ne bi bio lider a kamol Dangubic, jednostavno to je tako. Nazalost ego pojedinaca je glavni problem (citaj Boljevic). Covjek uopste nema top centarsut ( svaki korner mora biti njegov) itd itd, to su jednostavno cinjenice. On kad zeli i kad se ispune svi parametri (da ide igra preko njegove strane, da se Sosicu ne daje puno lopta, da bek trci i za njega, da se neko drugi vraca umjesto njega) on je tad sila, a ustvari sila je jer cuva snagu samo za trenutak kad primi loptu. Da se trosi i u odbrani i kretanju u prostor itd, vjerovatno bi o njemu pricali kao o najvecem promasaju… Da svi trce kao Dangubic i AlJaber, mi bi sad ovdje vodili drugaciju konverzaciju.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

nikson
Kontakt:

pon maj 26, 2025 11:29 pm

nikson je napisao/la:
pon maj 26, 2025 11:28 pm
nikson je napisao/la:

Ma mislim da on u potpunosti moze opravdati primanja u drugom sistemu i sa pokretljivijim igracima. Pored Krpica i Boljevica u svlacionici ni Salah ne bi bio lider a kamol Dangubic, jednostavno to je tako. Nazalost ego pojedinaca je glavni problem (citaj Boljevic). Covjek uopste nema top centarsut ( svaki korner mora biti njegov) itd itd, to su jednostavno cinjenice. On kad zeli i kad se ispune svi parametri (da ide igra preko njegove strane, da se Sosicu ne daje puno lopta, da bek trci i za njega, da se neko drugi vraca umjesto njega) on je tad sila, a ustvari sila je jer cuva snagu samo za trenutak kad primi loptu. Da se trosi i u odbrani i kretanju u prostor itd, vjerovatno bi o njemu pricali kao o najvecem promasaju… Da svi trce kao Dangubic i AlJaber, mi bi sad ovdje vodili drugaciju konverzaciju. A kad se vec rjesavas npr Mircevskog, mozes za njegovu platu dovesti dobrog igraca, jednostavno sam misljenja da Dangubic treba i mora ostati i da ce kod Adzema igrati mnogo bolje

SamoIstina
Kontakt:

pon maj 26, 2025 11:31 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
pon maj 26, 2025 10:12 pm
Bajic se vraca? Suplja ili ima nesto?
Bar po onome sto se prica nije nemoguce, ali daleko od toga da je zavrsen.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.

Prijava