Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 11, 2024 7:33 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:25 pm
nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:21 pm
Evo sve mi je jasno samo ako mi mozes pojasniti jednu stvar jos?

Zasto se doticna ministrica koja prica o krsenju zakona nije sastala s Vicom na oficijalnom sastanku u sluzbenim prostorijama svog ministarstva, uz zapisivanje sastanka nego po restoranima???

A zasto je ministar sjedio sa tim istim vicom po banjaluckim hotelima...a ne u svojoj kancelariji...
Ti si naveo ministricu kao moralnu vertikalu, ja Magodu i ne spominjem. Na kraju krajeva dobar je Magoda kad treba tribinu gurati, kad mmu treba zabiti noz zarad Vice onda smo spremni. Ako ces iskreno Vico unistava i gazi sve sto ima predznak BIH, Magoda to ne radi, automatski mi je bolji od Vice.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 7:39 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:23 pm
zlocestibradonja je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:19 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:14 pm
Da bi neke stvari bile jasnije potrebno je i drugu stranu saslusati....
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ovu ublehu cija je majka vesna softic bila prevodilac u vojsci rs-a i razmjenjivala ratne zarobljenike, a partijski vodja proveo rat na sokocu kao dopisnik. Ista osoba je nedavno, sve po “zakonu” aminovala jos jedno fantomsko udruzenje u fsks. Stranka koja je dala vedete kao sto su irma baralja i boska cavar, deklarisani izdajnici. E svaka ti cast, bas si ih nasao
Necemo o politici na navijackom forumu...
I ako ti je ovo jedini argument.....onda ti svaka cast...
Citiras politicara ministra kojoj je politika hljeb i kazes necemo o politici. Vazi, necemo o politici 😁

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:42 pm

nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:33 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:25 pm
nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:21 pm
Evo sve mi je jasno samo ako mi mozes pojasniti jednu stvar jos?

Zasto se doticna ministrica koja prica o krsenju zakona nije sastala s Vicom na oficijalnom sastanku u sluzbenim prostorijama svog ministarstva, uz zapisivanje sastanka nego po restoranima???

A zasto je ministar sjedio sa tim istim vicom po banjaluckim hotelima...a ne u svojoj kancelariji...
Ti si naveo ministricu kao moralnu vertikalu, ja Magodu i ne spominjem. Na kraju krajeva dobar je Magoda kad treba tribinu gurati, kad mmu treba zabiti noz zarad Vice onda smo spremni. Ako ces iskreno Vico unistava i gazi sve sto ima predznak BIH, Magoda to ne radi, automatski mi je bolji od Vice.
Nigdje ja nisam naveo ministricu kao moralnu vertikalu.Naveo sam je kao nekoga ko predstavlja zakon a zakon je jasan sto se tice udruzenja gradjana.
Ovo sto pitari rade je preskakanje sigurno 3 stepenice...
Jedini ispravan i legalan put je ovaj put kojim mi idemo.
Zato sam bio izricit oko Nijaza Brkovica kao jednog od nasih delegata...Mozemo ga voliti ili ne ali je vuk u ovakvim situacijama
Ja se nadam da na forumu ima pravnika koji vam mogu pojasniti stvari.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:45 pm

sri dec 11, 2024 7:39 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:23 pm
sri dec 11, 2024 7:19 pm

Ovu ublehu cija je majka vesna softic bila prevodilac u vojsci rs-a i razmjenjivala ratne zarobljenike, a partijski vodja proveo rat na sokocu kao dopisnik. Ista osoba je nedavno, sve po “zakonu” aminovala jos jedno fantomsko udruzenje u fsks. Stranka koja je dala vedete kao sto su irma baralja i boska cavar, deklarisani izdajnici. E svaka ti cast, bas si ih nasao
Necemo o politici na navijackom forumu...
I ako ti je ovo jedini argument.....onda ti svaka cast...
Citiras politicara ministra kojoj je politika hljeb i kazes necemo o politici. Vazi, necemo o politici 😁
Citiram ministra koji predatavlja zakon...
Nisam joj nigdje krvna zrnca nabrajao....dijete drago.
Ovo sto ti ovdje prosipas je cista pitarska prica koju vrte po gradu evo nekoliko dana.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:59 pm

Vi stvarno vjerujete u promjene sa lažovom Trbićem koji javno slaže javnost da nismo glasali a zapravo nismo imali mogućnost glasanja, sa Dinom Selimovićem koji je došao da se uslika kada se srušio krov na zapadu, a koji je sa Magodom bio na sjednici skupštine ovih “spasioca” bh. fudbala, sa Ibrom Hasanbegovićem koji je delegirao Bandića u Bijeljini kad nam je titula oteta, sa ljudima koji čine tu novu skupštinu “spasioca bh. fudbala” sa ljudima poput Hajre Kapetanovića, nekadašnjeg člana UO fks i člana udruženja bordo prijatelji, sa Adnanom Kapom, čovjekom koji je trebao postati direktor fks, sa Ramićem čijeg Radnika sufinancira Mirvić i šalje igrače na kaljenje, sa Abdulahom Ibrakovićem koji je doveden da radi ono što je radio i prije, da mulja, petlja, obećaje sve za podršku, vi vjerujete da su to promjene za bolje bh. fudbala a ne promjene za bolji status fks? Vama su promjene ljudi koji su dio kluba čiji su navijači nosali plavi tabut po gradu i ismijavali se kako nam klanjaju dženazu? Ljudi koji su pjevali: “Grbavice ti si nama mila, da Bog da se opet zapalila.”?

Ako se dobro sjećam, isti ti su povalili Džindu i lobirali da se glasa za Čolpu, samo da se povali Džindo jer je naš, isti ti su slavili korona titulu, slavili Vicu i prekid prvenstva, nije im smetao ni kup kad je trener Borca uveo Čavića i onu djecu po 18 godina da pucaju penale. Nije smetalo grljenje srdačno Vice i Mirvića na Bilinom Polju, nisu smetali sastanci u savezu dok se kao vodila borba i rat na relaciji fks-Vico(savez).

Nije ih bilo u aprilu, kad su Džindo i Trbonja pokrenuli cijelu priču o neregularnostima u radu fsks.

U ozbiljnoj ste vi zabludi, lijepo su to pitari smislili i lijepo su to upakovali, borba za bh. fudbal, ma nema šta.

Čolpu treba zamijeniti, on je ološ teški ali ako trebam ja lično birati, prije Čolpa nego Mirvić i gore spomenuta ekipa.

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:00 pm

BHDragons je napisao/la:
sri dec 11, 2024 6:42 pm
Trebali smo se dati za Magodin i Mirvićev interes, ko naše interese šiša ba. Jesu vam isprali mozgove pitari...
A sve pod krinkom uništiše nam fudbal, a nije ih na mapi bilo od 2021. kad je Vico izabran.

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:02 pm

LARSSON je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:53 pm
Treba vidit šta pišu na fksinfo, sa njima se udružiti, žele nam dobro, sa njima bi bilo sve regularno.
Uvijek si znao.

Sky1
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:08 pm

fcz je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:51 pm
Ja mislim da je pravo vrijeme da se okomimo na upravu. Eno brkin jaran Nedo je vec poceo s lozionickim pricama kako svako moze stabilizovati klub i da raja vise nece da trpi i hoce trofej sto prije.
Spinuje ker, spinuje i meni to zapara uši.

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:11 pm

Da li je Brkovic promjena nabolje za nas pa ga povalise nasi strucnjaci???
Poenta nije u tome je li treba Mirvica izabrati, naravno da ne treba, poenta je u tome da treba prestati igrati hinjski. Okrenuti se sebi i svojim snagama, vidjeti kako doci do toga da mi nase ljude ubacimo. A ne okrenuti se Vici i Colpi, nikakav tu spas nemamo, samo dug koji ce se koristiti kad god zapne. Boli mene ***** za Mirvica al Boga mi i Colpu & co. Treba jednom zauzeti stav, imati muda i reci necemo ni s kim, ni za koga a ne svog delegata naguziti. Onaj dan kad Cernica nije nabijen nogom poslije onoga sto je uradio covjeku, taj dan smo usli u jos vece sejtansko kolo.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:15 pm

Cernica je podnio ostavku odavno.

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:17 pm

cikoradovic je napisao/la:
Ma pusti to podnio, trebao je da bude otjeran, ko govno, jer samo govna tako zabijaju ljudima noz u ledja.

Eldar
Kontakt:

Evo, Mirvic u IO... Sad ga pusimo

kvalitet
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:18 pm

Nije važan ni Magoda, ni Darja, ni pitari u kompletu…. Važni smo mi koji se godinama ponižavamo. Od uzimanja pozajmica, a i malo prije, do danas. Mi smo našem delegatu koji je suspendovan, bez ikakvog osnova, pljunuli u facu sastankom sa Čolpom. Hebo vas Čolpa, Vicin dupelizac od kojeg nikakve koristi nismo imali, štaviše ponizio je ŽELJINOG delegata. Doduše onaj “biser” naš na čelu Skupštine se ogradio od našeg delegata i onda neko pita što sam govorio da treba odhebati od kluba.

Mi smo imali potencijal da mi budemo predvodnici promjena jer su se naši ljudi mjesecima i godinama borili protiv Čolpe i ekipe. Ali smo se kao pichke mrtve povukli i prepustili sve Magodi i Bordo prijateljima koji ne znaju pročitati hebeni Statut, sabrati dva i dva i skontati ko je zapravo ovlašteno lice. Oni koji znaju detalje frtutme razumiju o čemu pričam. Pa kriva Darja, *****, a jedina ispravna u cijeloj priči. I da još jednom Željovce upozorim, Darja ministrica ništa nije kriva, nego kreten Magoda i ekipa oko njega. Htjeli su preko koljena neke stvari odraditi, a da drugi potpiše.

Mogao bih romane ispisati o tome šta se desilo prethodnih dana i mjeseci, ali suština je da smo mi kao klub izgubljeni u vremenu i prostoru i da me stid kako smo se postavljali sve ovo vrijeme.

Nažalost, u ovakvoj situaciji najbolje je bilo da Magoda bude izabran u IO NFSBIH. Za ovaj večerašnji cirkus tek treba da se ustanovi je li sve bilo legalno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

nikson
Kontakt:

Svi ste se uhvatili price da mi plasiramo pitarsku pricu a niko nece da kaze jel igramo sve vrijeme hinjski ili ne, jel igramo na dvije strane. Hajd budite malo realni umjesto etiketiranja

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:19 pm

nikson je napisao/la:
Ma pusti to podnio, trebao je da bude otjeran, ko govno, jer samo govna tako zabijaju ljudima noz u ledja.
Kako sam ja čuo on je podnio ostavku puno prije ovog povaljivanja.

cikoradovic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:20 pm

nikson je napisao/la:
Svi ste se uhvatili price da mi plasiramo pitarsku pricu a niko nece da kaze jel igramo sve vrijeme hinjski ili ne, jel igramo na dvije strane. Hajd budite malo realni umjesto etiketiranja
Očigledno je da mi gledamo samo sebe i tako treba i biti.

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:23 pm

nikson je napisao/la:
Niko sretniji od mene da gledamo samo sebe al eto sad cemo tek vidjeti, sta smo gledali i koga

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 8:25 pm

nikson je napisao/la:
Naravno da treba prvenstveno gledati sebe, ali i oko sebe sta se desava. Uvijek ima veca slika, a mi trenutno ne vidimo sumu od drveta. I to je kolektivno nas problem, kao naroda, u svim sferama

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:30 pm

Jel vi kontate da se mi ne pitamo ovdje haman pa nista.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri dec 11, 2024 8:39 pm

E jesu pitari pojedinim isprali mozak, oni bi da nam mirvic kroji sudbinu, jao jao

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Robi i 90 gostiju.

Prijava