Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 11, 2024 5:56 pm

nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:51 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:47 pm
nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:41 pm

Ne znam citati, cekao sam tebe za pojasnjenje svega, kao i obicno.
Tako je....al za svaki slucaj procitaj ponovo pa da ti pojasnim neke stvari.
Uz put procitaj i saopstenje kantonalne ministrice pravde i uprave....
Pojasni molim te, kao strucni pojasnjivac. Da ja tebi pojasnim onako narodski, MI SMO POSTALI PICKETINE! Ne trebas ti glasati za Mirvica i naravno da neces, ali ne trebas ni podrzavati Colpe neke jebene. Ne treba da ti delegat u savezu podnosi prijavu na marifetluke ovih Colpi a da ti raznorazne Cernice pisu da je to njegov licni stav. Znaci ukratko postali smo PICKE! Pa ti sad procitaj opet saopstenje, pa opet i opet i opet, dok ti ovo ne bude jasnije.
Zauzmi jednom za sva vremena stav, sami protiv svih al ispravno. Dosta je vise igranja na dvije strane
Gdje pise da ga podrzavamo?
Pozvani svi kandidati za izvrsni odbor nogometnog saveza da predstave svoje planove.izmedju ostalih Colpa se odazvao....
Sta je problem saslusati covjeka....niko ne kaze da ces ga podrzati.
Evo recimo kakve reference ima ovaj Junuzovic da predatavlja klubove u izvrsnom odboru.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

nikson
Kontakt:
Status: Online

sri dec 11, 2024 6:02 pm

Dzezvar je napisao/la:
nikson je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Pojasni molim te, kao strucni pojasnjivac. Da ja tebi pojasnim onako narodski, MI SMO POSTALI PICKETINE! Ne trebas ti glasati za Mirvica i naravno da neces, ali ne trebas ni podrzavati Colpe neke jebene. Ne treba da ti delegat u savezu podnosi prijavu na marifetluke ovih Colpi a da ti raznorazne Cernice pisu da je to njegov licni stav. Znaci ukratko postali smo PICKE! Pa ti sad procitaj opet saopstenje, pa opet i opet i opet, dok ti ovo ne bude jasnije.
Zauzmi jednom za sva vremena stav, sami protiv svih al ispravno. Dosta je vise igranja na dvije strane
Pozvani svi kandidati za izvrsni odbor nogometnog saveza da predstave svoje planove.izmedju ostalih Colpa se odazvao....
Problem je jer se radi o dokazanom lazovu, petljancu, uhljebu, prodanoj dusi, balijskom jadu koji bi za marku prodao Grbavicu da opet gori. Eto sta je problem. Problem je jer preko takvih dolazi Vico u sred Sarajeva i radi sta zeli. Problem je jer takvi sute godinama pa ti se pjevaju ustaske pjesme i ne prekida se utakmica, dok ti za “saveze stidi se sluga si politike” dobijas opomene. Bas takvi poput tog Colpe su to omogucili, i sad kao treba ga saslusati. Nadam se da su mu kafu napravili i rahat lokum iznijeli, a s obzirom da su se prodali svi u Banjaluku mogli su mu i prase okrenuti, finu jabuku uzet pa nek malo posjede.

A Colpa ima reference??? Dokazani nogometni strucnjak?
Zadnja izmjena: nikson, dana/u sri dec 11, 2024 6:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 6:03 pm

Dzezvar je napisao/la:
nikson je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Evo recimo kakve reference ima ovaj Junuzovic da predatavlja klubove u izvrsnom odboru.
Treba colpu saslusati, ali ga prvo pitati zasto je suspendovao trbonju, koji je ukazivao na mutne radnje u savezu i nama kao klubu uskratio pravo glasa. I onda ga je trebalo nogom u guzicu nabiti.
Dobro ovaj iznad napisa, mi smo postale takve picketine i beskicmenjaci, i jos sta je izglednije, prodali smo se za male pare ili Boga pitaj za sta. Dugorocno, ovo nece izdobriti

EasyRiise
Kontakt:

sri dec 11, 2024 6:05 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:38 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:12 pm
sri dec 11, 2024 4:55 pm
Ma je.bo i izbore i sve, mene vise pogodi ova objava da je mali Foco na probi u Feneru....Pa kako je moguce da to dijete ode na probu (jos se klub hvali time :roll: ) u takvog velikana i da ga oni mozda i uzmu, a ovdje kod nas ne moze da dobije ni minute u jednoj od najslabijih liga Evrope!?? Pa to je nemoguce i nema nikakve logike!!

Denisa postujem, odradio je lavovski posao i ima moju podrsku, ali je i zanemario totalno nasu djecu, a ima talenta kako vidimo!! Malog Sabica je skroz gurnuo u cosak bez ikakvog razloga, a ove ostale ne treba ni pominjati.Klub tu mora biti jasan, ako ikad mislimo biti normalni....Ko god da bude trener, 1-2 djece mora imati neku minutazu i tacka!! To MORA biti projekat kluba, jer mi bez toga ne moze zivjeti! Niko o ovome ne pise i ne govori, djeca nam odose, a sigurno su mogla igrati ovdje.Prosle godine Jaganjac, evo cemo izgleda imati novi slucaj, a mi se ponasamo ko Real Madrid.
Nemaju kvalitet. I ne zasluzuju igrat ako nemaju kvalitet. Vrlo jednostavno.
I Sabic je igrao jedino zbog u21 pravila.. Koga bi ti klupirao da umjesto njega igra Sabic?
Jaganjac igracina jel sat vremena igre skupio u Istri? Zajebali smo se haos
Nek ima kvalitet Mircevski i more polovnjaka sa strane.Sabic ne mora igrati u prvih 11, ali je morao imati minute s klupe.I tacka.Zeljo mora praviti igrace, a to znaci da se neki igrac mora napraviti i kroz minute i ulogu.Nije svako vanserijski talenat pa da odmah moze uskociti i igrati.Neko se mora i istrpiti, neko nadodje kasnije, a pogotovo se mora istrpiti mlad igrac u jednoj od najgorih liga Evrope i u klubu koji svake godine dovede masu bezveznjaka koji su 10 puta skuplji od tog djeteta, a kroz godinu ili dvije ce to isto dijete, imajuci sigurnu ulogu i minute, 100% biti na nivou tog polovnjaka.Minimum.

Ne znam kako ne kontate da klub od te djece mora zivjeti.Mi nemamo alternativu tu, ali izgleda da je za mnoge od vas to visa matematika.

@Bozidar Hocu da dizem frku, jer je nemoguce da Zeljo nema svoje dijete da makar udje 20-30min s klupe.To je nemoguce da niko nema taj kvalitet, a svojim ocima vidim da min. to Sabic ima.Ne moze ba mrtvi Hiros koji igra u 2 kvadrata igrati prije i kojem se vjerovatno nece ni produziti ugovor.Takve stvari nemaju logike i niko me ne moze ubijediti u suprotno. Gledajte samo kako pitari guraju onog panja na stoperu i vec godinama to rade.Izbace mladog igraca u prvih 11 i uzmu kakvu takvu lovu.Sta mi radimo?
Mora klub od te djece živjeti, ali to nećeš postići tako da uhljebiš pola bivših igrača u omladinski pogon (koji nisu kompetentni da obavljaju taj posao), oni tu uzimaju platu, malo djeci daju da šutaju loptu i sjedi moli Boga da se ponovi kakav Edin Džeko. A ako se dobro sjećam Denis je nedavno rekao da će momci dobiti priliku, pa vidjet ćemo.

igla
Kontakt:

sri dec 11, 2024 6:08 pm

Ma bio si u vremenima različitih Cerića iz Londona i Ore stabilizatora, nisu mogli marke namaći, pa se zavaljivali u savezu i pušili Vicku. U suštini, finansijski si zavisan i sve dok je tako, jebat ce te. Isto bi bilo i u FKS da nema Mirvica.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri dec 11, 2024 6:10 pm

igla je napisao/la:
sri dec 11, 2024 6:08 pm
Ma bio si u vremenima različitih Cerića iz Londona i Ore stabilizatora, nisu mogli marke namaći, pa se zavaljivali u savezu i pušili Vicku. U suštini, finansijski si zavisan i sve dok je tako, jebat ce te. Isto bi bilo i u FKS da nema Mirvica.
Teska vremena Zeljooo moj, Vico vas spasio00
Teska vremena Zeljooo moj, dogodine ispaooo
Grande Miske 💪

igla
Kontakt:

sri dec 11, 2024 6:17 pm

Neće Željo ispasti, a nadam se da nećemo više ni imati situaciju gdje nas različite kite vode koje samo znaju od navijača tražit pare i to je to.

Ti kad si finansijski nezavisan, možeš šta hoćeš. Kad imaš "govornike bez marke" koji samo CV pune Željinim imenom, nemaš ni stav, ni karakter i moraš puhati gdje ti kažu.

BHDragons
Kontakt:

sri dec 11, 2024 6:42 pm

Trebali smo se dati za Magodin i Mirvićev interes, ko naše interese šiša ba. Jesu vam isprali mozgove pitari...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

cala
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:03 pm

Ma nama je neko nesto obecao u zamjenu da ne talasamo, ubijedjen sam u to.

Sve dok mi ne ocistimo dugove i dok nas niko ne bude mogao ucjenjivati, gledacemo sa strane i s tim sam se pomirio.

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 7:11 pm

BHDragons je napisao/la:
sri dec 11, 2024 6:42 pm
Trebali smo se dati za Magodin i Mirvićev interes, ko naše interese šiša ba. Jesu vam isprali mozgove pitari...
E cuj pitari, jbt pitari, mi pozivamo na transparentne izbore, tamo kordon policije i zabranjeno novinarima, colpa nam suspenduje delegata jer je govorio istinu a klub ga baci pod voz. Mi zovemo colpu na kafu. Ko ovo podrzava, njemu je mozak ispran. Ko sa djavolom tikve sadi
Vrijeme ce pokazati svoje

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:13 pm

sri dec 11, 2024 5:38 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:12 pm
sri dec 11, 2024 4:55 pm
Ma je.bo i izbore i sve, mene vise pogodi ova objava da je mali Foco na probi u Feneru....Pa kako je moguce da to dijete ode na probu (jos se klub hvali time :roll: ) u takvog velikana i da ga oni mozda i uzmu, a ovdje kod nas ne moze da dobije ni minute u jednoj od najslabijih liga Evrope!?? Pa to je nemoguce i nema nikakve logike!!

Denisa postujem, odradio je lavovski posao i ima moju podrsku, ali je i zanemario totalno nasu djecu, a ima talenta kako vidimo!! Malog Sabica je skroz gurnuo u cosak bez ikakvog razloga, a ove ostale ne treba ni pominjati.Klub tu mora biti jasan, ako ikad mislimo biti normalni....Ko god da bude trener, 1-2 djece mora imati neku minutazu i tacka!! To MORA biti projekat kluba, jer mi bez toga ne moze zivjeti! Niko o ovome ne pise i ne govori, djeca nam odose, a sigurno su mogla igrati ovdje.Prosle godine Jaganjac, evo cemo izgleda imati novi slucaj, a mi se ponasamo ko Real Madrid.
Nemaju kvalitet. I ne zasluzuju igrat ako nemaju kvalitet. Vrlo jednostavno.
I Sabic je igrao jedino zbog u21 pravila.. Koga bi ti klupirao da umjesto njega igra Sabic?
Jaganjac igracina jel sat vremena igre skupio u Istri? Zajebali smo se haos
Nek ima kvalitet Mircevski i more polovnjaka sa strane.Sabic ne mora igrati u prvih 11, ali je morao imati minute s klupe.I tacka.Zeljo mora praviti igrace, a to znaci da se neki igrac mora napraviti i kroz minute i ulogu.Nije svako vanserijski talenat pa da odmah moze uskociti i igrati.Neko se mora i istrpiti, neko nadodje kasnije, a pogotovo se mora istrpiti mlad igrac u jednoj od najgorih liga Evrope i u klubu koji svake godine dovede masu bezveznjaka koji su 10 puta skuplji od tog djeteta, a kroz godinu ili dvije ce to isto dijete, imajuci sigurnu ulogu i minute, 100% biti na nivou tog polovnjaka.Minimum.

Ne znam kako ne kontate da klub od te djece mora zivjeti.Mi nemamo alternativu tu, ali izgleda da je za mnoge od vas to visa matematika.

@Bozidar Hocu da dizem frku, jer je nemoguce da Zeljo nema svoje dijete da makar udje 20-30min s klupe.To je nemoguce da niko nema taj kvalitet, a svojim ocima vidim da min. to Sabic ima.Ne moze ba mrtvi Hiros koji igra u 2 kvadrata igrati prije i kojem se vjerovatno nece ni produziti ugovor.Takve stvari nemaju logike i niko me ne moze ubijediti u suprotno. Gledajte samo kako pitari guraju onog panja na stoperu i vec godinama to rade.Izbace mladog igraca u prvih 11 i uzmu kakvu takvu lovu.Sta mi radimo?
Izvini brate, ali ti si proglasio Dangubica panjem jer si ga pogledao kako igra 30 minuta. Trenutno najbolji nas igrac.
Zlonamjerne komentare si vazda ostavljao, i sad kad smo mirni otisli na pauzu, zakuhavas nesto nasa djeca blaaa djecaaa.
Nema kvaliteta, da si gledo bar jednu tekmu bilo kojih omladinaca znao bi. Da ima kvalitet igro, prici dolazi kraj

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:14 pm

Da bi neke stvari bile jasnije potrebno je i drugu stranu saslusati....
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Eldar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:16 pm

Da budemo sretni i zadovoljni, ljubimo ruke Colpi. Ako pitari puste papke u savezu, pop.usili smo ga

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:18 pm

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:18 pm

slika

slika

slika

slika

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 7:19 pm

Dzezvar je napisao/la:
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ovu ublehu cija je majka vesna softic bila prevodilac u vojsci rs-a i razmjenjivala ratne zarobljenike, a partijski vodja proveo rat na sokocu kao dopisnik. Ista osoba je nedavno, sve po “zakonu” aminovala jos jedno fantomsko udruzenje u fsks. Stranka koja je dala vedete kao sto su irma baralja i boska cavar, deklarisani izdajnici. E svaka ti cast, bas si ih nasao

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:20 pm

Eldar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:16 pm
Da budemo sretni i zadovoljni, ljubimo ruke Colpi. Ako pitari puste papke u savezu, pop.usili smo ga
Ko kaze da ljubimo Colpi ruke.Gdje pise da cemo mi kao klub glasati za colpu.

nikson
Kontakt:
Status: Online

sri dec 11, 2024 7:21 pm

Evo sve mi je jasno samo ako mi mozes pojasniti jednu stvar jos?

Zasto se doticna ministrica koja prica o krsenju zakona nije sastala s Vicom na oficijalnom sastanku u sluzbenim prostorijama svog ministarstva, uz zapisivanje sastanka nego po restoranima???
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:23 pm

zlocestibradonja je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:19 pm
Dzezvar je napisao/la:
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ovu ublehu cija je majka vesna softic bila prevodilac u vojsci rs-a i razmjenjivala ratne zarobljenike, a partijski vodja proveo rat na sokocu kao dopisnik. Ista osoba je nedavno, sve po “zakonu” aminovala jos jedno fantomsko udruzenje u fsks. Stranka koja je dala vedete kao sto su irma baralja i boska cavar, deklarisani izdajnici. E svaka ti cast, bas si ih nasao
Necemo o politici na navijackom forumu...
I ako ti je ovo jedini argument.....onda ti svaka cast...

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 7:25 pm

nikson je napisao/la:
sri dec 11, 2024 7:21 pm
Evo sve mi je jasno samo ako mi mozes pojasniti jednu stvar jos?

Zasto se doticna ministrica koja prica o krsenju zakona nije sastala s Vicom na oficijalnom sastanku u sluzbenim prostorijama svog ministarstva, uz zapisivanje sastanka nego po restoranima???
A zasto je ministar sjedio sa tim istim vicom po banjaluckim hotelima...a ne u svojoj kancelariji...

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot], nikson i 73 gosta.

Prijava