pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pm
Sta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak : UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ? Koga je on doveo ?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.
Volim te Željo !!
Evo sam ja promislio,ako je sve sto je napisano neistina zasto ne demantujete?
Ti si drugi koji kaze da nista nije istina.
Ocigledan je problem Rahimic,jer je zauzeo mjesto nekome koga neko u upravnom odboru podrzava.
Sistem po kojem upravni odbor odobrava transfer je na snazi nekoliko godina upravo zbog toga da nam se ne desi Ermin Zec.
Taj sistem je u svim ozbiljnijim klubovima koji nemaju svog vlasnika.Trener naisareti igraca koji mi je potreban,sportski direktor iskomunicira sve,upravni odbor odobri ili ne odobri.
I da ponovim,ocigledan je problem mjesto sportskog direktora koje bilo sada je vise nego ocigledno obecano drugom.Taj drugi ima nekakav ugovor sa klubom koji je tako jak da se klubu ne isplati da ga raskida te prebacuju tog drugog na izmisljeno radno mjesto.
Ima nas koji smo puno prije isli na gostovanja i podrzavali naseg Želju,i to u vremenu kada su svi digli ruke od njega kada po 2 godine nije mogao dobiti tekmu na strani.
Zivio.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....
Ex : Faca sa ulica