Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 13, 2024 5:05 pm

svraka je napisao/la:
pet sep 13, 2024 4:57 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 4:20 pm
svraka je napisao/la:
pet sep 13, 2024 4:17 pm

Neka kruzi, ne mora se na forum stavljati.
I koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Pa lik ti haman preprica citav post prije mene i ti se mene nakacio.
Sjasi ba i ti svako onaj koji misli da je ovo pogresno.
Znam.ja jako dobro sta mogu a sta ne mogu objaviti...
Velika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.
Ma ja ba....
Eto napisi nam ti sta je istina
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pet sep 13, 2024 5:15 pm

Ma mi smo idioti realno, nestvarno sta se nama desava.

svraka
Kontakt:

Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 5:05 pm
svraka je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

I koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Velika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.
Ma ja ba....
Eto napisi nam ti sta je istina
Ne pisem dugo na te teme, oko igraca, nit mi se raspravlja ovdje s ljudima. Pisem ponekad kad treba hajcat pred tekmu i kupiti godisnje pred sezone. Na to se moze uticati malo. Uzivajte.
Forza 1921!

Oda majstore!

Mulalic Edis
Kontakt:

pet sep 13, 2024 5:26 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
Ma mi smo idioti realno, nestvarno sta se nama desava.
Pametnom je dosta da vidi da su licni interesi pojedinaca ispred kluba. Ne mora se uopste biti upucen u desavanja. Imas deset bodova i dobar start prvenstva, potentnu ekipu, pravi ti se stadion, redovne plate, odlicne ljude na klupi, postenog direktora i ti napravis nemir u klubu. I sta tu treba da se prica vise?
Grande Miske 💪

nikson
Kontakt:

pet sep 13, 2024 5:55 pm

Prvo naci ovog sto radi za faktor pa ga nabiti nogom, a onda sve rastjerati pa makar opet skupljali pare. Klub je iznad svih vas uvrijedjene pickice, prihvatite se posla i ocekujete da ce sve teci kao po loju, svi se uvrijedite za sve, ko u pmsu da ste, u usta vas ***** paradna. I prvu i drugu i trecu struju, i onu prije i ovu poslije sto ce doci. Et ukratko
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

IlProfessore
Kontakt:

pet sep 13, 2024 6:05 pm

nikson je napisao/la:
pet sep 13, 2024 5:55 pm
Prvo naci ovog sto radi za faktor pa ga nabiti nogom, a onda sve rastjerati pa makar opet skupljali pare. Klub je iznad svih vas uvrijedjene pickice, prihvatite se posla i ocekujete da ce sve teci kao po loju, svi se uvrijedite za sve, ko u pmsu da ste, u usta vas ***** paradna. I prvu i drugu i trecu struju, i onu prije i ovu poslije sto ce doci. Et ukratko
Ma svi su ba isti, jedni drugima smo palili kuće, malo smo se ubijali 🤣

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 13, 2024 6:59 pm

Ni dva jajeta nisu ista, a kamoli dva covjeka. S druge strane, nemoguce je ne primijetiti neke zajednicke karakteristike kod clanova upravljackih struktura Kluba. Neki se umore, neki se uvrijede, neki se zasite, nekima je povrijedjen ego, neki ne mogu da saradjuju sa nekim drugim, neki iznenada shvate da su preoptereceni profesionalnim obavezama u vlastitim firmama itd...itd...A, gdje je Zeljo u svemu tome ? Ko god hoce da se prihvati funkcije trebalo bi da dobro razmisli...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 13, 2024 7:04 pm

Nije fudbal kao biznis za ljude koji su fini i mekani. Kod nas svi se uvrijede za pogled ako im nije po volji. Nema prostora za takve ako nemaju karakter da otjeraju ljude u pm.. ako treba. Nama klub pojedose hinjavci bivsi igraci jer nisu naletili na covjeka koji ce ih od***t . Kad ih postavis na njihovo mjesto podvale ti clanke i slicno. Ako se klub privatizuje njima ce ulaz na Grbavici jedino moguc na tribine.

Gyasi13
Kontakt:

pet sep 13, 2024 7:15 pm

Po meni bi najbolje bilo da neko iz kluba odrzi press ili izda saopstenje da navijaci konacno znaju o cemu se radi, svi cujemo da se nesto dogadja sa 100 razlicitih verzija, a i oni sami znaju da su navijaci sada u zabludi, ko, koga, sta, da se ovo pokusa ili malo smiriti ili da se presjece pa da vidimo kako dalje

MATORI
Kontakt:

pet sep 13, 2024 7:58 pm

Gyasi13 je napisao/la:
pet sep 13, 2024 7:15 pm
Po meni bi najbolje bilo da neko iz kluba odrzi press ili izda saopstenje da navijaci konacno znaju o cemu se radi, svi cujemo da se nesto dogadja sa 100 razlicitih verzija, a i oni sami znaju da su navijaci sada u zabludi, ko, koga, sta, da se ovo pokusa ili malo smiriti ili da se presjece pa da vidimo kako dalje
Ne treba ti press vjeruj mi na rijec.
Meni je ovako preneseno:
U tom upravnom odboru ne moze niko ni sa kim!
Bukvalno. Kakav Zeljo, kakvi bakraci.
EGO kod svih visociji od svih sarajevskih tornjeva.
Kaze mi taj co'ek volio bih da ne moram vise nikad prisustvovati tako odvratnom nivou i nacinu komunikacije.
Sta ce biti na skupstini niko ne zna.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet sep 13, 2024 8:24 pm

svraka je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
pet sep 13, 2024 4:17 pm

Neka kruzi, ne mora se na forum stavljati.
A evo da uzmemo da nije tacno nista, nije ni prvi ni posljednji post koji je neko napisao da nije tacan. Ili ti smeta sto itekako ovdje ima istine. Jel treba da se ponovi Kovacevic zbog sitnih interesa pojedinaca!?

Occasionally
Kontakt:

pet sep 13, 2024 9:25 pm

MATORI je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:51 pm
milanribar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:08 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:01 pm
DJAFIC je bio taj koji je bio protiv Rahimica a za Bekrica zato sto su njih dvojica jarani...pisalo se o tome puno prije samo niste htjeli da citate.
Mamic je biznismen iz Zagreba.
Istina je da je ovdje upozoravano na tog Džafića, bio je u Željeznicama nema baš čistu historiju ali ostali su članovi UO izgledali uredu pa je raja prešla preko toga nekako...
Ima jos minimalno 1 opasan (po pitanju talova) koga ja znam...a koga ne bih upustio u svoj plastenik da ga imam...
....ukucati na netu ...afera SA Tower
Ovo ?
A. Dž. je građevinski inženjer i član Upravnog odbora JP AutoCeste FBiH. Prije ovog imenovanja, 20 godina je djelovao kao direktor kompanije Ans drive.

blueheart
Kontakt:

pet sep 13, 2024 9:57 pm

tesko da cemo se mi ikad ovih struja rjesiti.... nece to prestati dok se ne rasproda imovina il dok se klasicna vlasnicka struktura ne uspostavi.... mada, tesko da cemo se odbraniti od ovih prvih
DRZAVA ZELJO

pintol_TM87
Kontakt:

pet sep 13, 2024 10:38 pm

Sta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak : UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ? Koga je on doveo ?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.

Volim te Željo !!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet sep 13, 2024 10:46 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Sta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak : UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ? Koga je on doveo ?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.

Volim te Željo !!
Ti si onaj bekricev haver?

fcz
Kontakt:

sub sep 14, 2024 1:18 am

Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ?
I tu smo negdje zavrsili. (Ne)sretno s krecenjem.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

pintol_TM87
Kontakt:

sub sep 14, 2024 2:32 am

Charlie Sheen je napisao/la:
pet sep 13, 2024 10:46 pm

Volim te Željo !!
Ti si onaj bekricev haver?
Kakve veze ima to sa zivotom? Osjecas se prozvanim izgleda. Nikog nisam mislio uvrijediti niti osuditi, samo sam iznio svoje viđenje situacije. Haver ne haver mozes me vecinom sresti na gostovanjima gdje odem podrzati naseg Zelju. Lijep pozdrav.

pintol_TM87
Kontakt:

sub sep 14, 2024 2:36 am

fcz je napisao/la:
sub sep 14, 2024 1:18 am
Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ?
I tu smo negdje zavrsili. (Ne)sretno s krecenjem.
Pa evo napisi mi zasto ce nam bilo kakav SD kad UO odobrava pojacanja ? Jer se sve ovo desava jer neko ne odobrava pojacanja ili odobrava zavisi. Normalni ce shvatiti da branim Rahimica i da kazem da covjek niti je luk jeo niti luk mirisao. I tebi lijep pozdrav.

Dzezvar
Kontakt:

sub sep 14, 2024 5:47 am

Volim te Željo !!
Evo sam ja promislio,ako je sve sto je napisano neistina zasto ne demantujete?
Ti si drugi koji kaze da nista nije istina.
Ocigledan je problem Rahimic,jer je zauzeo mjesto nekome koga neko u upravnom odboru podrzava.
Sistem po kojem upravni odbor odobrava transfer je na snazi nekoliko godina upravo zbog toga da nam se ne desi Ermin Zec.
Taj sistem je u svim ozbiljnijim klubovima koji nemaju svog vlasnika.Trener naisareti igraca koji mi je potreban,sportski direktor iskomunicira sve,upravni odbor odobri ili ne odobri.
I da ponovim,ocigledan je problem mjesto sportskog direktora koje bilo sada je vise nego ocigledno obecano drugom.Taj drugi ima nekakav ugovor sa klubom koji je tako jak da se klubu ne isplati da ga raskida te prebacuju tog drugog na izmisljeno radno mjesto.
Ima nas koji smo puno prije isli na gostovanja i podrzavali naseg Želju,i to u vremenu kada su svi digli ruke od njega kada po 2 godine nije mogao dobiti tekmu na strani.
Zivio.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Eldar
Kontakt:

sub sep 14, 2024 6:57 am

Evo branioca lika i djela rumenog klosara. Pocelo je...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.

Prijava